Arrenca la Setmana Cultural!

Aquesta tarda hem donat el tret de sortida a la SEtmana Cultural amb una fantàstica gimcana organitzada per l’Ampa i destinada a totes les families de Lanaspa i Crespinell. Pares, mares i fills han estat participant a diferents proves i s’ho han passat d’allò més bé! Per recuperar forces hem fet una mica de berenar-sopar amb uns entrepans que estaven boníssims! Amb aquesta inauguració segur que la Setmana Cultural serà un gran èxit!!
Aqui teniu unes quantes fotos…

Fotos gimcana

Recordeu que demà , a les 17:30h, tenim una cita amb en Joan Pera a la Jazz Cava! no us ho perdeu, riurem molt!

Bona Setmana Cultural!

Publicat dins de General | Envia un comentari

NOU BLOC!!!

Per fi hem creat el bloc més musical de l’escola! visiteu el nou bloc de música!

Publicat dins de General | Envia un comentari

SETMANA CULTURAL

Benvolgudes famílies, com ja sabeu aquest curs ens toca celebrar la “Setmana Cultural”! Serà els dies 9, 10 i 11 d’abril. Ja ho tenim gairebé tot preparat!
Com sempre, farem diversos tallers i espectacles i, a més, hem afegit alguna que altra novetat….

Per les families tenim dues activitats que segur que us agradaran.

Una magnifica gimcana per poder participar amb els vostres fills i passar una tarda d’allò més divertida amb aquelles proves de tota la vida! Acabarem amb un berenar-sopar per recuperar forces i per donar el tret de sortida a la Setmana Cultural! Aquesta activitat es realitzarà el dimarts dia 8 a partir de les 17:30h, hi esteu tots convidats i rebreu un correu per poder inscriure-us!

El dimecres a les 17:30h a la “Jazz Cava” ens farà una xerrada l’actor Joan Pera. Ens parlarà de “L’art de fer riure” i ben segur que això de riure ho farem! A més per poder assistir tranquils a la xerrada disposarem d’un servei de canguratge a l’escola on es podran quedar els vostres fills mentre vosaltres rieu i rieu sense parar!

Esperem que us animeu a participar-hi i que gaudiu amb les activitats!

 

 

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Novetats al blog….

Benvolgudes families,

aquests dies hem estat actualitzant el blog i hem penjat articles, fotos i videos als diferents cicles. Aneu tafanejant!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

Carnestoltes

Benvolgudes famílies! aquí teniu unes quantes fotos de les actuacions de les comparses del dia de Carnestoltes! Anaven tots molt guapos i guapes!!!

Fotos Carnestoltes

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

                    Grups del Viatge!!!

 

La classe de 6è, ja estem començant a preparar al viatge.Com cada any fem set grups que són: Intendència i seguretat, pernoctació i alimentació, Activitats i llocs d’interès, Transports, sensacions, històries i llegendes del nostre país i Fauna i natura

Intendència i Seguretat – Raül, Cristina, Júlia i Arnau, treballen per que el viatge sigui menys perillós i més segur.

Pernoctació i Alimentació – Maria, Clara, Mohamed i Marc G., busquen restaurants per poder menjar i hostals o apartaments per poder dormir en viatge.

Activitats i llocs d’interès – Laura, Miquel, Laila i Fuad., busquen activitats per poder-les fer a cada lloc on anem

Transports – Salma, David, Pol i Jan, treballen buscant transports per moure’ns durant el viatge (autocars- velers…)

Sensacions- Xavi, Mònica, Jose i Marc C., ells son els encarregats del cançoner del viatge i de recitar poemes durant al viatge

Histories i llegendes del nostre país- Grau, Ousama, Emilio i Carla, busquen llegendes i histories dels pobles i ciutats per on passem al llarg del viatge.

Fauna i natura – Oriol, Àlex, Michelle i William, busquen els animals i les plantes que veiem durant la caminada que fem al viatge.

Carla i Grau

Publicat dins de General | Envia un comentari

CARNESTOLTES 2014

El molt honorable Carnestoltes “GRAN CHEF VERT” ens ha fet passar un matí fenomenal, amb comparses i desfilades. Aquesta tarda la gran RUA, ens espera molta gresca, molta música i molt ball. Visca la marxa i vica el nostre CARNESTOLTES GRAN CHEF VERT.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Els de 6è fem la revista i el blog

Opinió dels nostres alumnes, què us agrada l’escola? i què milloraries?

