CONFERÈNCIA. Com es treballa a Pixar. CaixaForum Kids

Ens encanten les pel·lícules de PIXAR i ens imaginem que les persones que les fan també gaudeixen fent-les. Avui tenim l’oportunitat de conèixer un animador que hi treballa i que ens explicarà els secrets de PIXAR. Entre altres coses sabrem: Com va arribar fins allí? Com és el dia a dia a PIXAR? Què la fa tan especial dins del món de l’animació? Com es treballen les pel·lícules?
Daniel López, animador que treballa a Pixar.
Informació a CaixaForum Barcelona
7 de març de 2015
4.00 €
50% de dte. clients “la Caixa”

Dansa i projeccions en 3D

No és la primera vegada que veiem jugar amb projeccions que es barregen amb elements reals en espectacles o presentacions de productes, però sí que ens sembla que Píxel el fa especialment bé, creant una exhibició fantàstica del que ens podem trobar a partir d’ara amb més freqüència.
Pixel és un espectacle de dansa, una coreografia tradicional a la qual li han incorporat tecnologia de projecció digital en tres dimensions, i que està dirigida pels artistes francesos Adrien Mondot i Claire Bardainne.

Picasso/Dalí. Dalí/Picasso


Picasso/Dalí. Dalí/Picasso
Oberta al públic: del 20 de març al 28 de juny del 2015
Lloc: primera planta del palau Finestres
Comissariat: Juan José Lahuerta (fins al 2013) i William Jeffett
Organització i producció: Museu Picasso i Dalí Museum, Sant Petersburg, Florida
Amb la col·laboració de la Fundació Gala-Salvador Dalí de Figueres
L’exposició estudia per primera vegada les relacions entre dues figures claus de l’art del segle XX. La tesi de l’exposició suposa un repte respecte als models històrics convencionals que tracten als dos artistes com a figures isolades, mítiques i auto- generadores pel que fa l’estètica i oposades políticament. La mostra presenta obres de Pablo Picasso i Salvador Dalí –pintures, dibuixos gravats i escultures– i documents procedents de més de 25 museus d’art i col·leccions particulars d’arreu del món, un bon nombre de les quals han estat cedides només en comptades ocasions.
El contacte entre ells va ser significatiu. Picasso va ajudar a Dalí durant els primers anys de la carrera del jove artista i als anys 30 va facilitar-li el seu viatge a Amèrica. Després de la Guerra Civil, Dalí parlava i escrivia sobre Picasso presentant la seva pròpia obra com un homenatge a ell.

DENIP 2015

El passat divendres 30 de gener vam celebrar el DENIPa l’escola, cada curs va escriure un desig de Pau per sumar-se al desig de la Malala.

De DENIP

GUSTAV KLIMT


Gustav Klimt (Baumgarten, 14 de juliol de 1862 – Viena, 6 de febrer de 1918) fou un pintor simbolista austríac. Fou educat en l’escola d’arts i oficis de Viena entre els anys 1879 i 1883, on aprengué les tècniques de les arts decoratives. Klimt també fou membre honorari de les universitats de Munic i Viena. Fou el líder fundador de la Wiener Sezession (Secessió de Viena) (1898-1903), el palau de la qual decorà el 1902 i on es troben objectes d’artesania amb un estil personal molt ornamentat.

Intel·lectualment afí a cert ideari romàntic, Klimt trobà en el nu femení una de les seves fonts d’inspiració. Les seves obres estan dotades d’una intensa energia sensual, reflectida amb especial claredat en els seus nombrosos apunts i esbossos a llapis, en certa manera hereters de la tradició de dibuixos eròtics de Rodin i Ingres.

Els seus murals per a la universitat de Viena causaren un gran escàndol pel contingut i la tècnica, per la qual cosa abandonà els encàrrecs públics i es consagrà al retrat. El seu estil és bidimensional; el color és un simple element decoratiu, i les figures són presentades en un univers refinat, eròtic i tràgic alhora.

Va morir el 6 de febrer del 1918, després de patir un accident vascular cerebral i una pneumònia a causa de l’epidèmia de grip de 1918.[1][2][3]

Trobat a la Wiquipèdia

Imatge de previsualització de YouTube

DENIP

Demà celebrem el DENIP, aquest són alguns del treballs fets pels nens i nenes de 4t, encara no els tenim tots acabats, aviat els tindreu penjats.

Autoretrats

Els nens i nenes de quart han fet aquets autoretrats a partir de calcar la seva fotografia en paper vegetal… Encara no els tenim tots acabats, ja els anirem penjant…

De cares 4t 1
De autoretrat 4t 2
De autoretrats 4t 3
De autoretrats 4t 4
De autoretrats 4 5
De autoretrats 4t 6
De autoretrats 4t 7
De autoretrats 4t 8
De autoretrats 4t 9
De autoretrats 4t 10
De autoretrats 4t 11
De autoretrats 4t 12
De autoretrats 4t 15
De autoretrats 4t 16
De autoretrats 4t 17
De autoretrats 4t 18
De autoretrats 4t 19
De autoretrats 4t 20
De retrat 1
De autoretrat 2
De autoretrat 3
De autoretrats 4
De autoretrats 5
De autoretrats 6
De Actualitzat recentment
De autoretrats
De retrat 1
De retrat 2
De retrat 3
De Actualitzat recentment
De retrat6
De retrat7
De retrat8

RATATOUILLE

Aqui us deixo alguns dels dibuixos que han fet els nens i nenes de primer al desembre després del visionat d’una part de la pel·licula…

UNA ESCULTURA LA POTS TROBAR…

Els nens i nenes de segon han anat aquest dimarts a la Fundació Miró , han fet la visiat guiada “Una escultura la pots trobar” i avui dimecres les educadores del museu han vingut a l’aula a realitzar una activitat…

Hem parlat del concepte d’escultura, dels materials, de com poden estar fetes les escultures, del que els artistes ens volen transmetre, de les idees i com plasmar-les…

Amb els materials que els nens i nenes han portat a l’escola, en grups han fet les seves pròpies escultures.

Hem observat el treball d’alguns artistes

Aqui us deixem algunes imatges.

La Pau vista pels nens i nenes de 1r

Hem parlat sobrer la Pau i la propera celebració del DENIP que farem a l’escola el 30 de gener .
Després de mirar alguns vídeos, cadascú ha plasmat el que és per ell o ella la Pau.
Encara hi ha alguns companys pendents d’acabar la feina, els afegirem quan hagin acabat.