MOSTRA DE TRADICIONS CATALANES ALS MESTRES VISITANTS D’ERASMUS +

Avui, després del pati, l’alumnat de l’escola ha mostrat, als mestres visitants de l’ERASMUS +, diferents balls catalans i cançons en anglès: Educació Infantil ha cantat una cançó en anglès, el Cicle Inicial ha ballat una sardana, el Cicle Mitjà ha ballat el ball de bastons, Cinquè ha cantat i ballat “Heroes” i Sisè ha ballat la Bolangera de Linyola. Per acabar, el professorat de l’escola ha ballat una sardana i ha convidat als mestres visitants a acompanyar-los.

Un comentari a “MOSTRA DE TRADICIONS CATALANES ALS MESTRES VISITANTS D’ERASMUS +

  1. Va estar una bona i enriquidora experiencia per a tots. Felicitem a l’alumnat i a tots els que hi han participat i han contribuït a què tot sortís tan bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *