Millorem l’hort i el jardí de l’escola

Benvinguts al nou curs escolar 2017-18 on tornarem a gaudir de l’hort i del jardí de la nostra escola.

Vam acabar el curs passat contents pels diners que ens havia concedit l’ajuntament i justificant les despeses fetes amb aquests. Vam comprar plantes, llavors i dues taules jardineres/hort. El total de les despeses va sobrepassar una mica els 400€, però cal dir que gràcies al projecte d’escola sostenible del 2016-2017 vam poder tenir unes plantes precioses a les jardineres i un munt de flors aromàtiques. L’hort també estava ple; teníem faves, cebes, maduixes, enciams, pèsols, api… Tota la comunitat educativa del Folch en va poder gaudir!

DSCF5860-minLes taules jardineres/hort van arribar per problemes aliens a l’escola l’últim dia del curs i no vam poder usar-les. Ara les farem servir i convidem a tothom a aportar idees per trobar la ubicació més adient, així com la seva òptima utilització. A més, participarem de nou en el projecte d’escoles sostenibles per al curs 2017-2018 “MILLOREM L’HORT I EL JARDÍ DE L’ESCOLA”.

Anireu tenint notícies de tot el relacionat amb el projecte i esperem que us animeu a participar-hi.

Endavant!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *