Shepard Fairey

Seguramente lo conozcáis por ser el creador del famoso cartel de Obama para las elecciones, pero Shepard Fairey es mucho más. Este artista urbano y diseñador gráfico emplea elementos del cartelismo de propaganda política de mediados del siglo XX para elaborar sus obras.

No obstante su situación como artista es controvertida, manteniendo trabajos de diseño y publicidad con grandes marcas por un lado, y enfrentándose a detenciones en diversos países por “vandalismo” urbano con sus intervenciones.

La verdad  que su lema “Piensa y crea, imprime y destruye” lo lleva con todas las consecuencias. A disfrutar.

trobat a La Factoria Plástica

 

Art Mural

Intervencions Urbanes simpàtiques als carrers de França per OakOak

La veritat és que passejant per la ciutat pots trobar moltíssimes pintades al carrer que si ens parem a mirar ens poden  sorpendre, aqui algunes troibades a França i fotografiades per l’artista OakOak.

Amb seu a l’antiga ciutat industrial de St Etienne, França, artista de carrer oakoak ( anteriorment ) es basa en un agut sentit de l’observació per crear les seves intervencions humorístiques a les parets, carrers i voreres. Les esquerdes i deteriorament de la infraestructura es converteixen en el teló de fons dels superherois i altres personatges de la cultura pop que interactuen amb els seus voltants de manera inesperada. Comparteix ambBulkka :

Com jo vinc de Saint Etienne, una antiga ciutat industrial, que es troba ara en la reconversió, tinc la necessitat de fer la meva ciutat menys “gris” i, al mateix temps, més divertit. L’humor és molt important per a mi. És sens dubte l’element més important en el que faig.

El meu principal interès està donant importància als llocs i els objectes que les persones no s’adonen més. Camí molt cada dia i així va ser com va arribar a trobar nous llocs atractius amb elements urbans com ara murs trencats, per exemple. Quan veig alguna cosa interessant durant els meus passejos, faig i estudiar-lo, i jo tornaré més tard per fer el collage. Prefereixo preparar els dibuixos i esborranys a casa.

Aquí s’inclouen diverses obres dels darrers 6 mesos o així, però vostè pot veure moltes més peces al seu pàgina de Facebook .

Trobat a la web Colossal

 

I aquestes són algunes que he anat trobant per Barcelona, us animeu a enviar-me les vostres ??

Salvant llibres de Mike Stilkey

Artista Mike Stilkey utilitza les portades dels llibres recuperats de les piles d’escombraries de la biblioteca com un llenç per les seves pintures capritxoses. Ell treballa amb una barreja de tinta, llapis de color, pintura i laca per crear cada obra d’art que pot variar d’animals antropomòrfics que toquen instruments de retrats d’homes i dones inspirats en Weimar-era l’expressionisme alemany. Els elements del seu estil lúdic i de vegades emocional exagerada han estat comparats amb Edward Gorey i Egon Schiele.

L’artista de Los Angeles, acredita una immersió en la cultura del monopatí durant gran part de la seva joventut com el començament de la seva carrera artística, ja que al mateix temps es va convertir exposat a graffiti i l’street art, tot i que no va rebre entrenament formal. El seu treball ja ha estat exposada a tot Estats Units, així com internacionalment en galeries, museus i biblioteques.

Stilkey més recentment va tenir una exposició individual a Gilman Contemporary al març, i tenia diverses peces a la vista a través d’ BDX-LAX Faraway So Close , un projecte cultural que promou l’art contemporani entre les ciutats germanes de Bordeus i de Los Angeles. Vostè pot aprendre més sobre el seu treball en aquesta entrevista en vídeo en tres parts des disponible reservat ( part 2 , part 3 ), afegeix veure molt més en el Facebook .(Mitjançant Lustik )

 

 

Imatge de previsualització de YouTube

 

Trobat a Colossal

Artista francès Activa els objectes quotidians en personatges juganers

Amb un ull creatiu, l’observador casual pot espiar personatges o rostres en els objectes quotidians que ens envolten.Artista francès Gilbert Legrand porta això un pas més enllà mitjançant la pintura i d’una altra manera modificar objectes totalment mundanes per convertir-los en personatges divertits i donar-los nova vida.

Legrand deixa que la seva imaginació activa es disparen pintant petits detalls sobre aquests objectes quotidians que ens ajudi a veure la forma en què ell ho fa. Amb l’addició d’una cara i potser alguns braços i cames, un pinzell pot convertir-se en una guineu mutilat, una frontissa pot convertir-se en un venedor d’ombra, i una espremedora es converteix en una dona que surt d’una piscina.

Amb sort, les creacions d’una imaginació desbocada de Legrand l’ajudaran a trobar els divertits personatges ocults al teu voltant!

Font: gilbert-legrand.com | Facebook (h / t: visualnews )

Idees amb origami

Ara que arriben les vacances l’origami és molt entretingut i fàcil de fer si esteu fora de casa, no cal molts materials…

Aquí teniu diferents tutorials.. de vaixells de paper aquí,  també per a fer  esta cajita de papel .

 

Aquesta magnífica pulsera podeu trobar el tutorial aquí.

Tuutorial del collaret aquí.

Tutorial de les garlandes  aquí.

Ja hem fet aquestes papallones en una altra ocasió, però per recordar-les, teniu el tutorial aquí.

Trobareu el tutorial per a fer aquestes boniques estrelles pas a pas…aquí.

També els  han fet a lguns cursos.. aqui us deixo el tutorial.. marcapáginas

Una maera diferent de fer caixetes otra versión

Uns targeters molt originals (El paso a paso aquí).

Trobat a la web Facilisimo.com

‘The Internship’ end credits Direcció Mixtape Club

Mixtape Club és un estudi amb base a Brooklyn que es dedica a l’animació poc convencional. Va néixer el 2005 a partir de l’al · lucinació col · lectiva de Chris Lenox Smith, Jesse Casey i Michelle Higa. Anys de consum de cafè abusiu els va conduir a una sèrie d’obres premiades com a director, incloent premis de SXSW, el Festival Internacional d’Animació d’Ottawa i els ADC Young Guns. Com a mostra de la seva bogeria creativa hi ha els crèdits de tancament de la pel · lículaThe Internship que han obtingut el Or en aquesta categoria en els BassAwards 2014.

Manon Gauthier

Fue a la entrada del pueblo de Ollantaytambo, cerca de Cuzco. Yo me había despedido de un grupo de turistas y estaba solo, mirando de lejos las ruinas de piedra, cuando un niño del lugar, enclenque, haraposo, se acercó a pedirme que le regalara una lapicera. No podía darle la lapicera que tenía, porque la estaba usando en no sé qué aburridas anotaciones, pero le ofrecí dibujarle un cerdito en la mano.

Súbitamente, se corrió la voz. De buenas a primeras me encontré rodeado de un enjambre de niños que exigían, a grito pelado, que yo les dibujara bichos en sus manitas cuarteadas de mugre y frío, pieles de cuero quemado: había quien quería un cóndor y quien una serpiente, otros preferían loritos o lechuzas y no faltaban los que pedían un fantasma o un dragón.
Y entonces, en medio de aquel alboroto, un desamparadito que no alzaba más de un metro del suelo me mostró un reloj dibujado con tinta negra en su muñeca:
-Me lo mandó un tío mío, que vive en Lima -dijo.
-Y ¿anda bien? -le pregunté.
-Atrasa un poco -reconoció.

Celebración de la fantasía, Eduardo Galeano.

Ilustraciones del portafolio de Manon Gauthier (Montreal, Quebec)

 Trobat a Kireei, Cosas Bellas