Hem fet una videoconferència

Els alumnes del CEIP Sant Sebastià de Nulles i els del CEIP Josep Veciana hem realitzat una classe amb videoconferència. Aprofitant que aquest any és el 200 aniversari de la mort de Franz Joseph Haydn, els alumnes de les dues escoles han treballat aquest compositor del classicisme.Els nens i nenes de Cicle Mitjà de l’escola de Perafort ensvan explicar la vida del famós compositor. Els nostres alumnes es van encarregar de representar algunes de les seves obres més famoses com són la Simfonia del Rellotge, la Simfonia de la Sopresa o el Concert per a trompeta i orquestra. Cal destacar l’esforç per part de tots els alumnes i l’èxit que va tenir l’activitat.

ceip-nulles-1.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *