ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L’AMPA ESCOLA SANT PERE I SANT PAU. CURS 2014-2015

0

Estimades famílies:

 

L’Assemblea General Ordinària corresponent al curs 2014-2015 serà el proper 16 d’octubre, dijous:

 

1ª convocatòria: 16:45h. 2ª convocatòria: 17:00h.

 

Amb el següent ordre del dia:

– Lectura i aprovació de l’acta anterior.

– Comptes curs 2013-2014 i accions econòmiques curs 14-15.

– Proposta de funcionament de l’AMPA.

– Actuacions i diverses activitats del curs.

– Precs i preguntes.

 

És molt important la vostra participació en aquesta reunió on explicarem el possible futur de l’associació. Preguem la vostra assistència.

 

Hi haurà servei de guardaria pels vostres fills/filles.

 

La Junta de l’AMPA

 

Menú mes d’octubre

0

Aquí us fem arribar el menú d’octubre, les recomanacions del mes i uns possibles suggeriments pels sopars.

De moment no ens és possible penjar el menú per descarregar-lo. Disculpeu les molèsties.

 

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
    1

Sopa de rap amb pasta i gambetes

 

Pernilets de pollastre amb verdures ecològiques

 

Fruita del temps

2

Arròs a la cubana

 

Estofat de carn magre amb pastanaga i patata

 

Fruita del temps

3

Amanida de patata amb tonyina, olives i pastanaga

 

Hamburguesa de pollastre amb cebeta i carbassó confitat

 

Iogurt ecològic

    Kcal: 620     Lip:  25 Prot: 25         HC: 71 Kcal:  740    Lip: 22  Prot:  29.        HC: 106 Kcal: 711      Lip:  27  Prot:  42        HC: 56.
6

Crema de carbassó (carbassó, patata, ceba)

 

Croquetes de pollastre casolanes amb amanida d’escarola, tomàquet i panís

 

Fruita del temps

7

Macarrons integrals amb picada vegetal (tofu i seità)

 

Salsitxes amb samfaina

 

 

Fruita en almívar

8

Mongetes de ganxet estofades amb verdures

 

Filet de rosada  planxa amb amanida d’enciam tomàquet i fruits secs

 

Fruita del temps

9

Bullit de patata, pèsols i pastanaga amb maionesa

 

Pernilets de pollastre al allet

 

 

Fruita del temps

10

Arròs a la cubana amb pernil dolç

 

 

Truita de patates i ceba amb amanida d’enciam, olives i tomàquet

 

Iogurt

Kcal: 610      Lip:  31  Prot:  16        HC: 66 Kcal: 747. Lip:13. Prot:  36   HC: 120. Kcal: 758.     Lip:  24.  Prot: 39      HC: 95. Kcal: 601.       Lip:  27.  Prot:  27       HC: 60. Kcal: 668.   Lip:  31  Prot:  23.      HC: 69
13

Espirals a la bolonyesa (carn picada, tomàquet i ceba)

 

Hamburguesa a la planxa amb amanida de tomàquet

 

Fruita del temps

14

Amanida de patata (tonyina, maionesa, blat de moro)

 

Truita francesa amb formatge i amanida d´escarola i mangrana

 

Fruita del temps

15

Arròs a banda (caldo de peix amb calamars)

 

Ventresca de lluç a la romana amb amanida d’enciam i panís

 

Fruita del temps

16

Llenties a la jardinera (amb patata, pastanaga, ceba…)

 

Pit de gall dindi a la planxa amb suc de llimona

 

Fruita del temps

17

Patata i bleda ecològica

 

 

Bacallà al forn amb tomàquet

 

Iogurt ecològic

Kcal: 741  Lip:  33 mmmProt: 34     HC: 75 Kcal: 697  Lip:  38  Prot: 27    HC: 61 Kcal: 737  Lip:  14  Prot:  25      HC: 126 Kcal: 633       Lip:  20  Prot: 35        HC: 74

 

Kcal: 603.03      Lip:  30  Prot: 40.12       HC: 41

 

20

Caldo de verdures fresques amb quinoa

 

Lluç a la planxa amb salsa de galeres

 

Fruita del temps

21

Verdura del temps (patata i bajoca saltejada)

 

Truita francesa amb amanida d’enciam i tonyina

 

Fruita en almívar

22

Cigrons amb bledes ecològiques

 

Hamburguesa de pollastre amb amanida de tomàquet, pastanaga i panís

 

