Rossinyols

Els nens i nenens de primer A ja tenem nom  per la seva classe: els Rossinyols!!!

Aquest és un treball d’imaginació a partir de la foto d’un rossinyol… imaginació al poder !!

CARLES Lascano: un compromís amb la bellesa

CARLOS Lascano  és un director de cinema i animació el treball no podeu deixar de seguir. Inspiració en estat pur.

Trobat a la web Plástica Práctica, el blog de Inma Contreras

 

Mafalda fa 50 anys!!!

Sorgida a partir d’una campanya publicitària que no es va dur a terme, Mafalda va ser publicada per primera vegada el 29 de setembre de 1964, pel setmanari argentí Primera Plana com una col · laboració fixa, satírica i innovadora.

Des de llavors, el personatge d’aquesta nena de sis anys li ha donat la volta al món, amb especial repercussió als països de Llatinoamèrica. En ells és senzill identificar-se i ubicar els temes sobre els quals parla la caricatura.

Mafalda té sis anys i exhibeix una preocupació genuïna per tot el que passa al món. Escolta i comenta dia a dia les males notícies de la ràdio i de la televisió; sempre amb l’esperança que en algun moment tot s’arregli i s’aconsegueixi la pau mundial.

Quino (Joaquín Salvador Lavado) és un mestre de les tires de premsa, amb un estil de dibuix i un mestratge narrativa difícilment superables. Quino és sobretot un observador del seu temps i la naturalesa humana. En els seus dibuixos fa una anàlisi crítica del món en què viu ia través de les seves històries i els seus personatges de tot el bo i el dolent que tenim les persones. Dins de la seva llarga producció d’humor gràfic, és en els seus treballs menys coneguts (que no menys extens) on Quino demostra una imaginació sense límits i un sentit de l’humor que ratlla en l’absurd i surrealista.

 

 

Trobat a la Web Cultura Inquieta

Escultures amb pedres

Precioses escultures de Sharon Nowlan.

Sharon Nowlan viu i treballa a Pictou, Nova Escòcia, i porta produint el seu disseny i estil d’art únics des de fa més de 13 anys. Les matèries primeres per a les seves obres d’art procedeixen del seu entorn i s’interpreten i munten d’una manera única i interessant. El seu art toca un ampli espectre de temes com la família, l’amistat, l’amor i la memòria, per nomenar alguns. Ens encanta la senzilla complexitat del seu treball i la seva sensibilitat.

Ja tenim aqui la tardor !!


Ja tenim aquí la tardor, amb les primeres fulles que cauen dels arbres i les primeres jaquetes sobre la nostra pell…

Aquesta preciosa imatge és de la meva amiga Maite, us convido a que m’envieu la imatge de tardor que us sembli més bonica, divertida, representativa, curiosa…. imaginació al poder. Prometo publicar-les al bloc!!

 

 

Forma i abstracció

Els nois i noies de 5è Música han fet aquesta composició. Inspirats per les obres de Harold Hollingsworth , aquests dibuixos van començar a partir d’una forma recognoscible (les lletres del nostre nom) i després s’han tallat en quadrats petits. Després d’això, els hem recompost casualment, en una imatge abstracta partir del seu propi nom.

Aquets són els noms….

De collage nom 5è música

I aquestes les formes abstractes resultants…