CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-FESTA del SOMNI

La festa del somni va ser màgica! Els nens, nenes, les famílies, els voluntaris/es i l’equip de monitors/es vam somiar el que volíem pels propers casals. A l’acabar de llegir els somnis vam esmorzar coca amb xocolata i suc i vam fer-nos fotos amb el photocall que havien preparat tots els nens i nenes ambientat amb l’univers dels somnis!????????????????????????????????????

Amb l’èxit d’aquesta festa, tanquem el II Casal d’Estiu amb un agraïment molt especial al Pla Integral del Poble Gitano de la Generalitat de Catalunya (http://treballiaferssocials.gencat.cat/…/…/Info-general-PIPG) que ha fet possible el casal.

Esperem que passeu un molt bon agost!???????

CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-SORTIDA al COSMO CAIXA BARCELONA.

Els nens i nenes del Casal de l’any passat van somiar poder fer una excursió, ahir vam anar a la universitat amb els grans del casal i avui dia 26 de juliol, hem anat tots els nens i nenes, de P3 a 1r d’ESO, hem anat al @CosmoCaixa a Barcelona.

Els somnis amb il·lusió, ganes i participació per part de tota la comunitat de l’institut escola Mediterrani, es compleixen.

Ara amb moltes ganes i energia pel matí que ens espera demà, somiarem per futurs Casals tot esmorzant coca amb xocolata.
Recordeu, totes les famílies esteu convidades a les 10h per somiar i esmorzar!

CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-AVUI HEM ANAT a la FACULTAT de QUÍMICA URV

Els nens i nenes de 2n fins a 1 d’ESO del II Casal d’Estiu, avui dia 25 de juliol, han anat a la facultat de química de la Universitat Rovira i Virgili – URV, on han fet un taller d’ADN! ??????????????????????
Els ha encantat poder anar a la universitat i realitzar un taller als laboratoris d’allí.

Volem agrair a Montse Cartañà de @Comciencia i als professors Anna i Aitor per la preparació i l’explicació del taller.

També volem agrair a Montserrat Fortuny i Joan Martinez de l’IMET per haver-nos pogut facilitar el transport des de l’Institut-Escola fins a la universitat de forma gratuïta.

Us deixem un recull de les imatges de l’excursió i una frase d’Anna professora de la universitat: “d’aquí a uns anys, sereu vosaltres els que estareu treballant en aquests laboratoris”?????????

CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-HEM FET de CUINERS/ES

Ahir dia 23 de juliol vam portar a terme la darrera activitat de nutrició del casal d’estiu amb el grup de P5/1r i 2n/3r. ????????????????????????????
Hem fet de cuiners/es d’una recepta molt saludable: brotxetes de fruita!??????????????????
Ens ho hem passat molt bé I estava boníssim!

CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-GRÀCIES VOLUNTARIS-VOLUNTÀRIES-,-24-7-2018

Avui dia 24 de juliol volem dedicar aqueseta l’entrada a tots els voluntaris i voluntàries del II Casal d’Estiu:
Lourdes Simo Gabarri, Saray Salamanca Moreno, Fatima Ezzahra, Nuri Palomar, Marta Delgado, Nayara, Hanan El basraoui, Belén OS, Vladia Ionescu, Mar Joanpere Foraster, Manuel Garcia Algar, Jordi Prieto, Fadoua, Joan Cabré, Teresa Morlà, Fundació Onada, Vanessa Osuna, Antonia Medina, Maria Saltó Echevarria, Laureano Jiménez i Montserrat Casadó Gomis

Moltes gràcies per la vostra dedicació, ganes i esforços invertits amb tots els nens i nenes del casal!????

CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-TALLER d’ART del RENAIXEMENT

Historiadora de l’Art i doctora en Sociologia, Mar Joanpere Foraster avui, com cada dijous, ha vingut a fer de voluntària a l’institut escola Mediterrani i després ha preparat un taller referent a l’art del renaixement pels infants de 2n i 3r del Casal d’estiu.
Moltes gràcies per apropar l’art amb tant d’entusiasme!????

Clica la imatge per a veure més fotos….

CURS 2017-18-,-CASAL D’ESTIU II-,-TALLER de CUB RUBIK-,-17-7-2018

Joan Cabré, professor de la Universitat de Barcelona, ahir i avui dia 17 i 18 de juliol, ha vingut de voluntari a fer un taller de Cub Rubik amb el grup dels mitjans i els grans del casal.
Gràcies a aquest taller els nens i nenes han estat treballant l’organització especial i han estat perfeccionant els diferents algoritmes????
També ens ha regalat 6 Cubs Rubik per seguir practicant i poder fer-lo tot sencer!!????????

Clica la imatge per veure més fotos

TALLER de CONTE CONTES i TALLER de ROBÒTICA – CASAL d’ESTIU II –

Avui ha vingut el Victor de Petits Enginyers que ha fet un taller de robòtica pels més grans del casal! Els nens i nenes han hagut d’estar fent càlculs amb les tablets per assegurar que el robot anava superant totes les proves! ??????????????
Els més petits també han tingut visita, avui ha vingut la Fundació Onada a fer un taller de conte contes pels més petits, els ha encantat!????????????
Moltes gràcies pel vostre temps i per haver vingut a l’institut-escola!