Fruita del temps

23

Arròs tres delícies(pernil, pèsols, panís, pastanaga)

 

Llom omega 3 amb amanida de cuscús

 

Fruita del temps

24

Macarrons amb tomàquet i formatge

 

 

Sardines arrebossades amb amanida verda

 

Iogurt

Kcal: 660       Lip:  25  Prot:  36       HC: 71 Kcal:  632  Lip:  29  Prot  30   HC: 63. Kcal: 603      Lip:  27. Prot: 22         HC: 65 Kcal: 642    Lip:  22   Prot:  34           HC: 72 Kcal: 749          Lip:  30  Prot: 42             HC: 76
27

Patata, pastanaga i bajoca amb maionesa

 

Mandonguilles amb salsa de tomàquet

 

Fruita del temps

28

Tallarines amb verdures i calamar

 

Truita de carbassó amb amanida mixta

 

Fruita del temps

29

Llenties amb sofregit (pebrot, ceba, tomàquet)

 

Rodó de gall dindi amb salsa

 

Fruita del temps

30

Arròs amb tomàquet i perni dolç

 

Lluç en salsa verda

 

Fruita del temps

31

Pizza de pernil dolç i formatge

 

Hamburguesa de conill amb albergínia i chips

Iogurt ecològic

Kcal: 667     Lip:  33  Prot:  21      HC: 70 Kcal: 676 p: 20  Prot:  25.      HC:98 Kcal:  704     Lip:  14  Prot: 51         HC: 91 Kcal: 630    Lip:  19  Prot: 27        HC: 85 Kcal: 603      Lip: 33    Prot: 26         HC: 47

 

 

 

Benvolguts/des

 

Ja hem engegat aquest curs, amb la proposta de menjar de la nostra cuina, la Cuina de la Roser, continuant amb la idea d’anar incorporant, progressivament aliments de proximitat, ecològics i més saludables.

 

Aquest mes, ja incorporem alguns dies verdura ecològica de Riudoms, iogurt ecològic procedent de la Fageda (cooperativa agricola d’Inserció laboral amb discapacitats); productes locals i de proximitat: sardina arrebossada, samfaina, escarola, … Bé, petits reptes que estem segurs que són avenços en una alimentació més sana i en la que el vostre fill/a descobreixi nous sabors i textures.

 

També us proposem un menú per sopar, que us faciliti la complementarietat alimentària entre el que mengen a l’escola i el sopar a casa.

 

 

 

 

* El menú inclou tots els dies amanida.

* Totes les verdures  utilitzades per la Cuina de la Roser són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats com a tals, i tots els productes que podem de proximitat.

* La Cuina es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient

* Menú certificat per la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº Col·legiat 0681

* Registre Sanitari: R.G.S. 26050437

 

 

PROPOSTA DE SOPAR

 

    1

Arròs basmati amb verduretes

Ous farcits amb tonyina i tomàquet

 

Poma al forn amb canyella

2

Crema de carbassó

Salmó al forn amb patates i ceba

Broqueta de fruita del amb xocolata desfeta

3

 

Torrada d’escalivada i formatge

Pollastre a la taronja

Nespra

6

Wok de tallarines integrals amb verdures

Truita de xampinyons

Mandarira

7

Lasanya d’albergínia amb beixamel i gambes

Lluç a la salsa verda

Iogurt de sabors

8

Cigrons estofats amb verdures

Mandonguilles de pollastre en salsa

Poma

9

Sopa de pollastre amb fideus

Ous trencats amb pernil

Batut de fruites

10

Crema de verdures amb crostonets de pa

Rap amb verdures al pesto

Caqui

13

Rotllet de pernil dolç i ensaladilla russa

Tonyina fresca al forn amb verduretes

Flam

14

Mongeta tendra saltejada amb pernil serrà

Aletes de pollastre adobades

Macedònia de fruites

15

Crema de xampinyons i patata

Ous durs amb pisto

Natilla

16

Patates saltejades amb pastanaga baby i bolets

Gall al la planxa amb vinagreta de llimona. Prunes

17

Lasanya de tonyina

Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn

Préssec

20

Sopa de quinoa amb vegetals

Broqueta de pollastre i inya

Iogurt ecològic

21

Patates gratinades amb pernil dolç i formatge

Papillote de salmó al pesto

Poma al forn amb canyella

22

Niu de verdures amb formatge

Daus de vedella amb verduretes

Mató amb mel

23

Ensalada multicolor de espirals(moresc, tomàquet, enciam, ceba, tonyina)