Leire P4:
Que t’agrada de l’escola?
-el joc de les cuinetes de la meva classe

Que no t’agrada?
-no m’agrada el parc

Martí P5:
Que t’agrada?
-el parc

Que no t’agrada?
-el menjar del menjador

Martina 3r:
Que t’agrada?
-plàstica, perquè m’agrada molt fer manualitats.

Que no t’agrada?
-science

Enric 4t:
Que t’agrada?
-la biblioteca, perquè em deixen agafar coses

Que no t’agrada?
-el menjar del menjador

Pau R. 5è:
Que t’agrada?
-el pati

Que no t’agrada?
-el menjar del menjador

Júlia, Michelle, Carla i Grau

Publicat dins de General | Envia un comentari

Preinscripció 2014-2015

Dates de la preinscripció del curs 2014-2015

Els terminis previstos de presentació de sol·licituds són:

De l’11 al 21 de març, per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d’admissió d’alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs.

Jornada de portes obertes

El dia 21 de febrer a les 15,15 hi haurà la jornada de portes obertes

Publicat dins de General | Envia un comentari

LANASPA AL DIARI TERRASSA

El Diari de Terrassa va fer un reportatge de com s’ensenya l’Anglès a les escoles de la ciutat.
A nosaltres ens van fer una entrevista sobre el tractament l’anglès a la nostra escola i quines activitats fem.
El reportatge es va publicar el dissabte 16 de novembre 2013.
Està penjat a l’entrada de l’escola. En aquest reportatge hi ha una foto dels alumnes de 6è fent un experiment al laboratori.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Taller de cuina a cinquè!

Aquest curs els de cinquè estant fent un taller de cuina, si voleu tafanejar una mica entreu al bloc de cicle superior….

Publicat dins de General | Envia un comentari

Colònies d’Anglès per Cicle Superior

Aquest any Lanaspa Giralt ha estat seleccionada per el pla “Pile” , es tracta d’un Projecte de Llengües estrangeres. Una de les activitats a desenvolupar, consisteix en unes colònies per Cicle Superior de tres dies un alberg situat a la comarca del Maresme, a l’alberg J Batista i Roca, a la població “El Masnou”. Farem sis hores diàries d’activitats en anglès com teatre, coreografia i d’altres activitats per aprendre molt d’anglès, i esperem que vosaltres també n’aprengueu molt a l’escola.

Podeu fer una visita a l’alberg

Oriol i Miquel

Publicat dins de General | Envia un comentari

Els de segon busquem informació sobre els bolets

Publicat dins de General | Envia un comentari

Colònies d’anglès

Aquest curs participem una altra vegada en un Projecte de Llengües estrangeres (PILE). Aquest projecte, subvencionat per fons de la Comunitat Europea, ens permet realitzar algunes activitats per millorar el nivell de llengua anglesa, així podrem gaudir d’algunes activitats amb subvenció. La primera i força interessant és la participació dels alumnes de Cicle Superior en activitat fora de l’escola, es tracta d’unes colònies d’immersió lingüística en anglès que es realitzarem a l’alberg Josep Maria Batista i Roca situat El Masnou.

Aquestes colònies tindran lloc els dies 3,4 i 5 de desembre. Es realitzaran activitats de teatre, coreografies, … en anglès, el nostre alumnat gaudirà de de professorat nadiu i format per du a terme aquestes activitats.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Ens visita una professora de Nova Zelanda

El passat divendres 27 de setembre va venir a la nostra escola la Barbie Francino, una professora de Nova Zelanda que havia viscut durant els anys 70 a Terrassa. Ens va explicar un conte inventat i il·lustrat per ella mateixa, titolat “Jordi i el Kiwi”. En aquest conte en Jordi busca un ocell amic seu per tot arreu, fins que el troba. Els nens i nenes de 1r i mig grup de P5 van gaudir d’aquest relat, tot descobrint que un kiwi no és només una fruita, sinó un tipus d’ocell autòcton de Nova Zelanda. Aquesta au té un cos molt arrodonit i un bec allargat i punxegut.1st y

IMG_1651

Publicat dins de General | Envia un comentari