La peixateria!

Dijous al matí, ens vam anar de passeig a la peixateria del barri. Volíem veure com són les peixateries, quins tipus de peixos hi havia i si els coneixíem. Ens vam emportar un bitllet de 10 euros per poder comprar sardines, les quals, després observaríem i miraríem com eren per fora i per dins. Va ser una bona experiència!

Camina descalç

Aquesta setmana hem fet la última excursió: lúdica, sensitiva, divertida. Els nens i nenes han gaudit durant dues hores fent un circuit descalços, experimentant el sentit del tacte als peus i gaudint de la natura en estat pur.

La gran festa dels avis!!

Avui, hem celebrat una de les festes més especial del curs, la festa dels avis. Diguem avis, àvies, yayo, yaya, abu, etc.. Els nens i nenes s’han sentit molt especials al poder presentar al seu familiar a la resta dels companys. Els que no teniem, hem estat acollits per altres avis i ha estat maquissim veure com han cuidat dels petits, l’estima que hi ha i la falta que fan els avis al nostre voltat.
Les paraules que defineixen aquesta gran festa són amor i tendresa!

BEE-BOTS

Durant aquesta setmana, hem provat la robòtica a l’aula!! Han vingut aquestes abelletes, que amb les nostres ordres, caminaven soles. Els nens i nenes han al·lucinat veient com es movien.
Ha estat una gran experiència!

Caixes de cartró a la sala de psico

Tot el que pot fer un infant amb una cosa tan simple com una caixa de cartró. La imaginació i creativitat d’aquests petits és extraordinària.

Sant Jordi i la setmana cultural!!

Molt bones families,
Després de 10 dies intensius de Sant Jordi i la seva setmana cultural, us deixem un recull de fotos que hem anat fent. Teniu una barreja de molts moments màgics que hem viscut a l’escola: les parelles lectores, on els nens de tercer i quart ens han explicat contes durant tot el matí, els tallers de les tardas amb la vostra companyia, l’obra de la llegenda que vàrem representar les mestres, i el musical del Monumental. Aquesta setmana ha estat molt especial per a tots i totes!! Desitgem que les danses de divendres us agradessin.

Aniversaris del segon trimestre

Aquí us deixem les fotos dels nens i nenes que van fer els 5 anys durant aquest segon trimestre. Els grans de P-4!!

Els pollets d’en Max

En Max, de la classe de les guitarres, ens va portar la setmana passada els seus pollets per a que els observessin els seus companys. Els pollets, Spiderman i Pequeñin, van passar tot el matí a les aules d’infantil. Els hi va fer molta il·lusió poder tocar, agafar i donar de menjar als petits pollets.
Després,els vam dibuixar, aprofitant que no sempre podem tenir un model tan real.

Construccions a la sala de psico

Fa unes setmanes, vàrem fer una activitat de racons de construccions a la sala de psicomotricitat. Manipulant, creant, construint un món en volum més ric. Mireu els nens i nenes de les flautes com van gaudir.

Racons del cos humà

Us deixem una mostra dels racons de P-4a de la unitat del cos humà. Així podeu veure les activitats que hem realitzat en aquest últim mes. Gaudiu!