Comiat del Mussol Picarol

Bon dia famílies,

El Mussol Picarol ha hagut de marxar cap al nord d’Europa a cuidar la seva família. Estem molt tristos, però, amb la carta que ens va deixar, vam comprendre que era una decisió comprensible. Segur que torna a visitar-nos algun dia ja que ens va dir que li sabia molt de greu marxar ja que havia estat molt a gust a la nostra escola.

Per aquest motiu, a l’Escola vam preparar una festa de comiat on vàrem fer un concurs de mascotes creades pels i per les nostres alumnes per substituir a l’estimat Mussol Picarol. Les creacions van ser molt xules i, finalment, després d’una votació anònima, va guanyar en Xarqui, el protector dels llibres. La nova mascota de la biblioteca de l’Escola la va crear en Joel Obrador que, en saber-se guanyador, ens va oferir un discurs explicant-nos com se li va ocórrer la idea i donant les gràcies a tothom que va votar la seva mascota.

Seguidament, vam concloure la festa amb un pica pica.

Estudiem els conills

Bon dia famílies!

Fa uns dies ens va visitar a la classe la mare d’en Leo, la Maite. Però en aquesta visita no va venir pas sola, va venir acompanyada d’en Nigua, el conill que conviu amb ells a casa. I el va portar perquè el puguéssim conèixer i poder aprendre més coses sobre aquest animal.

Moltes gràcies Maite per haver participat en aquesta activitat i per donar-nos l’oportunitat de saber més coses sobre els conills amb l’ajuda d’en Nigua.

La línia del temps

Els i les alumnes de Cicle Superior de l’Escola estan treballant la història contemporània. Per aquest motiu han estudiat la línia del temps i han creat la seva pròpia.

Benvinguts al nou curs 16/17

Ja hi tornem a ser i amb més il·lusió que mai.

Aquest curs ha començat ple de novetats. Des del canvi d’horari per aprofitar millor el rendiment acadèmic de l’alumnat fins a l’implementació d’una nova aplicació per a mòbils per informar a les famílies de forma més ràpida, ecològica i eficient. L’aplicació WarnApp permet comunicar unidireccionalment l’escola amb les famílies les quals reben els missatges directament al mòbil.

Per utilitzar l’app WarnApp sols cal buscar-la a l’App Store (per mòbils iphone) o al Google Store (per mòbils amb sistema Android). Un cop descarregada, s’hi ha d’entrar i pulsar el símbol “+” i “subscriure’s” a la llista EscolaBerenguer (tot junt i respectant les majúscules i les minúscules). Un cop fet això ja rebreu automàticament tots els missatges que surtin des de l’Escola. Ja hi ha més de 20 seguidors de la llista de l’Escola.

Clicant al link que apareix a continuació veuran la preparació de la fotografia que el Rafel enviarà al setmanari “El Vallenc”, que surt cada divendres a l’Alt Camp.

https://goo.gl/photos/aT5eQWfkhWQXLqmT6

Colònies a Tamarit 2016

Bon dia des de Tamarit!

Ahir vam arribar a la casa de colònies i sols baixar de l’autocar van rebre’ns els monitors. Després de conèixer-los vam iniciar una activitat de descoberta de l’entorn de la casa de colònies, vam esmorzar i,després vam continuar l’activitat. Abans de dinar vam anar a instal·lar-nos als bungalows del càmping. Vam dinar allà mateix i a la tarda vam visitar l’Hort de la Sínia. En acabat, vam anar de nou a sopar a la casa de colònies. Després de sopar, ja al càmping els nens i nenes d’infantil, acompanyats dels monitors i monitores van fer el taller de contes per anar a dormir. Els i les de cicle inicial van fer un joc nocturn també amb els monitors i monitores. I, finalment, els i les alumnes de cicle mitjà i superior es van veure sorpresos per una possessió inesperada. L’esperit de la bruixa del castell de Tamarit va entrar dins el cos d’en Cristian. Però bé… aquesta història… ja us l’explicaran els nens i nenes.

El dia va ser solejat, feia molta calor.

Avui toca platja, esperem que faci un dia igual.

Us deixem unes fotografies a les que podeu accedir a través del següent link perquè pugueu començar a veure com vam passar-nos-ho de bé. Al llarg dels pròxims dies anirem ampliant l’àlbum al qual podreu accedir des del mateix link.

https://goo.gl/photos/bPm4PdgH7iXru9Pz8

FESTA DE LA PRIMAVERA

El dia 22 d’abril del 2016 ,a Masllorenç, es va celebrar la festa de la primavera ; els nens i mestres de Bonastre van venir a Masllorenç a fer diverses activitats.
Després d’esmorzar ens vam dividir per cursos; hi havien cinc tallers, un de cuina, un de maquillatge, un de il·lustracions, un de joc de pistoles i un de contes de terror.Jo penso que van estar divertits tots els jocs perquè eren de terror.
Jo penso el mateix.
Nerea i Elias