Truita d’espàrrecs i xampinyons

Gelatina de sabors

24

Coliflor gratinada amb beixamel

Pavo al forn amb ceba i patata

Poma

27

Sopa de pollastre amb fideus

Llenguado a la planxa amb verduretes

Flam

28

Pastís de verdures

Tonyina al forn amb amanida

Pera

29

Arròs amb tomàquet

Crep de pollastre ceba i formatge

Iogurt de sabors

30

Crema de carbassa i formatge

Croquetes de peix

Natilla

 

31

Estofat de llenties

Patates farcides de carn

Mandarina

 

Nou curs 2014-2015

0

Hem tingut alguns problemes tècnics amb el bloc, però esperem que ara ja vagi tot més rodat.

 

No hem pogut penjar el menú de setembre i ara per la data ja us posarem tant aviat com el tinguem el d’octubre.

 

Esperem que hagueu començat amb forces aquest nou curs i amb il·lusió.

 

Seguim amb el mateix horari d’atenció al públic de dimarts i dijous de 16:45h a 18:15h, exepte el 3r dijous de més.

 

Si voleu posar-vos en comunicació amb nosaltres és preferible i més ràpid que utilitzeu el mail de l’AMPA: ampaescolaspisp@gmail.com

 

Una salutació

L’AMPA

Menu de Juny

0

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

2

Macarrons amb bolonyesa de tonyina (salsa de tomàquet, tonyina, all i oli d’oliva)

Hamburguesa amb espinacs a la planxa amb ceba caramel·litzada

 

Fruita del temps

3

Minestra de verdures amb patata (bajoca, pastanaga, pèsols, coliflor…)

Lluç a la marinera (tomàquet, ceba, all, oli d’oliva i alfàbrega)

 

Fruita del temps

4

Amanida de pasta i  cigrons ecològics    (ceba, tomàquet i olives)

 

Truita francesa amb amanida amb patates fregides

 

 

Fruita del temps

5

Arròs amb tomàquet

 

Palets de lluç amb amanida ecològica i poma

 

Fruita del temps

6

FESTA FI DE CURS

L’AMISTAT

Amanida d’estiu (enciam, tomàquet, panís, pastanaga, tonyina…)

 

Pizza casolana de pernil dolç i formatge croquetes AMB PATATES XIPS

Postre  especial

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

9

Arròs a la milanesa (panís, pernil dolç, formatge ratllat)

Truita de patata i ceba amb amanida

 

Fruita del temps

10

Bajoca amb patata i maionesa

 

Llibret de llom amb amanida

 

Fruita del temps

11

Fideua  de sípia

 

Pollastre a la taronja

 

Fruita del temps

12

Llenties estofades amb verdureta

 

Lluç al forn amb salsa de galeres

 

Fruita del temps

13

Amanida de pasta de colors amb  pernil dolç,pastanaga ratllada, i oli de oliva

Rodó de gall dindi amb salsa de xampinyons

Iogurt

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:

16

Crema de carbassa , pastanaga, ceba i patata

Llom arrebossat amb carbassó

Fruita del temps

17

Espaguetis ecològics    amb bacon  i formatge

 

Truita de carbassó amb escarola

 

Fruita del temps

18

Amanida  d’arròs amb tiretes de pernil,, pastanaga i oli de oliva

Palets de lluç al forn amb tomàquet i carbassó

Fruita del temps

19

Amanida russa natural

 

Salsitxes a la planxa amb amanida

 

Fruita del temps

20

 

Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba i oli d’oliva)

 

Pernilets de pollastre al allet amb xips

iogurt

Kcal:  Lip:   Prot:   HC:   Kcal:  Lip:   Prot:   HC:   Kcal:  Lip:   Prot:   HC:   Kcal:  Lip:   Prot:   HC:   Kcal:  Lip:   Prot:   HC:  

* El menú inclou tots els dies amanida * Fruita fresca de proximitat (maduixes, cireres, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar * Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics son tots amb certificat, i  tots els productes que podem de proximitat. * Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437   Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12   Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096            
  Benvolguts/des

Ja tenim el nou Menú Escolar. Durant aquest curs hem fet un salt per nosaltres molt important, introduir productes de proximitat i ecològics en el menjar dels vostres fills. Aquesta nova proposta, a la que hem anomenat “I MÉS”, ha tingut moments més fàcils i d’altres més complexes ja que insistir en què el vostre fill mengi aliments diferents, que tasti coses noves, … sempre significa un repte, repte que hem estat molt contents de tirar endavant i que sabem que ha significat una petita passa per una alimentació millor dels infants.

