Aquí teniu el menú de febrer.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
2

Sopa de verdures ( pastanaga,porro,i pollastre) amb pistons.

 

Rodó de vedella amb xampinyons i patatetes naturals

 

Fruita del temps

3

Arròs a la cubana amb tomàquet i ou dur

 

Lluç al forn  amb amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga

 

Fruita  del temps

4

Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)

 

Salsitxa amb amanida d’enciam i moresc

 

Fruita del temps

5

Verdura de bajoca i patata amb pernil i ou ratllat

 

Pernilets de pollastre a la jardinera (pastanaga, pebrot, xampinyons, ceba i oli d’oliva)

 

Fruita del temps

6

Macarros  integral amb verduras  de temporada

 

Palets de lluç amb amanida de enciam i fruits secs

Pa integral

Iogurt

Kcal: 676         Lip: 24

Prot: 38          HC: 75

Kcal: 728        Lip: 26

Prot: 31           HC: 93

Kcal: 711              Lip: 25

Prot: 26                 HC: 94

Kcal: 679             Lip: 25

Prot: 30                HC: 85

Kcal: 703               Lip: 27

Prot: 20                   HC: 95

9

Arròs a la milanesa (pèsols, pernil, tomàquet, ceba i formatge)

 

Bacallà al forn sobre llit de carbassó i ceba

 

Fruita del temps

 

10

Cigrons amb bledes ecològiques

 

 

Pernil ets de pollastre a la llimona

 

Fruita del temps

 

11

Crema d’espinacs (patata, porro, espinacs, oli d’oliva)

 

Hamburguesa de vedella a la planxa amb cebeta y tomàquet confitat

 

Fruita del temps

 

12

Tallarines ecològiques amb salsa de formatge

 

Truita de carbassó amb amanida d’enciam, olives i tomàquet

 

Fruita del temps

13

MENÚ ESPECIAL CARNAVAL

 

Pizza de pernil dolç i formatge

 

Botifarra de pollastre amb chips

 

Suc  i postra especial

 

Kcal: 713          Lip:  17

Prot:  30            HC: 95

Kcal: 671     Lip:  29

Prot: 22         HC: 78

Kcal:  626   Lip: 22

Prot: 27     HC: 80

Kcal: 722           Lip:  23

Prot:  29             HC: 98

Kcal: 715     Lip:  26

Prot: 21         HC: 95

 

 

 

 

FESTA

17

Tallarines ecològics  amb verdures i calamar

 

Escalopa de llom amb amanida de tomàquet i pastanaga

 

Fruita del temps

18

Arròs amb tomàquet i pernil dolç

 

Lluç en salsa verda

 

Fruita del temps

19

Mongetes del ganxet estofades (pastanaga, tomàquet, porro, ceba)

 

Pollastre al forn amb patata al caliu

 

Fruita del temps

20

Verdura de patata i bajoca al allet

 

 

Lluç amb tempura amb tomàquet

 

Iogurt ecològic

Kcal: 729     Lip:  18

Prot: 30         HC: 101

Kcal: 746     Lip:  25

Prot: 40         HC: 85

Kcal: 727     Lip:  20

Prot: 32         HC: 104

Kcal: 698     Lip:  20

Prot: 38         HC: 84

23

Arròs a banda (caldo de peix amb calamars)

 

Sardines amb tomàquet

 

Fruita del temps

24

Sopa de rap amb pasta i gambetes

 

Pollastre a l’allet amb amanida d’ensiam, moresc i pastanaga

 

Fruita del temps

25

Llenties amb sofregit (pebrot, ceba, tomàquet)

 

Ous durs amb pistó

 

Fruita del temps

26

Bledes ecològiques amb patates saltejades

 

Mandonguilles mixtes  amb salsa de tomàquet

 

Fruita del temps

27

Amanida de patata (patata, blat de moro, maionesa, tonyina)

 

Filet de rosada al forn amb amanida d’enciam tomàquet i fruits secs

 

Flam

Kcal: 711            Lip: 26

Prot: 29               HC: 92

Kcal: 695         Lip: 23

Pro: 29             HC: 93

Kcal: 704           Lip: 26

Pro: 33               HC: 92

Kcal: 692              Lip: 23

Prot: 34                 HC: 87

Kcal: 734           Lip:27

Pro: 25               HC:91

* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc)

* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i  tots els productes que podem de proximitat.

Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietètica  Nº C.A.T 01096

 

Benvolguts/des

 

En aquest mes de febrer us volem fer èmfasi en introduccions que estem fent al menú:

  • Cada setmana tenim dos dies de peix, i el dilluns 23 sardines !!!, peix tant de casa nostra. Ja serà la segona vegada que les posem aquest curs, i la primera, arrebossades var ser tot un repte i un èxit.
  • Botifarra de pollastre el darrer divendres. Ja sabeu que com “carn” el pollastre compte molt menys greixos que el porc.
  • Estem introduint una verdura molt d’hivern, les bledes, estofades amb cigrons el dia 10 i el dia 26 acompanyant a la patata.

 

Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.

 

Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat

Ànim i a gaudir menjant !!!