Aquí teniu el menú del mes.

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
1

FESTIU

2015!!

2

FESTIU

 
5

 

 

FESTIU

6

 

FESTIU

7

 

FESTIU

8

Macarrons a la bolonyesa ( pastanaga,carn mixta,porro i tomàquet )

 

Delícies de peix amb patates fregides

 

Fruita del temps

9

Sopa de verdures amb pollastre, pastanaga,porro, i pollastre )

 

Llom omega 3 amb salseta i xampinyons.

 

Iogurt

Kcal: 712     Lip: 26

Prot: 24         HC:95

Kcal: 709     Lip: 23

Prot: 28        HC: 97

12

Amanida de patata (patata, blat de moro, maionesa, tonyina)

 

Salsitxes al forn amb samfaina

 

Fruita del temps

13

Fideua de peix amb gambetes

 

Ventresca de lluç arrebossada amb amanida d’hivern (enciam, moresc, fruits secs)

Fruita del temps

14

Mongetes de ganxet amb arròs estofades amb verdures

 

Truita de patates amb amanida de  de temporada

Fruita del temps

15

Crema de pastanaga amb rostes casolanes

 

Pollastre a l´ast amb xips

 

Fruita del temps

16

Sopa dau amb estrelles( pastanaga,porro,patata i pollastre)

 

Mandonguilles mixtes a la jardinera

 

Flam

Kcal: 659    Lip: 22

Prot: 25       HC: 92

Kcal: 635    Lip: 21

Prot: 30       HC: 79

Kcal: 731         Lip: 24

Prot: 30            HC: 89

Kcal: 637         Lip: 24

Prot: 27            HC: 87

Kcal: 702      Lip: 24

Prot: 32         HC: 89

19

Verdura tricolor

(patata, pastanaga, mongeta verda)

 

Croquetes de pernil amb amanida d’escarola, pastanaga i poma

 

Fruita del temps

20

Sopa de carn dolla ( pollastre,vedella,pastanaga,pilotes ,pastanaga,col,porro i patata)

 

Ous durs amb pistó

 

Fruita del temps

21

Macarrons integrals amb picada vegetal (setià i tofu)

 

Lluç al forn sobre llit de carbassó amb amanida verda

 

Fruita del temps

22

Llenties saltejades amb xoriço i tomàquet casolà

 

Pollastre a la planxa amb xampinyons saltejats

 

Fruita del temps

23

Arròs amb verdures i tires de pollastre

 

Hamburguesa de pollastre amb pastanaga i porro  i amanida

 

Iogurt ecològic

Kcal: 724      Lip: 30

Prot: 41         HC: 68

Kcal: 893      Lip: 40

Prot: 36         HC: 96

Kcal: 715     Lip:  26

Prot: 21         HC: 95

Kcal: 722           Lip:  23

Prot:  29             HC: 98

Kcal: 732         Lip:  24

Prot:  29             HC: 98

26

Patates guisades amb verdures i carn

 

Bacallà amb tomàquet a cuadrets natural

 

Fruita del temps

27

Cigrons amb bledes ecològiques

 

Pollastre rostit amb amanida (enciam, tomàquet i pastanaga)

 

Fruita del temps

28

Tallarines amb verdures i calamar

 

Llonganissa amb cebeta confitada

 

Fruita del temps

 

29

Sopa de rap amb arròs

 

gall dindi amb salsa de llimona

 

Fruita del temps

30

Crema de carbassa amb un toc de formatge

 

Nuggets de pollastre amb patates chips

Taronjades

Iogurt ecològic

 

* El menú inclou tots els dies amanida. * Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc

* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics estan certificats, i  tots els productes que podem de proximitat.

Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

Roser Montané-Directora de Cesnut – D. Nutrició Humana y dietètica  Nº C.A.T 01096

Benvolguts/des

 

Comencem un nou any, i ja tenim el menú del gener. D’aquest mes us volem destacar:

  • consolidació de les mongetes/fesols estofats. Vam provar-ho i ha funcionat, als nens els hi agrada i dietèticament són molt interessants.
  • Augment del peix: en sopa, amb tomaca, al forn. Ja sabeu que un indicador de dieta saludable és la quantitat de peix sobre la carn.
  • El dia 23 hamburguesa de pollastre. Ja hem introduït la de conill que va ser un gran èxit, i ara provem amb la de pollastre.

 

Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.

Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat

Ànim i a gaudir menjant !!!