Bones família.

Aquí teniu el menú d’abril. Esperem que hagueu retornat amb forces de les vacances i puguem afrontar la recta final del curs amb molt d’ànim.

Ja sabem que no es veu gaire bé però no hi ha manera de modificar-lo. Perdoneu les molèsties.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
 

 

 

Dilluns de pasqua

 

 

7Espaguetis de cultiu ecològic amb salsa de tomàquet, all i formatge

 

Sardines arrebossades amb amanida de poma i olives

 

Fruita fresca

 

8Llenties guisades a la jardinera

(all, ceba, tomàquet, pastanaga i pebrot)

 

Hamburguesa mixta de vedella i porc amb cebeta

 

 

Fruita fresca

9Arròs  amb tomàquet i tonyina

 

Rodo de gall dindi all forn amb salseta de ceba,pastanaga i xampinyons .

 

 

Fruita fresca

 

10Verdura de patata i bajoca i ou dur

 

Bunyols de bacallà amb

Amb amanida primavera (enciam,pastanaga i tonyina)

 

Iogurt ecològic

Kcal:  655   Lip: 25Prot: 27     HC: 80 Kcal: 689   Lip: 23Prot: 27     HC: 93 Kcal: 697   Lip: 23Prot: 28        HC: 90 Kcal: 735      Lip: 22Prot:  41       HC: 95
13Sopa de brou amb verdura  i brou de pollastre i vedella amb pasta

 

Mandonguilles mixtes porc i vedella amb salseta de tomàquet i ceba

 

Fruita fresca

14Cigrons guisats (cigrons,ceba,tomàquet,ceba,alls i oli)

 

Bacallà amb tomàquet

 

Fruita fresca

15Verdura de patata i bajoca saltejades amb allet i oli oliva

 

Pernilets al forn amb verdureta

(carbassó i albergínia)

 

Fruita fresca

16Espirals a la napolitana  amb formatget

(tomàquet ,ceba,oli,pastanaga)

 

Llom al forn amb salseta de xampinyons,ceba i tomàquet

Fruita fresca

17Crema de verdures

(carbassó, patata, ceba, pastanaga, porro, oli d’Oliva)

 

Paella a la marinera (sèpia,musclos,i gambetes)

 

Iogurt ecològic

Kcal: 716     Lip:  30Prot: 37         HC: 74 Kcal: 669      Lip: 25Prot: 26         HC: 83 Kcal: 723     Lip: 26Prot: 30        HC: 93 Kcal: 680     Lip: 26Prot: 24         HC:85 Kcal: 709     Lip: 23Prot: 28        HC: 97
20Macarrons ecològics amb picada vegeta de tofu i seita

 

Truita de patata amb   amanida de escarola  i olives

 

Fruita fresca

21Verdura de patata mongeta al allet

 

Rodó de vedella amb salseta de xampinyons

 

 

Fruita  fresca

22Arròs a la cubana

( arròs , tomàquet i ou )

 

 

Figuretes de peix amb amanida de enciam i pastanaga

 

Fruita fresca

23Llenties ecològiques amb tomàquet,pebrot verd i ceba i  pastanaga

 

Llonganissa d de pollastre a la planxa amb cebeta

 

Fruita fresca

24Fideua de sèpia amb all-i-oli

 

Rodanxa de lluç amb daus de tomàquet  i albergínia

 

 

Iogurt

Kcal: 678    Lip: 26Prot: 25       HC: 92 Kcal: 635    Lip: 21Prot: 30       HC: 79 Kcal: 711         Lip: 24Prot: 25            HC: 89 Kcal: 637         Lip: 24Prot: 27            HC: 87 Kcal: 702      Lip: 24Prot: 32         HC: 89
27Arròs tres amb tomàquet i pernil dolç

 

Pollastre al forn amb verdures amb tempura (pebrot,ceba,albergínia

I carbassó ),

 

Fruita del temps

28Crema de carbassó

(carbassó,ceba,patata i pastanaga oli oliva )

 

Lluç en salsa verda

( lluç,julivert,ceba,i oli)

 

Fruita fresca

29Macarrons integrals  a la napolitana (sofregit de tomàquet i  ceba i formatge)

 

Hamburguesa de conill amb verdureta de temporada

pa integral

Fruita del temps

30Estofat de rap

(patata,tonyina,pèsols,tomàquet,ceba i alls , pebrot verd )

 

Croquetes de bacallà  amb amanida de pastanaga i olives negres

 

Fruita fresca

Kcal: 730      Lip: 22Prot: 41         HC: 88 Kcal: 620      Lip: 23Prot: 26         HC: 76 Kcal: 715     Lip:  26Prot: 21         HC: 95 Kcal: 678           Lip:  23Prot:  29             HC: 87 Kcal: 732         Lip:  24Prot:  29             HC: 98

 

 

 

El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc)

* Totes les verdures utilitzades per Catering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i  tots els productes que podem de proximitat.

Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

 

Benvolguts/des

 

En aquest mes d’abril us volem fer èmfasi en introduccions que estem fent al menú:

  • Continuem amb la permanència de dos dies de peix !!!
  • Introduint paella de peix, menjar molt nostre del mediterrani …
  • L’hamburguesa de conill, que ha estat un èxit (penseu que la carn de conill té menys greixos), verdura en tempura, ..

Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.

Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat

Ànim i a gaudir menjant !!!