Bon Estiu i bona lectura

Des de la Biblioteca escola Domeny us suggererim un munt de títols literaris per passar una bona estona a l ‘estiu, classificats per edats. Lectures per infants fins a 6 anys, de 7 a 10 i per més d’11 anys. Unes recomanacions molt interessants que ens poden ajudar a l’hora de triar un llibre per aquest estiu. Desitgem que us siguin d’utilitat .

Bon estiu bona lectura a tothom!

A continuació us deixem uns links  amb  les seves recomanacions:

http://www2.rosasensat.org/files/el_garbell_11-1.pdf

http://www.bibgirona.cat/assets/documents/000/291/086/GUIA_ST_JORDI_2017.pdf

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/critiques.php

 

 

L’escriptor Sisu Lagares ens porta la seva novel.la a la biblioteca

L’escriptor Sisu Lagares ens ha portat unes novel.les molt emocionants per passar una bona estona. Moltes gràcies Sisu!

Els germans Wallace i l’espasa de Sir William és el segon llibre de l’empresari besaluenc Sisu Lagares. Narra les aventures d’una família escocesa aficionada al golf. La història està ambientada a l’entorn del llac Ness. Lagares explica:”Tot i que jo em vaig posar a escriure pensant en fer un llibre per a la mainada, la veritat és que el resultat és una novel·la d’aventures que en pot gaudir qualsevol persona, tingui l’edat que tingui”.
330_1413797693image008
Aquest és el primer llibre de ficció del besaluenc, ja que en el primer revivia la seva experiència personal al ralli Dakar l’any 2003. Lagares ha avançat que ja està treballant en la segona part de la novel·la, en la qual la família Wallace viatjarà a Girona.

Imatge de previsualització de YouTube

La poeta del Cavall Fort

Que amagat que ho tenia la Fiona! Una poeta a la nostra escola i nosaltres sense saber-ho!

la F S és una alumna de 5è, timída i molt introvertida.. D’aquí que ens hagim assabentat d’aquesta notícia una mica tard, però més val tard que mai!

La sorpresa és que la revista Infantil Cavall fort,  ha escollit els seus poemes i els ha publicat en diferents números. Això és fantàstic.

Aquí us deixem aquestes petites joies.

Felicitats Fiona

image image image

Mirabilia

Qui posa les gotes de rosada sobre les flors abans que surti el sol? Qui ens visita per la nit i ens tanca les parpelles quan tenim son? Mirabilia és en realitat una enciclopèdia. El llibre dels petits personatges màgics que ningú no ha vist mai però que fan possibles les petites emocions i accions quotidianes, escrit a partir dels apunts de Milena Nonó i els quaderns del Doctor Phantasticus. Amb delicades i meravelloses il·lustracions de Conrad Roset, i un text de gran sensibilitat poètica escrit per la misteriosa Milena Nonó. L’obsequi perfecte per als amants de Rebecca Dautremer i Benjamin Lacombe.

El demanem per Reis?

Imatge de previsualització de YouTube