Excursió al Zoo de Barcelona

Aquest passat dijous, vàrem anar al Zoo de Barcelona a descobrir els animals salvatges. A la classe hem parlat molt sobre aquest tema, teniem moltes hipòtesis i dubtes que volem resoldre.
En aquesta excursió, hem tingut deures: hem portat la llista que vam fer a la classe i miràvem quin animal estava al zoo i quin no. A més a més, en aquesta excursió, ens hem encarregat de fe les fotografies!! Ha estat molt divertit!


EL REI CARNESTOLTES

Com cada any, amb molta gresca i bon humor el Carnestoltes i el seu seguici van passar per les classes i ens van donar les consignes per la setmana que vindria.
Durant aquesta setmana tan especial vàrem seguir les consignes que ens havia manat el Rei Carnestoltes. També vàrem fer alguns racons especials. I altres activitats com una sessió de psicomotricitat diferent, contes,…
I finalment va arribar la tan esperada festa on tots vam poder lluir les disfresses i ballar.EL COS HUMÀ

La Marta, mare de l’Arlet de P-5B, aprofitant que treballa al clínic es va oferir per fer una activitat a P-5. Ens va ensenyar l’aparell digestiu que havia fet amb tubs i ampolletes perquè fos més entenedor. També ens va ensenyar diferents radiografies i es va establir una conversa molt interessant. Ara ho podeu veure!


A classe, a part d’explicacions i converses sobre l’aparell digestiu, el respiratori i l’esquelet hem fet diverses activitats de racons.


El dia de la Pau

El dia de la Pau és un dia molt especial perquè ens reunim tota l’escola al pati i fem activitats conjuntes. Els alumnes de cicle mitjà i superior, ens tenien preparats diferents jocs cooperatius distribuïts pel pati. Hem compartit el matí jugant, llegint un manifest per aquest dia i esmorzant pa amb xocolata tots junts i juntes. Ha estat molt maco!


P5B i els regals de reis!

Els Reis Mags van passar carregats de joguines i contes per les aules de l’escola. Aquí us deixem la mostra del grup dels dofins!!


EL TIÓ VE A L’ESCOLA

Aquí veureu-ho el dia que va venir a l’escola.

HEM FET CAGAR EL TIÓ

Aquest matí els nens i nenes de P-5 hem fet cagar el tió. Estàvem tots molt il·lusionats, portàvem molts dies alimentant-lo. Hem anat fent rondes perqè tothom el pugués picar i a dir la veritat, s’ha portat prou bé.

PSICOMOTRICITAT

Famílies aquí teniu un recull de fotos dels vostres fills/es a l’aula de psicomotricitat perquè pugueu veure què és el que fan. Esperem que gaudiu veient-les.

RACONS

S’acaba el trimestre. Durant tot aquest temps hem treballat molt i hem fet moltes activitats diferents en els racons. Aquí en teniu una petita mostra.

CASTANYADA I PANELLETS

Els passats dies 30 i 31 d’octubre vam celebrar la castanyada a l’escola. Vam fer panellets a la classe, vam veure una representació que ens va oferir la nostra mestra Imma, vam ballar danses i vam rebre moltíssimes castanyeres i castanyers que ens van portar castanyes calentones, mmm… que bones!