Rasputin

És una cançó disco escrita per Frank Farian i interpretada pel grup disco Boney M.
La cançó és una balada mig biogràfica de Grigori Rasputin, un santó que va ser conseller de l’últim tsar de Rússia Nicolau II.
La música incorpora un fragment de “Uskudara Giderken”, una canço tradicional turca.

Boney M.és un grup de música Eurodance i disco que va assolir una gran fama durant la dècada dels 70. Estava format per quatre artistes de les Antilles.
<iframe width=”400″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/16y1AkoZkmQ?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Fotos Carnestoltes 2018

El divendres 9 de febrer va ser un dia espatarrant, ballant i gaudint del carnestoltes per la vila de Lloret de Mar. Tota l’escola es va disfressar d’Hippies i vàrem fer rua conjunta les 3 escoles de la vora: el Pompeu Fabra, l’Àngels Alemany i el Pere Torrent.

Gràcies a tots els que heu fet possible que la rua de Carnestoltes hagi anat tant bé: pares i mares, mestres, tutors, especialistes, ajudants amb les disfresses, Associació de Comerciants de Lloret de Mar per la carrossa, ajuntament de Lloret per muntar el dispositiu… Visca el Carnestoltes!!!


Roxanne

És una cançó de la banda britànica The Police. Va ser el segon senzill oficial de la banda i possiblement un dels més coneguts i exitosos. La cançó va ser escrita pel líder del grup, Sting.

The Police és un grup musical anglès de pop-rock amb tocs de reggae. Es va formar el 1976 i es van separar el 1986.
The Police va tenir una carrera plena d’èxits. En el moment de la separació era el grup més popular i amb més vendes del món.

Fleur East – Sax. Carnestoltes 2018

Avui ha sigut un dia espatarrant, ballant i gaudint del carnestoltes per la vila de Lloret de Mar. Quan hem arribat a l’escola hem decidit ballar tots plegats la Coreografia de la cançó Fleur East – Sax.

Gràcies a tots els que heu fet possible que la rua de Carnestoltes hagi anat tan bé: pares i mares, mestres, tutors, especialistes, ajudants amb les disfresses, Associació de Comerciants de Lloret de Mar per la carrossa, ajuntament de Lloret per muntar el dispositiu… Visca el Carnestoltes!!!

Sultans of swing (cançó de 1978)

Sultans of swing (cançó de 1978)

“Sultans of swing”és una cançó de la banda britànica Dire Straits, concretament el seu primer senzill.
El disc es va convertir en tot un èxit.
En el tema els grup expliquen la història d’una banda que toca en un característic pub sud de Londres.

Dire Straits és un grup formats pels germans Mark i David Knopfler, John Illsley i PickWithers.
En una etapa en la qual regnava el punk rock, ells tenien un so diferent, gairebé rock and roll com abans.
El seu cantant i guitarrista Mark Knopfler continua al món de la música en solitari.

Ring my bell (cançó de 1979)

“Ring my bell” és una cançó interpretada per la cantant Anita Ward. Va ser escrita originalment com a cançó de teeny-bopper per a la cantant Stacy Lattisaw, d’onze anys.
Va ser una de les primeres cançons d’èxit amb una bateria sintetitzada.

Anita Ward és una cantant nascuda l’any 1956 a Tenesse (EUA). Tot i la seva llarga trajectòria artística el seu major èxit va ser “Ring my bell”.