Finestres

A l’atenció del Director

Benvolguda, benvolgut,

feia dies que em ballava pel cap però no trobava el moment d’acomiadar-me de vós. Enguany, però, voldria tancar el bloc sense tancar-lo del tot. No sé si us passa com a mi: al llarg del curs em cauen a les mans vídeos que, després de veure’ls, decideixo guardar-me. No sé ben bé per què ho faig. És allò que dec pensar que “un dia em serviran”; la majoria de vegades el dia no arriba.

Doncs res, enguany he decidit que us en mostraré alguns. Són de temàtiques, duració, protagonistes i qualitat diversos. Tots, però, tenen relació, més o menys directa, amb el fet educatiu. Us convido a veure’ls, guaitant per les finestres, amb el desig, sincer, que us agradin i que trobeu que valia la pena conèixer-los.

Ens retrobarem, si déu vol, a finals d’agost.

Gràcies per ser-hi.

Que passeu un bon estiu.

 

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10bis 11bis 12bis
10 old-windows-in-the-village-riquewihr-alsace-france-d42xfb 15 16 17 18