5 pensaments a “FLORS DE PAPER

  1. LAURA

    Carmins!
    m’encanten aquestes floretes! sobretot les de les oueres! ja podem estar recopilant oueres de cartró per després de setmana santa!!
    També m’agraden les que semblen uns solets de cartró!!!
    un petó! floreta!

  2. cristina

    gracies a totes aquestes idees per a fer flors a la meva escola hem fet un mural sobre la primavera guapísim.
    enhorabona a llapis, tic i paper!!

  3. Alexandra

    Hola soc una estudiant de educació infantil, m’he quedat meravellada amb les teves flors, poden quedar molt xules per decorar la classe amb l’arribada de la primavera, o per regalar als pares i per adornar els quaderns de treballs …molt bona idea.
    Tinc un bloc amb alguns vídeos per fer manualitats amb material reciclat te’l deixo aquí
    http://alexandracalero.blogspot.com/search/label/blogosfera espero que t’agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>