Sortida a la riera de Peguera

Els nens i nenes de 4t estem estudiant la riera de Peguera. No ho fem pas sols , els amics del Camp d’Aprenentatge de l’Alt berguedà ens ajuden a fer-ho . Aquest és un dels projectes comarcals en els que la nostra escola participa .  Es tracta d’estudiar l’estat de les rieres de la nostra comarca : mirem la zona , la vegetació que hi ha a la vora , si hi ha deixalles… Miremla riera : amplada , fondària , nitidesa de l’aigua … i ens posem a agafar tants animalets com podem : larves , cucs , insectes etc . Depèn del tipus d’animals que trobem , la riera tindrà un índex de contaminació més gran o més petit .

Després de observar tots els animalets , podem dir que la nostra riera de Peguera és una de les més netes de la comarca .Conservem-la així !!

img_0034petit.JPG

2 pensaments a “Sortida a la riera de Peguera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>