En aquest sentit a la vostra escola, durant el maig hem fet una Mostra de Cuina amb la que heu pogut conèixer a la cuinera, la Roser, xerrar amb ella, veure com fa dos dels plats que han menjat els nens: Macarrons amb picada vegetal i Humus de cigrons ecològics.

I aquest juny, per acabar, a més d’una festeta de cloenda, també hem continuat amb la idea d’introduir nous elements a les amanides, hamburguesa amb espinacs, verdura ecològica de Riudoms, etc..

Només desitjar-vos que passeu un bon estiu, i si teniu una estoneta feu un cop d’ull a aquest vídeo (http://enxarxa.cat/wps/?p=1213)  que intentar explicar el que ens proposat enguany i que segur que continuarem en el proper curs.

    PROPOSTA DE DINAMITZACIÓ  

Taller de cuina

0

Estimades famílies:

proposta cartell taller famílies spisp simple blog

Us comuniquem que el proper 28 de maig farem un taller de cuina.

Heu de passar pel despatx de l’AMPA a apuntar-vos els dies 20, 22 y 28 de maig en l’horari habitual. Les places són limitades: només 20.

Esperem que us animeu.

 

També aprofitem aquesta comunicació per dir-vos que aquest mes de maig tindrem obert el despatx tots els dijous del mes i por supost els dimarts.

 

L’AMPA

Gorres AFANOC per a Port Aventura

0

Una primavera més els d’AFANOC ens fan arribar les seves gorres per poder ajudar-los.

 

Posat la gorra 2014, carta

 

AMPA    ESCOLA MARCEL.LÍ DOMINGO

AMPA     ESCOLA SP I SP 

AMPA  INSTITUT SP I SP

 

Estimades famílies:

 

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que la Delegació de l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona està organitzant la desena edició de la campanya “Posa’t la gorra!”. Cal fer saber que els infants malalts de càncer pateixen un procés llarg i a vegades amb tractaments molt durs. Hem de posar els mitjans perquè tinguin els mateixos drets i oportunitats que els altres nens; han de gaudir de la seva infància i tenir el millor futur possible.

 

L’edició d’enguany es realitzarà el proper diumenge 1 de juny a Port Aventura.

 

La gorra s’ha de comprar de forma anticipada i té un cost de 18€ per a tothom, que us permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de Port Aventura podent gaudir de totes les seves instal·lacions, i també podreu participar de 10h a 14h a tots els tallers i activitats que hi organitza l’AFANOC, a més d’un escenari situat a la plaça de la Xina.

 

Cadascun pot fer la compra a l’AMPA del seu centre.

 

 

 

 

 

 

 

Podeu obtenir més informació respecte la campanya a www.afanoc.org.

Menu maig

0

Aquí teniu el menu de maig i unes recomanacions sobre les alèrgies infantils.

 

Menu maig 2014

ALIMENTACIÓ INFANTIL i AL·LERGIeS PRIMAVERALS catala+[1]

 

També podeu veure directament el menú.

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

 

 

1

FESTIU

2

FESTIU  

      Kcal: 651 Lip: 25 Prot: 33 HC: 74

5

Macarrons  a la bolonyesa amb tomàquet i carn picada

 

Supremes de lluç a la llimona

 

Fruita del temps

6

Llenties estofades (pebrot, tomàquet, ceba i pastanaga)

 

Truita francesa amb amanida de tomàquet

Yogurt

7

Arròs amb tomàquet I Tonyina

 

 

Pollastre al forn amb salsa de xampinyons

 

Fruita amb almívar

8

Bullit de patata i bajoca amb tonyina i maionesa

 

Croquetes casolanes de pernil amb amanida de escarola

Fruita del temps

9

Crema de carbassó ( carbassó, patata,ceba i oli d´oliva)

 

Mandonguilles de peix  amb salsa de galeres

Fruita del temps

Kcal: 688 Lip: 25 Prot: 28 HC: 87

Kcal: 733 Lip: 24 Prot: 35 HC: 94

Kcal: 706 Lip: 23  Prot: 30  HC: 94

Kcal: 745 Lip: 27 Prot: 27 HC: 98

Kcal: 713 Lip: 22  Prot: 38 HC: 89

12

Amanida d’arròs  (panís, pernil dolç ou dur pastanaga ratllada)

