El meu primer Festival

Imatge de previsualització de YouTube

El Meu Primer Festival, mireu la programació, els tallers… són molt interessants !!!

L’ALTERNATIVA ACTIVITATS
TALLER FAMILIAR: FEM UNA PEL·LI AMB
A HOME IN PROGRESS FILM
FLUÏDESA I PARPELLEIG

L’objectiu del taller és que grans i petits experimentin en primera persona el procés creatiu que suposa la realització d’un film animat de caire experimental. Fluïdesa i parpelleig, bucle i linealitat, abstracció i figuració, ritme i síncope seran els ingredients que combinarem, de manera molt lúdica, per conformar una peça col·lectiva d’animació. I no ens oblidarem de treballar també el so!
A Home In Progress Film és un projecte pedagògic independent que produeix pel·lícules animades col·lectives, seguint l’estil narratiu del cinema experimental i la música visual. Els membres d’A Home In Progress Film han treballat en centres culturals com el CCCB, MACBA o el MNAC, i les pel·lícules sorgides dels seus tallers s’han pogut veure en festivals com el MOV Festival Internacional de Cinema Universitário de Pernambuco o el Festival de Cine Itinerante Totò de València. Una de les peces realitzades pel col·lectiu ha estat guardonada al Visual Music Award de Gelnhausen (Alemanya).
Perfil de participants: Nenes, nens i adults interessats a jugar, experimentar, cantar, dibuixar… Amants del cinema d’animació i valents que s’atreveixin amb tot, tant si són dibuixants habituals com si no ho són tant.
Rafa Castañer, Laura Ginès i Pepon Meneses dirigiran el taller.
INFORMACIÓ

10 de novembre, de 18 a 20.30 h (tots els participants)
Aula 1 CCCB

Dissabte 11 de novembre, de 10 a 14 h y de 16 a 20 h (en dos torns)
Diumenge 12 de novembre, de 11 a 14 h y de 16 a 19 h (tots els participants)
Aula 1 CCCB

Edat: Hi poden participar nens i nenes d’entre 8 i 12 anys acompanyats d’un adult
Places: 25 (cada nucli familiar es limità a 1 tutor adult amb 1 o 2 infants)
Preu: 12 € per participant
Per a més informació i reserva de places: info@elmeuprimerfestival.com / 933 023 553
AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Bigdraw 2017

El Big Draw, La Festa del Dibuix es una jornada en que artistas, ilustradores, arquitectos y diseñadores, entre otros, tanto reconocidos como emergentes, proponen divertidos talleres para todo aquel que quiera experimentar, de manera libre, espontánea y gratuita, en el mundo del dibujo.

Organizado e impulsado por el Museu Picasso de Barcelona.

Parte de The Big Draw (conocido anteriormente como The Campaign for Drawing).

Fundado en 2000, The Big Draw es una organización benéfica orientada a la educación artística, y que promueve la lectura visual y el lenguaje universal del dibujo, como recurso para el aprendizaje, la expresión y la creación.

Ja tenim tota la informació dels tallers.

Dibuixa la Plaça

Dissabte 20 es va viure a la Plaça Reial un ambient fantàstic de dibuix, sol i música !!!
Aqui us deixo algunes imatges. Troabreu a la Clara, la Candela i la Eloïse de 4t per aqui dibuixat, uns dibuixos fantàstics!!

I no us perdeu la web d’aquest artista Valentino Menghi, els seus treballs amb cartró reciclat, genial!!


LA PLAÇA DIBUIXA

Una activitat gratuïta i una oportunitat per a dibuixar!!


DESCRIPCIÓN
El proper dissabte 20 de maig la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una activitat gratuïta oberta a tot el públic, per “envair” la Plaça Reial armats amb llapis i paper!
En aquesta tercera edició s’obriran novament diversos edificis de la plaça perquè qui vulgui la pugui dibuixar des d’un punt de vista diferent. Per poder participar i recollir el material de dibuix, cal registrar-se (excepte els nens). El lliurament del material es farà de 10 a 11h.
També hi haurà un taller de dibuix infantil, impartit per l’il·lustrador Lluïsot Ninotaire, i tots els nens rebran un petit lot de material de dibuix!
En el marc d’aquesta jornada, la Fundació Setba organitza dos concursos: el premi al millor dibuix amateur i el premi a la millor foto de la jornada a Instagram (només entraran a concurs les fotos que portin l’etiqueta #setbalaplaçadibuixa).
Més info: http://www.fundaciosetba.org/la-placa-dibuixa-2017/
Contacte: carla@fundaciosetba.org // Tel. 93 481 36 96

Aprenem tècniques amb videotutorials

Els nens i nenes de Cicle Superior han visionat uns video tutorials de dos canals de youtube Sketchbook Skool i Draw Tip Tuesday

Una activitat divertida i interessant per pràcticar diferents tècniques.

Quentin BLake en AccióAvui ha vingut la Marta Gustems a la nostra classe, ens ha explicat una mica en què consisteix l’ofici d’il·lustradora, ens ha ajudat molt veure el video de Quentin Blake i ens ha fet una proposta molt engrescadora a partir del conte “Los bolsillos de Lola”.
Hem fet sortir coses meravelloses de les nostres butxaques…

Aqui us deixem les imatges de la nostra activitat…

Amic Meu

La Maria ens ha vingut a fer una xerrada sobre els refugiats i ens ha presentat el conte que han fet els nens i nenes del camp on ella ha estat…