Hola a tots:

 

Aquí us penjem el menú de març i també uns suggeriments pels sopars que esperem que us ajudin.

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
2

Sopa d’au amb pistons  i daus de pastanaga

 

Llom arrebossat amb patates fregides.

 

Fruita del temps

3

Crema de carbassó

 

Pollastre  al forn amb verdura en tempura

 

Fruita del temps

4

Pèsols amb patata saltejats amb encenalls de pernil salat i ou

 

Rosada al forn amb daus de tomàquet

 

Fruita del temps

5

Macarrons integrals a la napolitana

(sofregit de tomàquet i formatge)

 

Rodó de paó al forn amb salseta de xampinyons.

 

Fruita del temps

6

Arròs a la marinera (gambetes, sípia, brou de peix)

 

Palets de lluç amb amanida d’escarola, enciam, poma i pastanaga

 

Iogurt

Kcal: 622       Lip: 22

Prot: 24          HC: 87

Kcal: 679         Lip: 22

Prot: 28            HC: 84

Kcal: 704        Lip:  22

Prot: 47           HC: 79

Kcal: 706           Lip: 24

Prot: 27              HC: 96

Kcal: 731          Lip: 24

Prot: 30             HC: 99

9

Verdura de patata i bajoca tendra

 

Hamburguesa de vedella amb cebeta cuita

 

Fruita del temps

 

10

Arròs tres delícies (pastanaga, pernil serrà, panís, alls i oli d’oliva)

 

Pollastre amb prunes i poma

 

Fruita del temps

 

11

Espirals amb tomàquet amb trossets  de pernil dolç

 

Truita de carbassó amb amanida d’enciam, pastanaga i olives

 

Fruita del temps

12

Llenties ecològiques a la jardinera (triturat de ceba, pastanaga, tomàquet i pebrot)

 

Lluç amb salsa verda (brou,all,julivert,ceba)

 

Fruita del temps

13

Estofat de vedella amb patata i pastanaga

(sofregit de ceba, tomàquet, oli oliva)

 

Croquetes  de pernil amb amanida de temporada  panses i poma

Iogurt ecològic

Kcal: 619          Lip: 26

Prot: 28             HC: 68

Kcal: 649          Lip:  24

Prot: 27            HC: 83

Kcal: 689       Lip: 23

Prot: 27         HC: 93

Kcal: 712      Lip: 25

Prot: 24         HC:85

Kcal: 735        Lip: 26

Prot: 36           HC: 89

16

Bledes ecològiques amb patates saltejades

 

Llonganissa mixta  a la planxa amb amanida de cogombre i pastanaga

 

Fruita del temps

17

Sopa de peix (rap, galeres, sofregit)

 

Mandonguilles de pollastre  guisades

(tomàquet, ceba, pebrot, brou vegetal)

 

Fruita del temps

18

Arròs amb tallet pernil dolç, oli d’oliva i tomàquet fregit

 

Sardines arrebossades amb amanida de pastanaga

 

Fruita del temps

19

Cigrons estofats amb ou dur i sofregit de pebrot i ceba

 

Croquetes de pernil amb amanida verda i pastanaga ratllada

 

Fruita del temps

20

Tallarines ecològiques amb salsa de formatge

 

Bacallà al forn amb salseta de tomàquet i alls tendres

 

Iogurt ecològic

Kcal: 669            Lip: 25

Prot: 32               HC: 76

Kcal: 635       Lip: 21

Prot: 30          HC: 79

Kcal: 712          Lip: 26

Prot: 24             HC: 95

Kcal: 662            Lip: 22

Prot: 41               HC: 87

Kcal: 709         Lip: 23

Prot: 28            HC: 97

23

Arròs  amb tomàquet casolà i ou ratllat

 

Llonganissa a la planxa amb albergínia.

 

Fruita del temps

24

Verdura de patata,pastanaga i bajoca

 

Tonyina amb tempura amb amanida de tomàquet i remolatxa

 

Fruita del temps

25

Llenties estofades amb sofregit de ceba, pebrot vermell, tomàquet)

 

Truita de espinacs  amb amanida de enciam i cogombre.

