Eines ‹ Formació de la Llengua de Signes Catalana — WordPress

http://blocs.xtec.cat/blocs_formacio/llenguadesignes/2017/11/12/soc-sord-i-que/Origen: Eines ‹ Formació de la Llengua de Signes Catalana — WordPress

Publicat dins de Que veig | Deixa un comentari

Sóc sord@, i què?

Noticia publicada per FESOCA: http://www.fesoca.org/cat/noticies/s-c-sord-i-qu_489.html

Joves sords

El passat 28 d’octubre el nostre coordinador de xarxes socials de la Comissió de Joventut de FESOCA, Raúl Ruiz, va donar una interessant conferència titulada “Sóc sord@, i què?” en l’Associació de Persones Sordes de Terrassa, amb la presència de la seva presidenta, Carme Sala; i dels joves d’aquella associació. Va despertar molt interès entre els assistents, així com també va ser una gran oportunitat per fer moltes preguntes i debatre sobre l’empoderament dels joves sords per afrontar els seus futurs amb independència i en igualtat d’oportunitats que la resta de la societat.

Publicat dins de Que veig | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

QUI SÓC

Hola, em dic Daniel Buñuelo Guerrero.

Aprofito aquest bloc formació per a presentar-me. Sóc persona sorda, usuari de la llengua de signes (catalana, espanyola i internacional) i sóc de Granollers. He treballat com a formador i expert de la Llengua de Signes Catalana (LSC) durant més de 10 anys, i també  més de 20 anys d’experiència dins del moviment associatiu de la comunitat sorda catalana.

Publicat dins de Material didàctic | Deixa un comentari