La PLaça dibuixa

Inscripció Online
Si vols participar a la trobada de dibuix que organitzem a la plaça Reial el dissabte 26 de maig de 10 a 14h, inscriu-te (només adults) i recull l’acreditació i el material!

Més info: www.fundaciosetba.org/la-placa-dibuixa-2018

ACTIVITAT: La plaça dibuixa
DATA: Dissabte 26 de maig de 2018 de 10 a 14h
LLOC: Plaça Reial
PREU: Activitat gratuïta

El meu primer Festival

Imatge de previsualització de YouTube

El Meu Primer Festival, mireu la programació, els tallers… són molt interessants !!!

L’ALTERNATIVA ACTIVITATS
TALLER FAMILIAR: FEM UNA PEL·LI AMB
A HOME IN PROGRESS FILM
FLUÏDESA I PARPELLEIG

L’objectiu del taller és que grans i petits experimentin en primera persona el procés creatiu que suposa la realització d’un film animat de caire experimental. Fluïdesa i parpelleig, bucle i linealitat, abstracció i figuració, ritme i síncope seran els ingredients que combinarem, de manera molt lúdica, per conformar una peça col·lectiva d’animació. I no ens oblidarem de treballar també el so!
A Home In Progress Film és un projecte pedagògic independent que produeix pel·lícules animades col·lectives, seguint l’estil narratiu del cinema experimental i la música visual. Els membres d’A Home In Progress Film han treballat en centres culturals com el CCCB, MACBA o el MNAC, i les pel·lícules sorgides dels seus tallers s’han pogut veure en festivals com el MOV Festival Internacional de Cinema Universitário de Pernambuco o el Festival de Cine Itinerante Totò de València. Una de les peces realitzades pel col·lectiu ha estat guardonada al Visual Music Award de Gelnhausen (Alemanya).
Perfil de participants: Nenes, nens i adults interessats a jugar, experimentar, cantar, dibuixar… Amants del cinema d’animació i valents que s’atreveixin amb tot, tant si són dibuixants habituals com si no ho són tant.
Rafa Castañer, Laura Ginès i Pepon Meneses dirigiran el taller.
INFORMACIÓ

10 de novembre, de 18 a 20.30 h (tots els participants)
Aula 1 CCCB

Dissabte 11 de novembre, de 10 a 14 h y de 16 a 20 h (en dos torns)
Diumenge 12 de novembre, de 11 a 14 h y de 16 a 19 h (tots els participants)
Aula 1 CCCB

Edat: Hi poden participar nens i nenes d’entre 8 i 12 anys acompanyats d’un adult
Places: 25 (cada nucli familiar es limità a 1 tutor adult amb 1 o 2 infants)
Preu: 12 € per participant
Per a més informació i reserva de places: info@elmeuprimerfestival.com / 933 023 553
AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Bigdraw 2017

El Big Draw, La Festa del Dibuix es una jornada en que artistas, ilustradores, arquitectos y diseñadores, entre otros, tanto reconocidos como emergentes, proponen divertidos talleres para todo aquel que quiera experimentar, de manera libre, espontánea y gratuita, en el mundo del dibujo.

Organizado e impulsado por el Museu Picasso de Barcelona.

Parte de The Big Draw (conocido anteriormente como The Campaign for Drawing).

Fundado en 2000, The Big Draw es una organización benéfica orientada a la educación artística, y que promueve la lectura visual y el lenguaje universal del dibujo, como recurso para el aprendizaje, la expresión y la creación.

Ja tenim tota la informació dels tallers.

Dibuixa la Plaça

Dissabte 20 es va viure a la Plaça Reial un ambient fantàstic de dibuix, sol i música !!!
Aqui us deixo algunes imatges. Troabreu a la Clara, la Candela i la Eloïse de 4t per aqui dibuixat, uns dibuixos fantàstics!!

I no us perdeu la web d’aquest artista Valentino Menghi, els seus treballs amb cartró reciclat, genial!!


LA PLAÇA DIBUIXA

Una activitat gratuïta i una oportunitat per a dibuixar!!


DESCRIPCIÓN
El proper dissabte 20 de maig la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una activitat gratuïta oberta a tot el públic, per “envair” la Plaça Reial armats amb llapis i paper!
En aquesta tercera edició s’obriran novament diversos edificis de la plaça perquè qui vulgui la pugui dibuixar des d’un punt de vista diferent. Per poder participar i recollir el material de dibuix, cal registrar-se (excepte els nens). El lliurament del material es farà de 10 a 11h.
També hi haurà un taller de dibuix infantil, impartit per l’il·lustrador Lluïsot Ninotaire, i tots els nens rebran un petit lot de material de dibuix!
En el marc d’aquesta jornada, la Fundació Setba organitza dos concursos: el premi al millor dibuix amateur i el premi a la millor foto de la jornada a Instagram (només entraran a concurs les fotos que portin l’etiqueta #setbalaplaçadibuixa).
Més info: http://www.fundaciosetba.org/la-placa-dibuixa-2017/
Contacte: carla@fundaciosetba.org // Tel. 93 481 36 96

Aprenem tècniques amb videotutorials

Els nens i nenes de Cicle Superior han visionat uns video tutorials de dos canals de youtube Sketchbook Skool i Draw Tip Tuesday

Una activitat divertida i interessant per pràcticar diferents tècniques.

Quentin BLake en AccióAvui ha vingut la Marta Gustems a la nostra classe, ens ha explicat una mica en què consisteix l’ofici d’il·lustradora, ens ha ajudat molt veure el video de Quentin Blake i ens ha fet una proposta molt engrescadora a partir del conte “Los bolsillos de Lola”.
Hem fet sortir coses meravelloses de les nostres butxaques…

Aqui us deixem les imatges de la nostra activitat…