Tastet de Tardor

Hola famílies, hem pogut compartir un gran esmorzar de fruites de la tardor. Us volem donar les gràcies a tots i totes per fer possible aquest tastet.
La veritat és que ens hem posat les botes!! UMMMMM!!

REUNIÓ D’AULA

Benvolgudes famílies,
aquí us deixem el power point que vàrem presentar a la reunió d’aula d’aquest curs 2017-18. Així els pares/mares que vareu assistir li podeu tornar a fer una ullada, i els que no vareu poder venir també. A tots/es moltes gràcies, va ser una reunió molt propera on vam sentir el vostre caliu i suport! Tots junts som l’escola!

Fem panellets

Com cada any fem de pastissers i hem fet uns panellets boníssims. Ens ho hem passat pipa remenant i fent boletes. Esperem que us agradi!!!

ELS COLORS DE LA TARDOR

Hola famílies,

Primer de tot us volem donar la benvinguda al nou curs. L’equip de P4 està molt content de compartir aquest curs ple d’experiències amb vosaltres!
Hem començat amb les piles carregades i no hem parat de fer cosetes. Amb tanta feina, no hem tingut temps a fer gaires fotografies, però aquí teniu una mostra de les barreges que vàrem fer amb els colors de la tardor, ens encanta experimentar (encara que ens sembla que tots els colors que varen sortir no són gaire de tardor).

BENVINGUTS!

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

Aquest bloc vol ser una finestra oberta a través de la qual pugueu mirar les activitats que fan els/les vostres fills/es i que es converteixi en una eina més per comunicar-nos.

Esperem que l’aneu consultant de tant en tant, perquè hi anirem posant fotos, comentaris, notes i vídeos que de ben segur seran del vostre interès.

No dubteu a fer-nos els vostres suggeriments i comentaris.

puzzles