LA FESTA DEL CAGATIÓ

La festa del cagatió ens ha deixat grans moments…

FOTOS 1

FOTOS 2


 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FESTA DEL CAGATIÓ A L’ESCOLA

Us recordem que aquest proper diumenge dia 18 de desembre de 2016, a partir de les 10:30h del matí, es celebrarà la Festa del Cagatió organitzada per l’AMIPA. Hi haurà paradetes de nadal, cantada de cançons nadalenques,  ball dels torronaires, coca amb xocolata per a tothom i, lògicament, la GRAN CAGADA DEL TIÓ. Us hi esperem!!!

XocolataCagatio2016.inddNOTA: En cas de pluja la festa es celebrarà igualment.


Publicat dins de General | Deixa un comentari

QUOTA AMIPA

Benvolgus pares,

Us informem que a finals d’aquest mes de novembre procedirem a carregar la quota  de l’AMIPA corresponent al curs 2016-2017 per un import de 57 euros per família.
Us recordem que la vostra aportació ens permet portar a terme les activitats de  col·laboració amb l’entorn de l’Escola, d’entre les quals podem destacar les tres  festes de l’any, la revista “De llavor a plançó” i l’àlbum fotogràfic. A més, serveixen  per fer aportacions econòmiques a l’Escola de manera directe com poden ser els  regals que porta a cada classe el tió (com el nou mobiliari del pati o l’equip de  musica que va portar el tió de l’any passat), o bé de manera indirecte com en el cas
dels alumnes d’ESO que ens ajuden a amenitzar les diferents festes. D’aquesta  manera els podem remunerar ajudant-los a finançar el viatge de final de curs (4rt  ESO) i alleugerint així la despesa que haurien d’afrontar les famílies.
Aprofitem l’avinentesa per animar-vos a fer-nos arribar totes les vostres consultes i si  us interessa involucrar-vos en la gestió de la relació pares-escola, formar part de la  Junta.
Us agrairíem que si, per les circumstàncies que sigui no fos possible afrontar el  pagament de la quota, ens ho féssiu saber de seguida, abans de passar els rebuts  corresponents. Els rebuts retornats ens representen una despesa important que ens  hauríem d’estalviar. En aquest cas, només ens heu de contestar el mail que heu  rebut informant-nos de la vostra decisió.

Atentament,

La Junta

Olot, 2 de novembre de 2016


Publicat dins de General | Deixa un comentari

CURS 2016-2017

L’AMIPA volem donar-vos la benvinguda al nou curs escolar 2016-2017 que encetem amb l’energia i la il·lusió de continuar treballant per a l’educació dels nostres fills i filles. Així, també us animem a col·laborar amb nosaltres…

Si voleu contactar amb l’AMIPA ho podeu fer a través del nostre correu electrònic:

amipa.petit.plan@gmail.com 

També ens podeu deixar els vostres missatges a la bústia que hi ha a l’entrada de l’escola o contactar directament amb algun dels membres de l’AMIPA.

Us desitgem un bon curs 2016-2017!!!


Publicat dins de General | Deixa un comentari