Moodle

Moodle és un exemple d’entorn virtual d’aprenentatge. És un programa de codi lliure i gratuït, amb una comunitat molt àmplia d’usuaris arreu del món. Es basa en el constructivisme social per a l’adquisició del coneixement.

320px-moodle-logo-large

 

Aquest article s'ha publicat dins de Moodle i s'ha etiquetat en , per mlluelle. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.
mlluelle

Quant a mlluelle

Professora d'informàtica Dinamitzadora del Projecte Implica't+ Col·laboradora del Projecte Espurn@ Col·laboradora de l'Editorial Graó Membre durant 10 anys de la Comunitat Catalana de Webquest Sòcia d'amics de la Unesco de Lleida i membre de la Comissió d'Educació Formadora del Departament d'Ensenyament Formadora de l'ICE de la UdL Formadora del CRP del Segrià Afiliada a la Carta de la Terra Internacional Premi "La Caixa" VII Premi Impuls a la innovació educativa 1er Premi d'educació en el 9è Premi Federico Mayor Zaragoza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *