Dibuixa la Plaça

Dissabte 20 es va viure a la Plaça Reial un ambient fantàstic de dibuix, sol i música !!!
Aqui us deixo algunes imatges. Troabreu a la Clara, la Candela i la Eloïse de 4t per aqui dibuixat, uns dibuixos fantàstics!!

I no us perdeu la web d’aquest artista Valentino Menghi, els seus treballs amb cartró reciclat, genial!!


LA PLAÇA DIBUIXA

Una activitat gratuïta i una oportunitat per a dibuixar!!


DESCRIPCIÓN
El proper dissabte 20 de maig la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una activitat gratuïta oberta a tot el públic, per “envair” la Plaça Reial armats amb llapis i paper!
En aquesta tercera edició s’obriran novament diversos edificis de la plaça perquè qui vulgui la pugui dibuixar des d’un punt de vista diferent. Per poder participar i recollir el material de dibuix, cal registrar-se (excepte els nens). El lliurament del material es farà de 10 a 11h.
També hi haurà un taller de dibuix infantil, impartit per l’il·lustrador Lluïsot Ninotaire, i tots els nens rebran un petit lot de material de dibuix!
En el marc d’aquesta jornada, la Fundació Setba organitza dos concursos: el premi al millor dibuix amateur i el premi a la millor foto de la jornada a Instagram (només entraran a concurs les fotos que portin l’etiqueta #setbalaplaçadibuixa).
Més info: http://www.fundaciosetba.org/la-placa-dibuixa-2017/
Contacte: carla@fundaciosetba.org // Tel. 93 481 36 96

Aprenem tècniques amb videotutorials

Els nens i nenes de Cicle Superior han visionat uns video tutorials de dos canals de youtube Sketchbook Skool i Draw Tip Tuesday

Una activitat divertida i interessant per pràcticar diferents tècniques.

Quentin BLake en AccióAvui ha vingut la Marta Gustems a la nostra classe, ens ha explicat una mica en què consisteix l’ofici d’il·lustradora, ens ha ajudat molt veure el video de Quentin Blake i ens ha fet una proposta molt engrescadora a partir del conte “Los bolsillos de Lola”.
Hem fet sortir coses meravelloses de les nostres butxaques…

Aqui us deixem les imatges de la nostra activitat…

Amic Meu

La Maria ens ha vingut a fer una xerrada sobre els refugiats i ens ha presentat el conte que han fet els nens i nenes del camp on ella ha estat…

Art i Cinema la CaixaFòrum

L’exposició “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis” parla principalment sobre el deute del cinema amb la resta de les arts i, inversament, sobre la inspiració que el cinema ha significat per totes les arts visuals. Les obres que es presenten són una sel·lecció realitzada entre les riques col·leccions de la Cinémathèque française, complementada per una sèrie de peces procedents de col·leccions espanyoles i franceses. Aquesta mostra s’articula entorn de dos eixos principals: per un costat el diàleg entre artistes de les avantguardes històriques i cineastes, seguint un sentit cronològic fins els nostres dies.
Exposició realitzada, organitzada i produïda per l’Obra Social “la Caixa” en col·laboració amb la Cinémathèque française
Agenda d’activitats del CaixaFòrum

Aprenem jugant

El passat dimecres 8 de febrer a l’escola vam celebrar unes jornades de jocs molt i molt divertida…

Taller de pintura i collage: Papers panoràmics. Un viatge d’hivern pels paisatges del Museu amb la Julia Pelletier (+3)

Un taller molt interessant al MNAC

Descripció:
Activitat familiar per a majors de 3 anys.

Crearem una gran instal·lació de papers pintats seguint la tradició dels papers panoràmics del segle XVIII, en família i acompanyats de la dissenyadora tèxtil i artista Julia Pelletier. Utilitzant pintura i collage, inventarem paisatges imaginaris i els mesclarem amb els paisatges pintats de la col·lecció del museu. L’hivern, els blaus, els grisos, els blancs, el color plata, les muntanyes nevades o els cels estrellats seran el punt de partida per pintar i dibuixar tots plegats.

Al final del taller us emportareu un fragment d’aquest paisatge de paisatges i el convertireu en una postal que podreu enviar on i a qui vulgueu.

Informació i reserves:
Sense reserva prèvia. Màxim 25 persones per taller.
L’Espai romandrà obert del 16 de desembre de 2016 al 29 de gener de 2017 en horari de Museu.

18/12/2016
29/12/2016
30/12/2016
03/01/2017
04/01/2017
05/01/2017
29/01/2017
D’11 a 13 h

Lloc:
Espai educArt
Preus:
Activitat gratuïta