Aquí teniu el menú del mes de desembre.

Seguim tenint problemes tècnics amb aquest bloc i no podem penjar-vos el menú per a que el pogueu descarregar com qualsevol document.

Si feu un “Impr Pant” o “captura de pantalla” amb el vostre ordinador i després ho enganxeu a un document word us serà més fàcil imprimir-ho.

Sabem que no és la millor solució. Continuem intentant solucionar-ho. Disculpeu les molèsties.

 

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
1

Macarrons integrals amb sofregit de ceba i tomàquet

Filet de rosada a la crema

(rosada, ceba, all, nata)

Fruita del temps

2

Patates guisades amb verdures

(patata, ceba, pebrot, pastanaga)

Salsitxa mixta amb amanida d’enciam i pastanaga ratllada

Fruita del temps

3

Verdura tricolor (patates, pèsols  i pastanaga)

pollastre al forn sobre llit de ceba i patata

 

Fruita del temps

4

Arròs a la cubana amb tomàquet fregit i tiretes de York

Truita de carbassó amb amanida d’hivern (api, enciam, pastanaga, morsec)

Fruita del temps

5

Cigrons ecològics estofats

(pastanaga, ceba, pebrot i tomàquet)

Delícies de peix amb chips i amanida

Iogurt

Kcal: 706    Lip: 24

Prot: 27     HC:96

Kcal:  646   Lip: 24

Prot: 27     HC: 80

Kcal: 689   Lip: 23

Prot: 27     HC: 93

Kcal: 697   Lip: 23

Prot: 28        HC: 90

Kcal: 771      Lip: 26

Prot:  41       HC: 95

8

 

FESTIU

9

Tallarines ecològiques amb salsa de formatge

Bacallà al forn amb amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga

Fruita del temps

10

Arròs a la cassola ( sofregit de tomàquet i ceba amb salsitxa i costella)

Rodo de vedella amb salseta i patatetes  a dau fregides

Fruita del temps

11

Llenties estofades de cultiu ecològic (ceba, tomàquet, pebrot verd)

Croquetes de pernil amb amanida de hivern ( fruit secs i fruita)

Fruita del temps

12

Crema de porro amb crostons de pa torrat

Pollastre de al forn  amb prunes  de Nadal

 

Iogurt  ecològic

  Kcal: 669      Lip: 25

Prot: 26         HC: 83

Kcal: 683     Lip: 26

Prot: 30        HC: 83

Kcal: 712     Lip: 26

Prot: 24         HC:95

Kcal: 709     Lip: 23

Prot: 28        HC: 97

15

Bajoca i patata saltejada amb pernil

 

Mandonguilles mixtes a la jardinera (carn, tomàquet, ceba, pastanaga, pebrot)

Fruita del temps

16

Sopa d’au amb pasta de pistons i daus de carbassa

 

Hamburguesa de conill amb cebeta

 

Fruita del temps

17

Mongetes blanques de cultiu ecològic guisades

 

Truita de patata i ceba amb amanida d’escarola cogombre i nous

Fruita del temps

18

Arròs tres delícies

(arròs, pèsols, pastanaga, truita)

 

Filet de lluç al forn amb llit de tomàquet i carbassó

Fruita del temps

19

Espirals amb trinxat de proteïna vegetal i salsa de tomàquet i ceba

(tofu, seitàn)

Gall dindi al forn amb amanida d’enciam i tomàquet

Flam

Kcal: 659    Lip: 22

Prot: 25       HC: 92

Kcal: 635    Lip: 21

Prot: 30       HC: 79

Kcal: 731         Lip: 24

Prot: 30            HC: 89

Kcal: 637         Lip: 24

Prot: 27            HC: 87

Kcal: 702      Lip: 24

Prot: 32         HC: 89

22

Crema de carbassó i patata

Fricandó de magre amb salseta de bolets

(carn, ceba, tomàquet, pastanaga, mezclum  de bolets)

Fruita del temps

23

Sopa de galets amb pilotes

Canelons de carn al forn

Patates chips ,taronjades  i postre sorpresa

 

24 25

NADAL

 

26

 

Kcal: 724      Lip: 30

Prot: 41         HC: 68

Kcal: 893      Lip: 40

Prot: 36         HC: 96

Kcal: 715     Lip:  26

Prot: 21         HC: 95

Kcal: 722           Lip:  23

Prot:  29             HC: 98

Kcal: 732         Lip:  24

Prot:  29             HC: 98

29

 

30

 

31

 

   

 

* El menú inclou tots els dies amanida

* Fruita fresca de proximitat (taronja, plàtan, poma, pera etc…). Un dia al mes es portarà fruita en almívar

* Totes les verdures utilitzades per Càtering Constantí són naturals. Els productes que s’utilitzen ecològics son tots amb certificat, i  tots els productes que podem de proximitat.

Càtering Grup Constantí es reserva el dret de modificar els seus menús si per causes alienes  ho consideres convenient. Sanitari R.G.S. 26050437

Estem treballant conjuntament amb la consultoria nutricional CESNUT NUTRICIÓ per poder-vos oferir la màxima qualitat dietètica en totes els programacions dels nostres menús. Per a qualsevol dubte dietètic sobre els menú podeu contactar amb l’equip de dietistes-nutricionistes: info@cesnut.com o bé trucant a la oficina de Cesnut: 93 634 12 12

Roser Montané-Directora de Cesnut – D.Nutrició Humana y dietética  Nº C.A.T 01096

Benvolguts/des

 

Aquest mes de desembre, continuem consolidant petits canvis en l’alimentació del vostre fill/a:

–       Consolidem el bacallà dins del menú. Ja sabeu que hem eliminat la panga i tilapia  (segon l’OMS són aliments no recomanats per dietes infantils degut al seu alt contingut en metalls pesants), i l’hamburguesa de conill, que el passat mes va ser tot un èxit, recordeu que la carn de conill té molt menys greix.

–       Continuem introduint elements de temporada: escarola, nous, altres fruits secs, … !!!

–       I el dia 23, per acabar l’any al menjador, sopa de galets i canelons, menjar tradicional  !!!!

 

Sabem que aquests petits canvis que anem consolidant i que cada mes anem introduint, són un repte pel nostre equip educatiu. Els nostres monitors/es, poc a poc, van animant al vostre fill/a a tastar nous aliments, noves combinacions, i sobretot, a gaudir d’una alimentació més sana i equilibrada.

També us adjuntem una proposta de sopars, que encara més, equilibrarà l’alimentació del vostre fill/a.

Aquestes propostes, canvis, … estan dins d’un programa de millora alimentària que hem anomenat “I MÉS”, del qual hem fet un petit vídeo explicant-ho, el podeu trobar a www.enxarxa.cat

Ànim i a gaudir menjant !!!