Netbooks per l’escola

Gràcies a la nostra AMPA hem pogut estrenar 2 netbooks . Aquests ordinadors ens els ha regalat ” La Caixa ” gràcies a les gestions que entre tots els seus membres : en Yorgos , l’Olga , l’ Eva, , l’Ivan., la  Pressen …  ( si ens descuidem algú , esperem que ens perdoneu ) .

Aquests ordinadors es destinaran al Cicle Superior . Com podeu veure a les fotos són molt semblants als que s’utilitzen als instituts de Berga . Esperem que els alumnes més grans puguin entrenar-se una mica abans de marxar de l’escola .

Moltes gràcies a l’AMPA de part de tots !!

Un pensament a “Netbooks per l’escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>