 

Palets de lluç  amb amanida de poma

Fruita del temps

13

Sopa de peix (pastanaga, api i lluç) amb fideus

 

Pollastre al allet amb patates fregides

 

Fruita del temps

14

Espaguetis integrals  a la carbonara (crema de llet, bacó i xampinyons)

 

Hamburguesa de vedella a la planxa amb amanida

Iogurt  de soja i pa integral

15

Pèsols amb patata a la francesa (ceba i oli d’oliva)

 

Lluç arrebossat amb amanida

 

Fruita del temps

16

Amanida de cigrons ecològics amb fusilis i tonyina amb oli de oliva

 

Rodó de vedella amb salsa (pastanaga, tomàquet i ceba)

Iogurt

Kcal: 707 Lip: 26  Prot: 27  HC: 92

Kcal: 717 Lip: 27  Prot: 30  HC: 80

Kcal: 695 Lip: 25 Prot: 28  HC: 86

Kcal: 722 Lip: 27 Prot: 32 HC: 87

Kcal: 699 Lip: 24 Prot: 43 HC: 77

19

Macarrons ecològics amb tomàquet i picada de seità i tofu

 

Croquetes casolanes de pollastre amb amanida

Fruita del temps

2

Llenties estofades (all, ceba, tomàquet i oli d’oliva)

 

Llom de porc al forn amb cebetes

 

Fruita del temps

21

Crema freda de porro i patata

 

 

Pollastre a la planxa amb salseta (pastanaga, tomàquet i ceba)

Fruita del temps

22

Arròs amb carbassó i tiretes de pernil

 

 

Lluç a la marinera (tomàquet, ceba, all, oli d’oliva i alfàbrega)

Fruita del temps

23

Amanida russa (patata, pastanaga, pèsols, tonyina i maionesa)

 

Truita de carbassó amb amanida de fruita fresca

Iogurt ecològic amb melmelada

Kcal: 726 Lip: 26 Prot: 21  HC: 102

Kcal: 751 Lip: 24  Prot: 44 HC: 91

Kcal: 716  Lip: 23  Prot: 31  HC: 94

Kcal: 679  Lip: 25  Prot: 30  HC: 84

Kcal: 696 Lip: 26 Prot: 28 HC: 87

26

Crema d’espinacs (espinacs, patata i oli d’oliva)

 

Botifarra a la planxa amb cebeta confitada

 

Fruita del temps

27

MENÚ ESPECIAL

Arròs a la cubana amb  pernil dolç

 

Pernilets de pollastre a la jardinera (pastanaga, pebrot, xampinyons, ceba i oli d’oliva)

Fruita del temps

28

Cigrons casolans (sofregit de ceba, all, tomàquet, porro, pastanaga i oli d’oliva)

 

Truita de patata amb amanida d’enciam

 

Fruita del temps

29

Fideus guisats amb costella (sofregit de ceba, all i pebrot vermell)

 

Lluç al forn amb salseta de ceba

 

Fruita del temps

30

Bullit de patata, bajoca, pèsols i maionesa

 

 

Nuggets de pollastre amb xips i ketxup

 

Làctic

Kcal: 695 Lip: 26  Prot: 30 HC: 87 Kcal: 748 Lip: 24  Prot: 32  HC: 101 Kcal: 741 Lip: 24  Prot: 30  HC: 103 Kcal: 715  Lip: 24  Prot: 36  HC: 88 Kcal: 691 Lip: 27 Prot: 23 HC: 89

Menu abril

0

Menú Abril

Perdoneu el retard en penjar el menu d’abril.

