Fes Escola Valenciana!

Captura de pantalla 2013-11-10 a les 23.11.28

A l’atenció de la Directora/Director

Benvolgut, volguda,

Coneixeu Verkami? Es tracta d’una plataforma per a finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. A Verkami es dirigeixen a creadors independents que busquen finançament per materialitzar les seves idees. El seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

Doncs avui m’ha arribat un enllaç per a un d’aquests projectes: “Fes escola valenciana”:
Davant la marginació de l’ensenyament en valencià, plurilingüe i de qualitat. Davant la manca d’oferta educativa en la nostra llengua. Davant un Decret de plurilingüisme sense recursos. Davant la imposició de lleis pròpies de l’era predemocràtica com la LOMCE: et fem una crida.

Us hi apunteu? Us recomano que llegiu la informació del seu projecte.

A criteri vostre, com sempre.