Monthly Archives: octubre 2015

L’ENQUESTA

La primera tipologia textual que hem treballat a 6è ha estat L’ENQUESTA. Un cop explicat què és una enquesta, com es fa, per a què serveix i vist diferents models d’enquestes i resultats; els alumnes van haver d’elaborar una enquesta. Un cop va tenir el vist-i-plau del tutor/a es va fotocopiar i cada alumne la va passar a les persones que ell/a havia previst. Després va venir la feina del buidat, l’elaboració de gràfics i les conclusions. La veritat és que alguns alumnes han fet uns treballs excel·lents, per la qual cosa podem donar per assolits els objectius fixats. Tot seguit podeu veure en forma de llibre digital alguns dels treballs realitzats, esperem que us agradin.

 

A SISÈ FEM EXPERIMENTS

Aquesta setmana hem acabat el tema de medi de la matèria, i ho hem fet realitzant una sèrie d’experiments. Hem pogut comprovar que la teoria s´aplica en situacions quotidianes.

Hem fet mescles homogènies i heterogènies. Hem aplicat un mètode de separació de mescles i finalment, la gran celebració. Un canvi químic: barrejant vinagre amb bicarbonat hem obtingut una nova substància, el diòxid de carboni, i EL GLOBUS S´HA INFLAT!

MIREU!

 

experiments medi (15)