Històries en Relleu

Us deixo les imatges de la visita que vam fer ahir amb els nens i nenes de primer al MNAC, “Històries en Relleu”, on vam veure escultures… tota una experiència…
Imatge de previsualització de YouTube

Imatge de previsualització de YouTube

Fem d’escultors i escultores

Estem preparant la nostra visita al MNAC i hem parlat a classe de les escultures, de la diferència entre una escultura i una pintura, dels diferents materials amb els quals poden estar fetes les escultures, de l’ofici d’escultor i les seves eines i nosaltres hem volgut fer la nostra pròpia escultura en plastilina d’un cap que expressés alguna emoció, de la mateixa manera que el Juli González va fer el cap de “La Montserrat”.

De Collages

Coses de casa

Magnífics els dibuixos de l’Arnau de 5è B, moltes felicitats!!!

I magnífics els dibuixos de l’Eric, també de 5è B, per explicar un conte als nens i nenes de primer, moltes felicitats!!

Quin és real i quin no?

Imatge de previsualització de YouTube

Els dibuixos hiperrealistes de l’artista Howard Lee han deixat bocabadats els usuaris de Youtube. Aquest professor d’Art d’educació secundària publica amb freqüència vídeos al seu canal en què juga amb la percepció visual de l’espectador. En un costat mostra un objecte real, en l’altre, un dibuix de l’objecte. La perfecció de les seves obres fan que sigui molt difícil de distingir entre un i altre. Als audiovisuals sempre acaba resolent el misteri.

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

Construint a la Sala

Comença l’activitat del cap de setmana, avui comencem a rebre el primer material, demà ens passarem el vespre muntant la sala, i diumenge us esperem, a més de 600 nens i nenes per celebrar la 9ª edició del Taller d’Arquitectura “Construint a la Sala” al MNAC

Zoom, Clic…Gif! +6


Activitat al Museu Nacional d’Art de Catalunya.
Descripció:
Animació a la col·lecció d’art modern

Un passeig lliure i lúdic per les sales de la col·lecció d’art modern que us proposa construir una mirada pròpia sobre les obres i els espais del museu per convertir-la en una petita peça d’animació.

Al darrere d’una col·lecció sempre hi ha molts relats possibles i ara hi podem afegir el vostre. Equipats amb un dispositiu de pantalla tàctil amb càmera i uns coneixements bàsics de tècnica d’animació que us donarem en començar l’activitat, us convidem a recórrer lliurement les sales d’art modern i reordenar-les per fer la vostra pròpia col·lecció.

Amb només un ZOOM i un CLIC, us endureu a casa un arxiu animat d’aquesta experiència, un GIF, que, a més de posar en moviment el museu i explicar quina ha estat la vostra mirada, el podreu compartir!

Activitat dissenyada per: Ahomeinprogressfilm

Pugeu les vostres animacions a les xarxes socials amb les etiquetes: #zoomclicgif #museunacional

Tota la informació la trobareu aqui

Phantom Boy


El divendres 11 desembre a les 18h amb l’estrena de la pel.li Phantom Boy fem una sessió benèfica per l’Ass. de nens i nenes amb càncer.

Com a les altres pel.lis que hem estrenat, la pel.lícula està doblada al català, i també està subtitulada en català per fomentar la lectura i la iniciació al visionat de films en versió original i fer-la accessible a infants amb dificultats auditives. I amb audiodescripció per a infants amb dificultats visuals, a través de l’app ArtAccés.
Després d’inaugurar el Meu Primer Festival i del seu pas pel Festival de Sevilla SEFF i el Festival de Gijón
estrena de
PHANTOM BOY
Recomanat per a infants a partir de 7 anys

Un Film de JEAN-LOUP FELICIOLI i ALAIN GAGNOL, realitzadors de la guardonada Un gat a París.

En cinemes a partir de l’11 de desembre

PHANTOM BOY és una gran història, amb tots els elements d’un relat policíac de cinema negre clàssic i amb el toc de fantasia de les pel·lícules d’herois que transcorre a
la cinematogràfica ciutat de Nova York.
L’argument amb la seva complexitat, sentit de l’ humor i tendresa avança a ritme d’aventura i planteja la lluita entre llums i ombres, i entre la salut i la malaltia.
+ info www.packmagic.cat
Sinopsi: Durant el transcurs d’una investigació, l’Àlex, un oficial de policia és atacat per un personatge misteriós. A l’hospital coneix a Leo, un pacient d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos
volant i travessar parets com si fos un fantasma. Gràcies a l’ajuda de Leo i a la intrèpida periodista Marie, l’Àlex podrà fer front al gàngster que el va atacar i que està amenaçant a la ciutat.

Sessió benèfica per a l’associació de nens malalts de càncer AFANOC, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Casa dels Xuklis), divendres 11 de desembre a les 18h als cinemes Girona (C/ Girona, 175)

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per a fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.
Disposa, així mateix, de l’App Artaccès amb audiodescripció per a infants amb dificultats visuals.