Have a nice summer and good luck!

Time goes by so quickly… I speck you will enjoy this summer time, reviewing english exercises, and so on. All I want to say you: THANKS: the privilege of learning with you it has been mine. Thanks for your smiles, for these brilliant moments we have spent in our classes, thanks to your parents for telling stories at class. Thanks for being activist with a storyteller activist.
See you soon,
Àngel

El temps passa tan de pressa… Desitjo que us ho passeu bé aquest estiu, repassant exercicis d’anglès… Només us vull dir GRÀCIES, el privilegi d’aprendre amb vosaltres ha estat meu. Gràcies pels vostres somriures i per aquests moments brillants que hem passat a les nostres classes, gràcies als vostres pares per explicar històries a classe i per acompanyar a un activista contacontes.
Fins aviat,
Àngel

Divine Comedy

4 thoughts on “Have a nice summer and good luck!

  1. Àlex Critg

    Bon estiu Àngel. Estic pasant molt bè i estic fent deures. Àlex. adeu ÀNGEL

  2. cvallmaj

    Yes, Angel!It’s true. Time flies! We will miss you, all my pupils too. I will remember you as a English teacher, and as a writer.
    Good luck and see you soon.

    CARME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà