Construim….

Al llarg d’aquest curs, a la classe de la granotes, hem estat treballant envers un projecte molt agosarat…”I TU ON VIUS?” Sobre les cases, els tipus de cases…amb l’objectiu de repensar l’escola i acabar projectant una casa per a poder jugar a l’escola nova!
Hem realitzat moltes activitats, han vingut families expertes a ensenyar-nos a fer cases amb paper, mosaic… I nosaltres entre d’altres, hem experimentat per a fer iglús, tipis, cabanes, pisos… amb diversos materials!

cases from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Hem anat de colònies!

Les granotes, aquest curs hem anat 3 dies i 2 nits de colònies, i ens ho hem passat d’allò més bé! Ha estat una experiència molt plaent i emocionant: els jocs de nit, dormir tots junts, escalar… Ja tenim ganes de tornar-ho a repetir!

colònies from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fem baldufes i experimentem amb elles!

Mi película from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El Pot de la Calma

A arrel del projecte de les emocions i el sentiments que vam estar treballant a partir del conte del monstre de colors, hem anat incorporant dinàmiques noves a l’aula per a la ressolució de conflictes, per a trobar un equilibri emocional i gestionar-nos a nivell individual i grupal… com les assamblees, els tres passos del semàfor…etc
I un que ha tingut un gran èxit que prové de la pedagogía Montessori, on es fa un paral·lelisme entre el posicionament de les nostres idees al nostre cap, com s’amunteguen les emocions i els sentiments que no ens deixen veure amb claredat (com quan el pot de la calma està mogut o remena), i lo clar que veiem per a poder prendre decisions, un cop arribem a la calma (totes la brillantina del pot acaba al fons, i l’aigua es veu ben clara).
Ens ha agradat tant, que fins hi tot ens vam apuntar la recepta per poder el·laborar-lo a casa si voliem o el necessitavem.

calma.wmv from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Alliber’ART

Com sempre, a l’aula seguim treballant l’art com a llenguatge d’expressió, comunicació entre nosaltres, extracció i posicionament d’allò que som o sentim per dins, i finalment plasmar-ho fora. De manera experiencial, vivencial i lliure.
A arrel d’una necessitat amb els calaixets de l’aula, on vam voler fer unes caixes per tal de poder treure i posar millor les nostres feines, va sorgir la idea de fer les caixes com si fossin una obra d’art… i tant és així i ens han agradat tant, que fins hi tot les hem volgut exposar!
Doncs, malgrat l’art pot ser invisible als ulls, no ho és ni ho serà mai al cor…ALLIBER’ART!

art from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sant Jordi

Aquest cop per sant Jordi, les granotes ens ho hem passat d’allò més bé! Hem fet un poema ple de rodolins que ens ha agradat molt fer, i amb el que ens ho hem passat i ens ho passem d’allò més bé! Tota una aventura on nosaltres i el monstre de colors en som els protagonistes! Tota una aventura!
I per emportar-nos a casa, hem fet un drac que hem el·laborat de manera cooperativa i una postal molt dinàmica, per posar el nostre poema.

st jordi from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Mona

Aquest any per Pascua hem fet unes mones boníssimes! Ens hem llepat els dits!

mones from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Gimcana PIRATA!

A arrel d’una petita investigació sobre els pirates, vam estar parlant molt de com eren, les dificultats que presentaven : coixos, bornis, mancs… el que això suposava…
Així que vam decidir convertir-nos en pirates per un dia, vam estar seguint uns mapes en equips de tres, on ens anavem ajudant a cercar un tresor pirata, i malgrat el final no va ser allò que esperavem…Va resultar una gran aventura i una experiència inoblidable!

pirates from Angeleta Ferrer Granotes on Vimeo.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CREEM LLIUREMENT AMB TONS DE TARDOR…

ENS ENCANTA CREAR I FER COSES AMB LES MANS, AIXÍ QUE AMB TOT ALLÒ QUE HA ANAT SOBRANT D’ALTRES FEINES, HEM FET CADASCÚ LA NOSTRA CREACIÓ INDIVIDUAL DE TARDOR, I HAN SORTIT AUTÈNTIQUES OBRES D’ART!

AQUÍ LES TENIU PER PODER CONTEMPLAR-LES I COMENTAR-LES…AVIAM SI SABEU QUINA ÉS LA QUE HA FET…?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ESTRENEM LA BÚSTIA!

A P5 HEM ESTRENAT LA BÚSTIA!
HEM VIST QUE PER ESCRIURE CARTES, HEM DE POSAR LA DATA, COMENÇAR SALUDANT A QUI LI ENVIEM , EXPLICAR-LI O DIR-LI ALLÒ QUE VOLEM, DESPEDIR-NOS I FIRMAR.
DESPRÉS PLEGAR-LA I POSAR-LA A UN SOBRE, ON DAVANT ESCRIURE’M A QUÍ VA ADREÇADA O A QUI LI ENVIEM LA CARTA, I A DARRERA QUI L’ENVIA, PER SI EL MISSATGER O CARTER NO TROBA AL DESTINATARI!

UN COP ESCRITA, LA POSEM A LA BÚSTIA I ENS ESPEREM A QUE ARRIBI DE MANS DEL NOSTRE MISSATGER DE LA CLASSE…QUAN EN REBEM UNA ENS FA MOOOLTA IL•LUSIÓ!

Publicat dins de General | Deixa un comentari