ELS SECRETS DELS DINOSAURES

Aquest curs els nens i nenes de 2n investiguen els secrets dels dinosaures. Estan aprenent moltíssim. Aquesta setmana han anat de visita al museu de paleontologia “Miquel Crusafont” i han descobert moltíssimes coses sobre els fòssils.

Mireu, mireu!!

I a classe també han practicat l’ofici de paleontòleg!!


I seguiran investigant sobre aquest tema tan apassionant dels grans rèptils que van existir fa tants milions d’anys. Ja us ho aniran explicant! El projecte… CONTINUA!!

 

La Música ens parla i ens inspira…

Durant la Setmana Cultural hem realitzat aquesta activitat on fusionàvem Música i Pintura. A través d’una música seleccionada de diversos autors, partint d’un codi que relacionava els colors amb els matisos de la música, han creat lliurement composicions diverses de pintura. Aquí us deixo com ha sigut el procés i el resultat d’aquestes autèntiques obres d’art!!!

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

Michelle

Aquí us deixo un nou tema que estem treballant a Música del grup “The Beatles”. Aquesta cançó és una de les més peculiars que tenen perquè barregen dos llengües, el francès i l’anglès. A veure qui és capaç de cantar-la sense equivocar-se de llengua :)

Imatge de previsualització de YouTube

PLÀNOLS I TASQUES COMPARTIDES

Aquí us deixem un petit recull de fotos de les nenes i els nens de segon realitzant diferents tasques com: interpretar el plànol de Barberà del Vallès i fer feines compartides del projecte de Brasil. :-D 

Esperem que us agradin!