Taller de gasos contaminants

0

Del 18 al 22 de setembre hem celebrat la setmana de la mobilitat. Des de l’escola s’ha treballat diferents aspectes per conscienciar a l’alumnat sobre la necessitat d’utilitzar transports menys contaminants.
Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l’aire que respirem.
Us mostrem les fotografies del taller de gasos contaminants que hem realitzat a 3r.

ELS ALUMNES DE 5è fan un taller de la Terra

0

PRIMER DIA DE CLASSE !!!

0

Comencem un nou curs escolar ple de reptes,Captura de pantalla 2017-09-13 a las 19.33.25

somriures, emocions, sentiments i il·lusions

per a tots els nens de la notra escola. Parlem

del que aquest curs ens espera i dels SOMNIS

que volen que arribin.

 

BENVINGUTS UN COP MÉS !!!

Últim dia de curs 2016-2017

0

Així de bé ens ho vam pasar amb els jocs que ens van organitzar els alumnes de 6è. =)

Exposem les nostres maquetes (3rA)

0

Aquesta és una petita mostra dels treballs que hem realitzat a l’àrea de medi. Ens ho hem passat molt bé i hem après moltes coses!
Coneixeu els diferents tipus de paisatge i les seves característiques? Els nens i nens de 3r ho saben molt bé! Mireu, mireu…

3r A TREBALLEM LES FASES DE LA LLUNA

0

Sortida al Manol

0

Gràcies als Amics del Manol i Palol Sabaldòria, avui els i les alumnes de 4t hem pogut fer un recorregut pel riu Manol i conèixer de ben a prop la flora i la fauna típica del bosc de ribera. Els coneixements d’en Xavi i la Montse han fet que avui fos una sortida d’aprenentatge i lúdica alhora.

Exposicions orals de les nostres maquetes 3r

0

Aquesta és na petita mostra dels treballs que hem realitzat a l’àrea de medi. Ens ho hem passat molt bé i hem après moltes coses!
Coneixeu els diferents tipus de paisatge i les seves característiques? Els nens i nens de 3r ho saben molt bé! Mireu, mireu…

“Sports Song” Videoclip 4rtA

0

Amb els nens i nenes de 4t hem estat treballant els diferents esports i hem preparat un videoclip per donar la benvinguda a les vacances. Us presentem el videoclip “Sports Song” dels alumnes de 4tA.

Enjoy the summer!

AT THE TAKEAWAY dialogue 3rA-B

0

A 3rA i a 3rB hem practicat com es demana menjar per emportar en anglès. Al vídeo podeu veure que ho han fet molt bé! =)

Go to Top