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

1

Amanida de pasta (olives, ou dur i panís)

Llonganissa a la planxa amb ketchup i amanida d’escarola

 

Fruita del temps

2

Estofat de patates amb sípia (ceba, alls, tomàquet natural)

 

Pit de pollastre a la planxa amb verdures

 

Iogurt

3

Amanida tèbia d’arròs amb tiretes de pernil, pèsols i carbassó

Bacallà al forn amb tomàquet

Fruita del temps

4

Sopa de peix (pastanaga, api i lluç) amb fideus

Llibret de llom (llom de porc, formatge i pernil) amb patates fregides

Iogurt ecològic amb melmelada de poma

Kcal: 670 Lip: 25 Prot: 27 HC: 84 Kcal: 664 Lip: 23 Prot: 31 HC: 83 Kcal: 685 Lip: 24 Prot: 26 HC: 92 Kcal: 702 Lip: 28 Prot: 25 HC: 89

7

Llenties a la jardinera (pastanaga, porro, all, ceba, pebrot verd i tomàquet)

Pollastre al forn amb cebeta i xampinyons

 

Fruita del temps

8

Puré  de patates natural  amb bolonyesa  de carn de vedella  i porc

 

Croquetes de peix amb amanida d’enciam i pastanaga

Fruita del temps

9

Arròs a la cubana (salsa de tomàquet amb ou dur)

Hamburguesa de vedella a la planxa amb xampinyons saltejats

Iogurt

10

Macarrons de cultiu ecològic  gratinats (beixamel i formatge)

 

Supremes de lluç amb salsa verda

 

Fruita del temps

11

FESTA DE PASQUA

Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba)

Pizza casolana de pernil i formatge

 

Refresc i postra sorpresa de Pasqua

Kcal: 746 Lip: 24 Prot: 33 HC: 100 Kcal: 687 Lip: 26 Prot: 22 HC: 92 Kcal: 744 Lip: 28 Prot: 26 HC: 97 Kcal: 729 Lip: 27 Prot: 42 HC: 78 Kcal: 757 Lip: 28 Prot: 20 HC: 106

14

 

 SETMANA SANTA

15

 

SETMANA SANTA

16

  

SETMANA SANTA

17

  

SETMANA SANTA

                               18

 

SETMANA SANTA

21

  

SETMANA SANTA

22

Minestra de verdures (pastanaga, bajoca, coliflor, all, ceba…)

Truita a la francesa amb amanida i tiretes de pernil dolç

Fruita del temps

23

MENÚ DE SANT JORDI:

Crema  de patates, porro i cigrons ecològics

 

Lluç amb tempura i amanida de panís i tomàquet

Fruita en almívar

24

Arròs tres delícies (pèsols, truita francesa, pastanaga, panís, gambetes)

Mandonguilles amb salsa de ceba (ceba, brou de carn, oli d’oliva)

Fruita del temps

25

Fideus guisats amb sípia i gambetes (brou de peix, ceba, tomàquet, oli d’oliva)

Hamburguesa de verdures i pollastre amb amanida

Iogurt

Kcal: 623 Lip: 24 Prot: 25 HC: 76 Kcal: 702 Lip: 24 Prot: 26 HC: 96 Kcal: 711 Lip: 24 Prot: 31 HC: 94 Kcal: 660 Lip: 22 Prot: 46 HC: 69

28

Llacets amb pernil i formatge ratllat

Pollastre arrebossat amb amanida de fruites

Fruita del temps

29

Amanida de cigrons amb (tonyina, tomàquet, pastanaga i oli d’oliva)

Truita de carbassó i patata amb amanida

Fruita del temps

30

Bullit de patata, bajoca, pèsols i maionesa

Fricandó de porc (pastanaga, ceba, tomàquet i oli d’oliva)

Fruita del temps

Kcal: 675 Lip: 25 Prot: 28 HC: 85 Kcal: 708 Lip: 23 Prot: 29 HC: 96 Kcal: 694 Lip: 25 Prot: 28 HC: 89

* El menú inclou tots els dies amanida

* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar

* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics son tots amb certificat, i  tots els productes que podem de proximitat.

 

Setmana de la diversitat

0

DIVERSITAT

Aquí podeu veure el cartell de les activitats de la setmana de la diversitat que estan fent al menjador.

Que us ho passeu bé!

Menu de març

0

Menú Març

Aquí teniu el menú de març i les recomanacions.

