Nadala 2012

A l’atenció de la Directora/Director

Benvolguda, volgut,

el temps corre, no podem fer res per aturar-lo. Vam començar un nou curs al setembre i, sense adonar-nos-en, ja hem tornat a tancar un trimestre.

I arriba Nadal, un any més. Moltes famílies el viuran diferent d’altres anys, segur. Moltes famílies que, potser,  ja no seran a casa seva; que potser l’any els ha anat arrabassant la feina, la casa, els estalvis, fins i tot potser la salut.

Aquests dies en que sembla que tothom ha de ser feliç, hi haurà persones de la vostra comunitat educativa que els costarà ser-ho, tingueu-ho present, si us plau. Estic convençut però que aquesta crisi que ens ha tornat més sensibles a les tristeses i les necessitats dels altres, molt més solidaris. Esteu amb mi?

Us vull obsequiar amb una nadala, un bocinet de pau, aquesta pau que costa tant de trobar en l’època que vivim.

Us recomano que engegueu el reproductor i gaudiu de les imatges.

Bones festes!

Abadía de Solesmes – Pasca nostrum – Pascua

Powered by mp3skull.com

One thought on “Nadala 2012

Comments are closed.