ELS FILLS I LES NOVES TECNOLOGIES

Bona tarda famílies,

El Centre de psicologia Onment els convida a una xerrada gratuïta que tindrà lloc el proper dijous 8 d’octubre a les 19.30 a la Seu de la Mutua General de Catalunya. Carrer Palau 5, de Tarragona. La xerrada es titula “Els fills i les noves tecnologies” i anirà a càrrec de la psicòloga Ester Semeli.

De Xerrada "Els fills i les noves tecnologies"

INICIATIVA DE L’AMPA PER IMPULSAR LES COLÒNIES DE 2 DIES!!

Bon dia famílies,

L’AMPA ha impulsat una campanya de venda de lots nadalencs per aconseguir abaratir el preu de les colònies. D’aquesta forma, aquelles famílies que hi vulguin participar, podran fer-ho i els beneficis que s’obtinguin serviran per fer front al preu dels seus fills i filles.

Els adjunto la carta de l’AMPA on hi poden trobar tota la informació.

 

Esperem que tingui una bona rebuda i que, d’aquesta forma, les colònies de 2 nits puguin ser una realitat.

Atentament,
Gerard Roig
Director de la ZER Els Ceps

COMENCEM!

Ja hem començat!
Ha estat un inici de curs on els nens i les nenes han jugat, han rigut, els ha caigut alguna llàgrima, han compartit i han experimentat entre altres coses. Comencem una nova etapa il·lusionant, amb moltes ganes de descobrir-nos i de descobrir tot el que ens envolta i fer-ho d’una manera divertida i engrescadora, ben segur que serà un any inoblidable ple de sorpreses i emocions. Nosaltres, la classe d’infantil, ja estem preparats per gaudir aquest curs!
Per tal que pugueu veure com han anat aquests primers dies, us deixem un recull de fotos.