6.CANÇÒ ” EL CAVALL”

06 El Cavall

Descripció de l’ activitat: Iniciarem la sessió amb l’ audició de la cançò ” El Cavall “. Després comentarem entre tots la lletra de la cançò i la memoritzarem escoltant novament la música. Acompanyarem la cançò amb gestos. En una altra sessió podem fer picar els pals al ritme de la música en el fragment ” cloc, clic, cloc el meu cavall negre… ”
Àrea d’ensenyament que treballarà el projecte: ENTORN NATURAL I SOCIAL
Nivell a qui s’adreça: P3
Objectius: Memoritzar la cançò de ” El Cavall “. Seguir la pulsació amb els pals.
Avaluació: Formativa. Sabem alguna cançò de cavalls ? Seguim la pulsació ?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>