Puede volar un cangrejo?

Autor/a: Esses i Graciela Repún
Il.lustrador: Javier Peña
Editorial: Oceano Travesía
Col·lecció: Albums ilustrats
Lloc i any d’edició: Barcelona, 2010
Edat recomanada: 8-12 anys
Síntesi: Aquest llibre ens ajuda a pensar i imaginar com serien les coses si succeïssin de forma diferent al que estem acostumats a veure. Es tracta d’un llibre d’humor, que ratlla l’absurd, amb preguntes que ajuden a no quedar-se amb la primera reposta que ens ve a la ment, sinó que ens porten a un món de fantasia i surealisme interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>