BENVINGUTS A P3 DE L’ESCOLA MARTA MATA: POWER POINT REUNIÓ D’AULA

Benvolguts pares i mares,

Us posem la informació que vàrem donar a la reunió d’octubre perquè pugueu consultar.
Moltes gràcies de la vostra assistència.

VENEN LES CASTANYERES I ELS CASTANYERS!

El dimarts dia 31 d’octubre vam rebre una visita molt especial! Molts ajudants de castanyers i castanyeres!
Aquí us deixem un tastet de les fotografies que vam fer i moltes gràcies per la vostra col·laboració

Els primers panellets!

Hola pares i mares,

Avui hem fet els nostres primers panellets, gràcies als vostres ingredients i estris hem pogut anar desenvolupant la recepta. Hem experimentat, manipulant, ens hem pogut embrutar i acabar fent les boletes dels panellets.
Mireu les fotos no tenen desperdici.

Lota

Qui és la Lota? La girafa de la classe de p3B. Com no poden tenir una girafa a la classe han fet un gran mural amb una girafa gegant espectacular, mireu-li la carona. Es diu Lota de Carlota. Aquí us deixem un tastet de fotos!

Teatre: Maure el dinosaure

El dimecres 25 d’octubre vàrem sortir al teatre a veure Maure el Dinosaure. Va ser la nostra primera sortida i tot va anar fantàstic. Si voleu compartir l’obra amb els vostres fills/es podeu buscar-la per internet, us adjuntem l’enllaç.

Recomanacions

Benvolguts pares i mares,

Us volem fer un parell de recomanacions sobre educació. La primera és un llibre de la pedagoga Nora Rodríguez que parla sobre Neuroeducació. Què és la Neuroeducació? Parla de la plasticitat del cervell dels infants, com les connexions neurològiques que es generen en el seu cervell donen peu als aprenentatges. Com cadascú té la seva pròpia gènesis de l’aprenentatge segons el què aportem als nostres fills/es. Com ciudar les emocions perquè aquestes siguin font d’aprenentatge i no de bloqueig. Bé, si esteu interessats ja sabeu.

També i parlant de neurociència també, us passem un enllaç del científic i escriptor David Bueno i altres professionals què ens ha arribat a les mans per part d’una companya. Parla i explica una mica del mateix. Com afavorir aprenentatge des de l’emoció.
Què us fa emocionar a vosaltres?

Benvinguda a en Pau

Benvolguts pares i mares,

Com ja sabeu la classe de p3A som la classe dels ocells i la classe de p3B, són la classe de les girafes. Els nens i nenes de la classe dels Ocells han tingut una sorpresa, ha arribat a la classe un canari de color taronja. Ha estat màgic rebre’l i tenir l’oportunitat de cuidar-lo. Es quedarà a la classe Carme? Com es diu?.
Entre tots han triat el seu nom, es diu Pau i cada dia que passa canta més i més. Deu estar molt a gust amb nosaltres. Mireu les carones dels vostres fills/es al descubrir-lo.

ELS PRIMERS DIES A P3

Benvolgudes famílies,

Els nens i nenes de P3 estem en període d’adaptació i durant aquests dies hem estat coneixent la nostra classe i la nostra escola. Les nostres mestres, Carme, Eli i Laura, amb el reforç dels especialistes ens han ajudat durant aquest procés.

Aquests dies hem estat jugant a nines, animals, construccions, cotxes, encaixos, etc. hem mirat contes, ballat, pintat a la pissarra… També hem començat a fer les rutines i hàbits d’higiene i esmorzar. I hem conegut uns altres espais com el pati d’adaptació, la sala de psicomotricitat…

A més, hem fet alguna petita activitat, presentant els diferents materials que utilitzarem al llarg del curs com són la plastilina i els gomets.

Aquí us deixem un tastet de fotografies!