 

Fruita del temps

26

Sopa de brou de verdures amb estrelletes (pastanaga, porro, api, patata, nap i pasta)

Rostit de porc amb salsa de poma

 

 

Fruita del temps

27

Fideuà amb gambetes i brou de peix

 

Nuggets de pollastre  amb chips

 

 

Natilles

Kcal: 670          Lip:  24

Prot: 29             HC: 87

Kcal: 635         Lip: 21

Prot: 30            HC: 79

Kcal: 697          Lip:  23

Prot: 28             HC: 90

Kcal: 669          Lip: 25

Prot: 26             HC: 83

Kcal: 763          Lip: 31

Prot: 27             HC: 94

* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc)

* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i  tots els productes que podem de proximitat.

Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096

 

En aquest mes de març us volem fer èmfasi en introduccions que estem fent al menú:

  • Continuem amb la idea de dos dies de peix, inclús alguna fideuà !!!
  • Acompanyaments de verdura, de tomaca, salseta de xampinyons, prunes i poma amb el pollastre, … Bé, un seguit d’acompanyaments diferents a les patates fregides o xips. Nous gustos, noves textures, … anem fem petits passos …

Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.

Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat

Ànim i a gaudir menjant !!!

 

SOPARS

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
2

Llenties amb tomàquet casolà

 

Truita al gust amb pastanaga baby

 

Fruita de temporada

3

Sopa de fideus

 

Peix blau (salmó, tonyina, sardines…) al forn amb patates y ceba

 

Bol de iogurt amb fruits secs

 

4

Arròs saltejats amb carbassó

 

Peix blanc (rap, lluç, llenguado, rosada…) a la planxa amb amanida verda

 

Fruita de temporada

5

Amanida de tomàquet i mozzarella

 

Truita de patata i ceba

 

Iogurt

6

Verdures al forn amb salsa romesco

 

Pa amb tomàquet i gall d´indi/pernil del país /pernil dolç

 

Fruita de temporada

9

Fideus verdures y salsa de tomàquet

 

Peix blau (salmó, tonyina, sardines…) a la crema

 

Fruita de temporada

10

Mongetes blanques guisades amb verdures

 

Pollastre a la planxa amb pebrot escalivat

 

Iogurt de sabors

 

11

Coliflor amb patata bullida

 

Peix blanc (rap, lluç, llenguado, rosada…) al forn amb muntanyeta d`arròs

 

Fruita de temporada

 

12

Sopa de estrelletes

 

Truita de xampinyons amb amanida verda

 

Fruita de temporada

 

13

Amanida verda

 

Arròs amb carn picada i sofregit de tomàquet

 

Batut de maduixa

 

16

Sopa d´au amb cigrons

 

Remenat d´ous amb gambetes

 

Fruita del temps

17

Crema de carbassa

 

Peix blanc (rap, lluç, llenguado, rosada…) amb salsa verda

 

Fruita de temporada

18

Tomàquet amanit

 

Arròs tres delícies

(pèsols, pernil i truita a la francesa)

 

Compota de pera amb xocolata

19

PLAT UNIC COMPLET

 

Carn blanca (pollastre, gall d´indi, conill..) guisada amb carxofa i daus de patata

 

Fruita de temporada

20

Pasta amb juliana de verdures

 

Llom a la planxa amb formatge fos

 

Fruita de temporada

23

Llenties guisades amb pastanaga, ceba, pebrot

 

Carn blanca (pollastre, gall d´indi, conill..) a la planxa amb amanida verda

 

Fruita de temporada

24

Sopa d´au amb lletres

 

Peix blau al forn amb xampinyons saltejats

 

Fruita del temps

25

PLAT UNIC COMPLET

 

Patates farcides de verdures i bacallà gratinades

 

Iogurt natural

26

Arròs amb salsa de tomàquet

 

Truita de carbassó amb amanida variada

 

Fruita del temps

27

Crema de verdures al gust

 

Frankfurt amb patata al forn

 

Fruita de temporada