REVISTA LA CEBA – P5:Hem inventat un conte!

La revista La Ceba és una publicació digital on es recullen diferents projectes interdisciplinaris que es treballen a les escoles públiques de Sabadell i que impulsa el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I

Aquest curs, a l’escola hem fet el projecte transversal “Al Floresta, la lectura i l’escriptura són una aventura” i l’equip de mestres de P5 han elaborat una activitat en què els nens i nenes es converteixen en escriptors!

Si cliqueu l’enllaç podreu veure el treball, les imatges i els vídeos del nostre projecte així com els dels altres centres.
Esperem que us agradi.

REVISTA LA CEBA 2012-2013

Podeu veure el conte sencer en format pel·lícula a l’espai “CANAL FLORESTA” del nostre web!

 

 

Setmana Cultural

La setmana passada (23, 24 i 25 d’abril) vam celebrar la Setmana Cultural fent tota una sèrie d’activitats relacionades amb Sant Jordi i el nostre eix transversal, “Al Floresta, la lectura i l’escriptura són una aventura”.
Vam Celebrar els Jocs Florals, hem vist teatre fet per alumnes, mestres i fins i tot les mares de l’AMPA, en Cesc Serrat ens ha explicat contes i històries, hem pogut triar llibres a la paradeta de Sant Jordi de l’AMPA i hem fet tallers de tot tipus amb ajuda de diversos pares i mares de l’escola que han dedicat una mica del seu temps a treballar amb nosaltres.

Estem molt agraïts a les mares, pares i altres familiars que heu vingut a col·laborar fent tallers i altres activitats. Per l’escola i pels vostres fills és molt important la vostra col·laboració i participació! MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!

Jocs d’ortografia

Hola!

Som els nens i les nenes de 4t.

Estem a classe d’informàtica. Volem compartir amb tots i totes vosaltres aquesta pàgina web de jocs d’ortografia que hem trobat a Internet i que ens ha agradat molt. Nosaltres hem treballat la j i la g en llengua Castellana i hem jugat al joc dels Pirates!

Esperem que us agradi i ens deixeu els vostres comentaris!

Jocs d’ortografia

Colònies a la Llobeta!!!

Hola mares i pares!

Estem a la Llobeta i ens ho estem passant genial! Les activitats són molt xules, ens hem pintat de pallassos, fem malabars i moltes més activitats xulíssiiiiiiiimeeeeees!

El menjar és molt bo i el temps s’està portant bé. No ha plogut i aquesta tarda fins i tot ha sortit el sol!

Els monitors són molt divertits i ens fan ballar i cantar molt.

Aquesta nit ens vestirem de gala per fer un gran sopar i ens tenen preparat una gran sorpresaaaaaaaa: Un espectacle del món del circ!!!

Molts petons i fins demà!

PD: Aquesta vegada les noves tecnologies no ens permeten penjar fotos, però demà ja us ho explicarem tot, tot i tot!!!!!

LES COMARQUES DE CATALUNYA

http://www.comarcalia.com/general/cc_comarques.asp

http://clic.xtec.cat/db/act_es.jsp?id=1399

http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/27149/les_comarques_de_catalunya.htm

http://clic.xtec.cat/db/act_es.jsp?id=3086

4t Fraccions i divisions

Més jocs per practicar les divisions i les Fraccions

DIVISIONS:
http://www.editorialteide.es/elearning/Primaria.asp?IdJuego=1574&IdTipoJuego=8

FRACCIONS:

http://internauta.vicensvives.es/ctl_servlet?_p=internauta&_c=LlibresUC&_m=obrirLlibre&_s=frameLlibre.jsp&idIcona=0000000066&idLlibre=0000000558

http://www.editorialteide.es/elearning/Primaria.asp?IdJuego=1579&IdTipoJuego=8

JOCS VARIS:

http://internauta.vicensvives.es/ctl_servlet?_p=internauta&_c=LlibresUC&_m=obrirLlibre&_s=frameLlibre.jsp&idIcona=0000000073&idLlibre=0000001296

http://internauta.vicensvives.es/ctl_servlet?_p=internauta&_c=LlibresUC&_m=obrirLlibre&_s=frameLlibre.jsp&idIcona=0000000065&idLlibre=0000000558