Plom Galery presenta: Juanjo en colorsFamílies i fans de Juanjo Saez, us esperem aquest proper Dissabte dia 3/10 a Plom Gallery & Shop, per a la inauguració de l’exposició “Juanjo en colors”.

Una exposició de dibuixos originals i acolorits per Juanjo, un “tresor trobat” després de 20 anys que ens agrada pensar que han estat guardats per a una ocasió com aquesta.

Són dibuixos ideals per a nens perquè van ser encarregats per l’Editorial Cruïlla per a l’edició d’una sèrie de llibres per treballar a les escoles.

No us ho podeu perdre! de 12h a 14h, amb música i vermut.


Amb motiu de la celebració del dia mundial de les aus Plom Gallery, Art Sostenible i Planeta Bea, amb el suport de SEO / Birdlife, us convidem a participar al PROJECTE [BCN OCELLS], una iniciativa artística patrocinada per Montana Colors que té com a finalitat sensibilitzar i educar els nens i joves sobre la importància de la biodiversitat i la conservació de la flora i la fauna a les ciutats.

L’artista Beatriz de Quintana, dibuixarà maig ocells urbans de Barcelona (la garsa, coloma, xot, gavina i cotorra) que seran acolorits pels participants amb pintura water based spraypaint de Montana Colors sobre un mur buit de 17 m del carrer de Sèneca de Barcelona.

També hi haurà altres activitats artístiques i divulgatives obertes a tots els participants

Per a futurs artistes urbans entre 6 i 17 anys.
Només 30 places!
Inscripció obligatòria per la reserva de plaça
Horari d’11 a 14

Coses de casa

Meravelles fetes a casa, els dibuixos de l’Arnau:

I els també meravellosos dibuixos de la Sara i del seu germà Miquel, moltes felicitats a tots!!

El cartell de les festes de la Mercè

 

SEAN SCULLY:
UN BARCELONÍ DE DUBLÍN
Va arribar a Barcelona als anys noranta del segle XX buscant un ambient propici per a la creació, una terra on no fos tan conegut com a Irlanda, on va néixer i on és tota una celebritat pública. I és que Sean Scully no és només una personalitat del món de l’art, sinó també un dels artistes abstractes més importants del moment.
La bellesa, però també la tristesa i la malenconia es donen la mà en unes obres que potser us faran pensar en grans clàssics de l’art del segle XX que van de Piet Mondrian o Henri Matisse a Mark Rothko.

Dibuix en un sol traç

Aquest és un treball realitzat pels alumnes el curs 2009/2010 pel projecte “Picasso i el Circ”, vam apropar-nos a la figura de Picasso i aquest és un treball realitzat a partir dels dibuixos en un sol traç de Picasso. Imatge de previsualització de YouTube

I aquest és l’audiovisual que encapçalava l’inici de l’espectacle.
Imatge de previsualització de YouTube

Imatges divertides i creatives amb postres

 

Si hi ha una cosa que hem de tenir clar, és que amb el menjar no s’hi juga. Des que som petits ho estem sentint i la veritat és que els nostres pares tenen tota la raó. No obstant això, el menjar pot (i ha de) ser divertida (des d’un plat de llenties fins a una paella dominguera) pel que podem fer algunes excepcions i ampliar el sentit de la paraula jugar! :)
Això és el que devia pensar Nicolas Knepper, un fotògraf francès, que es va dedicar a “adornar” les seves postres de manera que expliquessin històries. En algunes postres va representar escenes reconeixibles algunes pel·lícules o sèries, i en altres, simplement escenes quotidianes d’allò més divertides.

 

Trobat a Silo Creativo

Museu de les il·lusions

Obre un nou espai interactiu amb diferents escenes a partir de jocs visuals.

Si sou amants de les il·lusions òptiques i els jocs visuals heu de saber que acaba d’obrir a Barcelona el primer Museu de les il·lusions de tota Europa! Company de tres espais més iguals situats a Rússia, aquest museu tan especial està concebut com un lloc on interactuar, on grans i menuts sereu protagonistes d’escenes fantàstiques i aventures imaginades sense moure-us del lloc.

I és que cada sala del museu està pintada i pensada per a què us submergiu en diversos temes i paisatges. Així us podeu trobar sota al mar al costat d’una tortuga, obrint la porta a uns monstres fantàstics, a punt de sortir disparats d’un canó com un home bala d’un circ, pujant a un tranvia de cavalls o escapant-vos de cocodrils!

L’efecte òptic el podreu immortalitzar amb les fotografies que són permeses de fer durant tot el recorregut. I és que aquesta és una de les parts de l’itinerari pel museu!