L’expressió oral a 5è: Laura Cabrera

El passat divendres 19 d’octubre, La Laura va fer una recepta, es tracta d’un braç de xocolata. Desprès ens va explicar com ho va fer i ens va explicar la recepta. Durant tota la seva explicació la vam gravar amb la càmera per posar-lo a la web de l’escola, perquè tots els que entrin a la web puguin veure la recepta i si volen fer-la a casa seva.

Els reporters Uxue i Isaac

Aquest article ha estat publicat en 5è PRI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>