Estades

Recordeu que les estades impliquen l’assistència al Camp d’aprenentatge en règim d’allotjament de dos a cinc dies!
El Camp d’Aprenentatge us proposa uns programes d’estada atenent al nivell educatiu i al nombre de dies. El contingut final d’una estada s’acorda i es concreta a la reunió de coordinació al mes de setembre.
PROGRAMES PROPOSATS:
Seleccioneu la pestanya corresponent al vostre curs o cicle a la part inferior de la taula. 


Per preparar la vostra estada us recordem que caldrà que feu un treball previ amb l’alumnat abans venir.  “Objectiu Barcelona” recull diverses propostes que us presentarem, debatrem i acordarem (centre i CdA).

Si voleu més informació la podeu demanar a través del formulari de contacte.

Articles recents

Novetats campanya 2018-19!

Camp d’Aprenentatge de Barcelona

Benvolguts centres educatius,

Ens il·lusiona poder-vos comunicar que a partir de gener de 2019 l’alberg Mare de Déu de Montserrat,  pertanyent a XANASCAT i seu del CdA de Barcelona, tanca temporalment per obres de millora. L’Agència Catalana de Joventut ha decidit convertir-lo en un Centre Europeu de Mobilitat Juvenil.

Per aquesta raó el CdA adaptarà la seva oferta educativa adequant-la al calendari d’obres previst. Us informem, a dia d’avui, que podrem atendre estades durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2018. Durant el segon i tercer trimestre del curs 18-19 l’oferta es centrarà en els projectes i les activitats d’un dia, tan per a primària com per a secundària i batxillerat, que no requereixen de servei d’allotjament ni manutenció.

I, segons el previst, durant el curs 2019-20 ja podrem recuperar la nostra oferta educativa d’estades habitual amb un alberg totalment renovat.

Us agrairem que en el moment de formalitzar la vostra sol·licitud, durant la segona quinzena de maig, ho tingueu en consideració.

I per a qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres mitjançant:

Correu electrònic cda-barcelona@xtec.cat

Telèfons 93 213 35 14 / 675 788 564

Formulari contacte web

Atentament,

Enric Muntané

Direcció

Camp d’Aprenentatge de Barcelona

  1. El CdA de Barcelona guardonat per Repte Barcelona Dades Obertes Deixa un comentari
  2. Expliquem el Barri al programa Catakrac de BTV Deixa un comentari
  3. Jornades de Cloenda Expliquem el Barri 2017/2018 Deixa un comentari