PREMIS HALLOWEN

El passat dimarts 31 d’octubre vam fer el repartiment dels premis de halloween. És la primera vegada que nosaltres hem participat i ha estat molt emocionant.

Per grups vam fer uns treballs i els alumnes de quart – que vam ser el nostre jurat – ens vam otorgat els premis. Mireu les nostres fotos i sabreu qui son els guanyadors de tercer.

 

TALLER DE ROBÒTICA EN 2D

El dijous vam realitzar un taller de robòtica en 2d. Primer vam esmorzar i vam poder jugar una miqueta. Durant l’activitat vam decorar el nostre robot, li vam posar una bombeta i una pila. Finalment, ho vam conectar tot amb una pintura especial.
Vam passar una bona estona i també vam aprendre sobre robots!

Si voleu veure les fotos clicleu al enllaç.

https://photos.google.com/share/AF1QipMtybYJoBIFwrKHOQoh_SuaV8M8tzRUL3-1Y0hOwTFaAKCdH2V8P_tBRGgMR2sN_g?key=SmZXS2ZkOXJlSWxiMVF4SU5SbldjQkg3UUFXeEdR

TALLER DE ROBÒTICA 2D

Avui divendres hem anat a l’auditori de Sabadell a fer un taller de robòtica en 2D. Ens han donat un robot dibuixat en un full que tenia unes característiques especials. Havien de posar-li una llumeta i una pila. També una pintura màgica que amb el contacte amb la pila feia que s’encengués el llum.

Ha estat una activitat molt curiosa i entretinguda de fer. Mireu les nostres fotos!!!

PANELLETS 3rA

El dilluns 30 vam fer de cuiners. Ens vam posar els davantals, vam treure els bols i la resta d’estris i vam elaborar uns deliciosos panellets. Ens van sortir molt bonics i molt bons!!
Tota la classe volem donar les gràcies a les mares que ens van ajudar molt!

CASTANYADA 2017

Avui per començar la festa de la castanyada hem fet panellets a classe. Ens han vingut a ajudar les mares i li volem donar les gràcies públicament. Moltes gràcies, mares!!

Ens ho hem passat molt bé fent les boletes i decorant els panellets. Mireu les nostres fotos.

Demà farem jocs al pati i menjarem castanyes.