Pantomimes Lluminoses al MNAC

Un taller mooolt recomanable!!!!

Pantomimes lluminoses +6

 

Preus:

4 €

Descripció:

Taller d’aproximació a l’origen del cinema a través de l’obra de Carles Casagemas.

A través d’un breu recorregut que farem per l’exposició de Casagemas aprendrem una mica sobre el cinema dels primers temps i sobre la tècnica del retrat i el paisatge, tot descobrintpersonatges ambients. Al taller, ens ensenyaran la tècnica d’animació, tot posant en relleu les similituds de les primeres experiències animades amb els formats actuals més utilitzats a la xarxa (GIF). Haureu de triar un personatge de Casagemas i decidir com voleu que es mogui i associar-hi un so. Després, el representareu creant la vostra animació GIF molt simple.

Taller dissenyat i conduït per:Ahomeinprogressfilm.

Informació i reserves:

Durada de l’activitat: 2 h. Màxim 20 persones. Imprescindible reserva: grups@museunacional.cat

Podeu veure una mostra de GIF si cliqueu a la següent imatge:

LA BELLESA CAPTIVA. Petits tresors del Museu del Prado.

“La bellesa captiva. Petits tresors del Museo del Prado” , a CaixaForum Barcelona, et convida a descobrir una exquisida selecció de petites grans obres que et captivaran. Acceptes la invitació? Pots començar coneixent els secrets de cinc de les seves obres més significatives, de la mà de l’Aina Clotet, en cinc vídeos exclusius.

Aquí teniu un parell de vídeos…

Imatge de previsualització de YouTubeImatge de previsualització de YouTube

Es presenta l’himne de la infància a Barcelona

Orgullosos dels nostres nens i nenes !!!

Aquest dijous el Consell Nacional de la Infància ha celebrat un acte a Barcelona per commemorar el Dia de la Infància. L’acte ha conclòs amb un himne que ha estat compost per commemorar el 25è aniversari de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, interpretat pels alumnes de quart de Primària de l’escola Oriol Martorell de Barcelona.

Aquest himne ha estat interpretat també aquest dijous al programa Els Matins.

Imatge de previsualització de YouTube
Imatge de previsualització de YouTube

Vine a descobrir els Petits experiments musicals a El Meu Primer Festival

Petits experiments musicals

Sessió amb presentació a càrrec del compositor Josep Maria Baldomà

Dissabte 22 de novembre, 12.00 h, Teatre CCCB

Per a amants de la música i de l’animació amb ganes de veure peces originals! 

Sessió recomanada a partir de 5 anys

Petits experiments musicals ens presenta una acurada selecció de curtmetratges d’arreu del món i de tècniques diverses que juguen de manera creativa amb la música: sincronitzant imatges i ritmes, mostrant-nos els colors d’una cançó, viatjant en el temps i l’espai, o convertint els instruments musicals enpersonatges amb ànima i caràcter. Una sessió plena de creativitat, enginy i sensibilitat, que ens permetrà viatjar a través del jazz, la música clàssica, el pop i l’electrònica. Aquesta sessió forma part de la programació conjunta amb el Festival L’Alternativa.

NO US QUEDEU SENSE LA VOSTRA ENTRADA!

I a més a més aquest cap de setmana…

Descarats animats. Tres fabulosos curtmetratges que trenquen barreres pel seu sentit de l’humor, la seva posada en escena i les històries que ens expliquen. Una sessió amb una peça central, El pastís de Nadal (un especial nadalenc de la mítica sèrie Pànic a la granja), i dos curtmetratges més amb personatges que busquen els límits de la seva pròpia essència. Un programa divertit i trencador que farà les delícies de grans i petits. Diumenge 23 de novembre, 12.00 h, Cines Verdi Park. Sessió recomanda a partir de 5 anys.

Mira el tràiler del Festival amb les novetats d’enguany!

Tota la informació a www.elmeuprimerfestival.com


EL MEU PRIMER FESTIVAL

Petits experiments

L’Alternativa i El Meu Primer Festival tornen de nou enguany a unir forces per proposar conjuntament una part de la programació d’ambdós festivals, formada per dues sessions molt especials de cinema per als més petits, un taller sobre música i cinema, i el projecte col·lectiu de creació cinematogràfica “Filming Barcelona” que tindrà lloc per segon any consecutiu durant les dates dels festivals.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUI

Imatge de previsualització de YouTube