Premis Baldiri i Reixac 2015

Com ja saben, la nostra ZER, va ser premiada el passat diumenge 7 de juny a l’Espluga de Francolí amb un dels premis Baldiri i Reixac. Més concretament a la categoria “Diversos nivells”, pel projecte La vinya, el cultiu dels nos tres pobles.

Durant el matí les famílies que ens varen acompanyar van poder gaudir de tot un seguit d’activitats, tallers i actes, així com de l’exposició de treballs de les diferents escoles d’arreu de Catalunya.

A les 13.00 va començar l’acta de lliurament dels premis amb més de 60 concessions als millors treballs de cada categoria.

La ZER vol aprofitar de nou la benentesa per agrair a tots els implicats haver fet possible ser reconeguts amb un premi d’aquest presitigi i felicitar a tots i totes els i les alumnes que, durant aquests dos cursos, s’han implicat al màxim per aconseguir-ho.

Entrega dels premis Baldiri i Reixac a l’Espluga de Francolí

Benvolgudes famílies,
Ens complau comunicar-vos que el Jurat dels XXXVII Premis Baldiri Reixac ens ha atorgat un premi dotat amb 700€ pel treball titulat La vinya, el cultiu dels nostres pobles.
Aquest treball s’ha dut a terme durant els cursos 2013-14 i 2014-15 amb tots els alumnes de la ZER Els Ceps.

L’acte de lliurement dels Premis serà el proper diumenge dia 7 de juny al Casal de l’Espluga de Francolí. Aquest acte és obert a totes les famílies i mestres, és per això que esperem retrobar-nos tots plegats per tal d’anar a recollir el premi i passar una bona estona.

El programa és el següent:
-Des de les 10h i durant tot el matí, a la Plaça Montserrat Canals } FESTA I FIRA DE JOCS: Circuit d’esports: hockey multi porteries, jocs d’equilibri, mazaball, balance bikes, circuit slot
Jocs tranquils: jocs gegants, les dames, el parxís, jocs d’habilitat, els ratolins, el micado, taller de maquillatge, etc.
Jocs moguts: cavalls per donar un tomb, tir amb arc, tobogan inflable i bou mecànic
-A les 11h Música a càrrec de la companyia Plàstic, amb l’espectacle Anima’t i balla
-A les 13h al Teatre del Casal LLIURAMENT DELS PREMIS
-A les 14:30h Dinar de Germanor (les famílies que es vulguin quedar a dinar cal que es posin en contacte amb l’equip directiu)
Menú adult: canelons i llom amb verduretes i bolets 15’50€
Menú infantil: macarrons i hamburguesa 10€

Les famílies que participareu d’aquesta festa aviseu al tutor/a per tal de que en tinguem coneixement. Ens retrobarem a les 12:45 davant de la porta del teatre del Casal de l’Espluga de Francolí per tal d’anar conjuntament a recollir el premi.

Volem agrair a les famílies, veïns i veïnes, dels nostres municipis per la seva participació i col·laboració en aquest treball. Moltes gràcies.

Moltes felicitats!

Equip directiu de ZER

Colònies Tamarit 2015

Aquí va una mostra de les fotografies de les colònies de Tamarit 2015. Si haguéssim de definir com van anar ho podríem fer amb molts adjectius del tipus… genials, fantàstiques, divertidíssimes, … i tot i així hi ha algun dels nanos que encara en dirien més. Alguns dels més grans fins i tot les han definit com “les millors que han fet”. I per tots se’ns van quedar una mica curtes. Però, com diu la dita, val més una imatge que mil paraules, així que aquí en teniu unes quantes. Més les que anirem afegint a mesura que les anem recopil·lant.

Els mestres també vam fer de les nostres al Jungle treck…

Acta Consell Escolar de ZER

Acta Consell Escolar de ZER del 18 de març del 2015

Per la qual queda aprovada la PGA (programació general anual) modificada del curs 14/15 i el funcionament dels terminis de pagament d’excursions colònies.
La PGA restarà penjada al mateix bloc a l’apartat de documents de la ZER.
El funcionament de les excursions pel que fa el termini de pagament, després d’aprovar-se en claustre de ZER i en Consell Escolar de ZER el dia 18 de març del 2015, serà el següent:

1) Tota la informació sobre les sortides i colònies estarà especificada en el paper que s’entregarà a les famílies on també hi figurarà la part retallable de l’autorització.
2) En el mateix paper figurarà el núm. de compte per fer l’ingrés i el termini de pagament. Així com el recordatori de la possibilitat de fer el pagament per transferència electrònica.
3) Els nens/nenes no podran assistir a les excursions i/o colònies si les famílies no han fet l’ingrés dels diners abans del termini de pagament plantejat en el paper informatiu.
4) En cas de previsió de retràs en el pagament, s’haurà de comunicar abans de finalitzar el termini a la Direcció del centre la situació i el dia de pagament que, en cap cas, serà més tard del dia de la pròpia sortida.

Aquest funcionament, aprovat pel claustre de ZER i pel Consell Escolar de ZER, respon a les dificultats que tant pares/mares van trobar en la informació que es donava de la sortida (punts 1 i 2), i en les dificultats que es van trobar els/les mestres en la previsió d’alumnat per fer la reserva de l’autocar i de les places al museu i teatre de Vilafranca (punts 3 i 4).
Des de la ZER i des de les escoles es vol propiciar la màxima afluència d’alumnat a les sortides, que són lectives. Però la bona organització no pot dependre d’hores que els mestres han de treure de les hores de classe amb alumnes per reserves d’última hora.

Es recorda que tots els punts de l’acta del Consell Escolar de la ZER han estat aprovats per unanimitat pels representants dels i de les mestres, dels pares i mares i dels respectius ajuntaments, amb un objectiu principal comú que és millorar el funcionament de les escoles.

Equip Directiu de la ZER Els Ceps

PREINSCRIPCIONS DEL 10 AL 17 DE MARÇ

Estimades famílies,

El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5) i primària estarà obert del 10 al 17 de març de 2015.

La sol·licitud, juntament amb la documentació acreditativa, s’ha de presentar preferentment al centre demanat en primer lloc.

Per a una informació detallada sobre el procés de matriculació poden consultar les següents pàgines del departament:

Informació General

Tràmits

Sol·licitud en PDF

Així mateix, la sol·licitud també es pot formalitzar i enviar telemàticament fins a les 24 h del dia 16 de març de 2015.