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

3

Arròs a la cubana amb ou dur i tomàquet

Llom de porc al forn amb cebetes

Fruita fresca

4

Sopa de verdures en juliana (pastanaga, api, xirivia) amb lletres de pasta ecològica

 

Mandonguilles mixtes (vedella i porc) amb salsa de tomàquet i ceba

Fruita fresca

5

Cigrons de cultiu ecològic amb sofregit de ceba, tomàquet, all, pastanaga i oli) i espinacs

Delícies de lluç amb salsa de cebetes i gambes

Fruita del temps

6

Arròs a la milanesa (panís, pernil dolç, formatge ratllat)

 

Truita francesa amb tiretes de pernil dolç i amanida

Fruita fresca

7

Macarrons a la bolonyesa (salsa de tomàquet i carn picada)

Croquetes de pollastre amb amanida de poma i panses

Iogurt ecologic

Kcal: 700 Lip: 27 Prot: 34 HC: 90 Kcal: 687 Lip: 24 Pro: 23 HC: 95 Kcal: 720 Lip: 30 Pro: 25 HC: 90 Kcal: 687 Lip: 35 Pro: 23 HC: 96 Kcal: 712 Lip: 27 Pro: 29 HC: 87

10

Crema de carbassó (carbassó, patata i ceba) amb crostons de pa

Hamburguesa de vedella amb amanida d’escarola i olives

Iogurt

11

Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)

Truita de patata amb amanida

Fruita fresca

12

Espaguetis amb tomàquet i tonyina

 

 

Pernilets de pollastre al forn amb carbassó i  xampinyons saltejats

Fruita en almívar

13

Arròs tres delícies (pèsols, truita francesa, pastanaga, panís, gambetes)

Lluç arrebossat amb tomàquet  escalivat

 

Fruita fresca

14

Sopa de peix (cap de rap fresc, peix de roca fresc, sofregit de ceba i tomàquet) amb  conxes

Rodó de gall dindi amb salsa i xampinyons i ceba

Fruita fresca

Kcal: 700 Lip: 24 Pro: 25 HC: 95 Kcal: 728 Lip: 25 Pro: 33 HC: 89 Kcal: 695 Lip: 24 Pro: 29 HC: 83 Kcal: 698 Lip: 26 Pro: 30 HC: 88 Kcal: 715 Lip: 25 Pro: 28 HC: 90

17

Fideus guisats amb sípia i gambetes (ceba, tomàquet, oli d’oliva)

Lluç al forn amb cebeta i patata

 

Fruita fresca

18

Verdura de patata pèsols, bròquil i allada d’oli d’oliva amb encenalls de pernil

Fricandó de vedella amb salsa (pastanaga, ceba, tomàquet)

Fruita fresca

19

Arròs amb carbassó i tiretes de gall dindi amb cebeta

Pit de pollastre a la planxa  amb tomàquet escalivat

Fruita fresca

20

Cigrons estofats de cultiu ecològic amb verdures (ceba, pastanaga, alls i pebrot)

Truita francesa amb formatget i amanida de tomàquet i panís

Iogurt

21

Crema d’espinacs (patata, porro, espinacs, oli d’oliva)

Canelons de carn al forn amb formatge

Fruita fresca

Kcal: 7200 Lip: 25 Pro: 32 HC: 86 Kcal: 685 Lip: 24 Pro: 28 HC: 88 Kcal: 697 Lip:25 Pro: 25 HC:89 Kcal: 701 Lip:25 Pro: 28 HC:96 Kcal: 725 Lip:26 Pro: 25 HC:91

24

Sopa de brou d’au (amb mandonguilletes, api, pastanaga)

Hamburguesa de pollastre i porro amb amanida de panís

Iogurt ecologic

25

MENU ESPECIAL!! FESTA DE LA DIVERSITAT

Llenties guisades amb arròs del delta, pastanaga, ceba, tomàquet i oli)

Truita de patata i ceba amb amanida

 

Fruita fresca

26

Bullit de patata i bajoca fresca

Llom a la planxa amb cebeta i pastanaga

 

Fruita fresca

27

Llacets amb pernil dolç i formatge

Lluç en salsa marinera

 

Fruita fresca

28

Daus de gall dindi guisats (pèsols, ceba, pastanaga, alls, pebrot i tomàquet)

Croquetes de pernil amb xips

 

Natilles

Kcal: 713 Lip: 25 Pro: 29 HC: 93 Kcal: 704 Lip: 26 Pro: 33 HC: 92 Kcal: 701 Lip: 23 Pro: 26 HC: 90 Kcal: 731 Lip: 24 Pro: 30 HC: 95 Kcal: 700 Lip: 27 Pro: 22 HC: 95

31

Espaguetis de cultiu ecològic amb tomàquet, all i formatge

 

Truita francesa amb amanida de poma i fruits secs

Fruita del temps

Kcal: 706 Lip: 25 Pro: 26 HC: 92

* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes ecològics, tenen certificació. Estem introduint productes de proximitat.* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar.

 

* Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient.

Go to Top