La Llegenda de Sant Jordi

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

 

Chema Madoz

Ens volem endinsar en el món de la Poesia Visual i ho farem de la mà de  Joan Brossa i d’aquest gran artista : Chema Madoz.

Aqui us deixo un programa de TV 2 ” Imprescindibles” on coneixerem una mica la obra i l’artista …

 

Els nens i nenes de sisè B han fet l’exercici de trobar en les imatges un altre significat, intentar crear les seves pròpies poesies visuals… aqui teniu el resultat, encara falten algunes de les imatges que ja penjaré més endavant, felicitats a tots i totes, molt bona feina !!!

 

Imatge de previsualització de YouTube

 

Chema Madoz, regar lo escondido

Fem animacions !!!

Els nens i nenes de sisè música estan fent unes fantàstiques animacions amb la tècnica movie maker, aqui teniu la primera entrega,

Animació de la Carmela i l’Elsa

Imatge de previsualització de YouTube

Aquest és el vídeo fet per la Shen,

Imatge de previsualització de YouTube

 

el video de l’Ariadna, Eva i Núria, moltes felicitats !!!Imatge de previsualització de YouTube

Aquesta animació és de l’Arnau, en Raimon i l’Iku, moltes felicitats!!!

Imatge de previsualització de YouTube

Aquesta és l’animació d’en Marcel, també moltes felicitats !!!

Imatge de previsualització de YouTube

L’animació d’en Miquel G i en Pol T.

L’animació de l’Arturo i l’Oriol!!!

L’animació de l’Òscar i en Xavi, amb algunes faltes d’ortografia que hem d’arreglar…

L’animació de Kalina , Celina  i Marta.

I aviat tindrem les altres animacions, encara estan al forn…

Una animació feta pel Marcel a casa seva …

Imatge de previsualització de YouTube

DRAP-ART PRIMAVERA

EL MERCAT ARTESÀ DE DRAP-ART TORNA A LA PLAÇA REIAL
Reciclatge artístic, tallers de reciclatge creatiu, cultura i sostenibilitat per fomentar el consum responsable.

A partir del dissabte 5 d’abril, el mercat artesà i de reciclatge artístic de Drap-Art tornarà a ser el protagonista en la Plaça Reial per cinquè any consecutiu. De 11:00 a 22:00 hores la Plaça Reial acollirà nombrosos llocs artesans, a més d’organitzar tallers gratuïts de reciclatge creatiu per a totes les edats (entre les 12:00 i les 14:00 hores).

L’objectiu d’aquesta iniciativa conjunta entreDrap-Art i la Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial és fomentar la cultura, el consum responsable i el turisme de qualitat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona. El mercat Drap-Art en la Plaça Reial forma part del projecte “La Reial és mou”, impulsat per l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial per dinamitzar la plaça Reial a través d’accions culturals, programant diferents activitats per a tots els públics en horari familiar. La gran afluència de públic al mercat Drap-Art en edicions anteriors confirma l’èxit de l’aposta de convertir la Plaça Reial en un punt de referència de l’oci i l’art a Barcelona.

Per la seva banda, Drap-Art segueix amb les seves activitats vinculades al Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya que se celebra cada mes de desembre a Barcelona.

Els llibres transformats en objectes d’art

Els  llibres són objectes susceptibles de convertir-se en obres d’art… aqui us deixo alguns exemples i webs interessants on podreu trobar moltes suggerències…

Libros transformados en arte

Taringa, arte con libros

Taringa, esculturas hechas con libros

I aqui comença el treball dels nens i nenes de cinquè transformant els llibres vells en objectes artístics… aviat us ensenyarem el resultat !!!

 

 

 

Vincent Van Gogh

He trobat aquesta meravella de web “Algo más que arte”, on podem trobar informacions diverses, anecdòtiques o no dels artistes més rellevants…

Us convido a llegir l’aricle d’aquest diumenge 30 de març…

Vicent Van Gogh

Aquest diumenge, 30 de Març és la data de naixement de Vicent Van Gogh , en 1853, probablement un dels més grans de la pintura mundial. 

Ja s’ha dit molt d’ell pel que no és fàcil ni ho pretenem afegir res més, només una de les seves frases cèlebres i gaudir un cop més de les seves meravelloses obres.

 

Que seria de la vida, si no tinguéssim el valor d’intentar alguna cosa nova?

Dedicarem aquest Diumenge a tornar a gaudir contemplant les seves Obres, algunes d’elles no tan conegudes, d’entre els seus 900 Obres.

 

Expressió a través del volum

Els nens i nenes de cinquè estan portant a terme un projecte sobre l’amistat, aqui us deixo una de les sessions que han fet amb fang. Es tractava d’expressar mitjançant el fang , de construir una peça que per a ells/es representés l’amistat .

La segona  part  de la sessió i molt interessant va ser quan els companys/es van posat un títol a les peces dels companys ;   en algunes ocasions coincidia el concepte amb el que ells van voler expressar i en altres ocassions no…

Una sessió molt profitosa !!

Imatge de previsualització de YouTube