Xerrada sobre Prevenció de conductes discriminatòries per a l’alumnat de 3r d’ESO

Dins de Tutoria, hem programat per a l’alumnat de 3r d’ESO la xerrada Prevenció de les conductes discriminatòries: la importància de saber conviure, a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

La xerrada es farà a l’aula del grup en els següents dies i horari:

  • 3r d’ESO A: dilluns 19 de març de 2018, d’11:30 a 12:30h
  • 3r d’ESO B: dijous 5 d’abril de 2018, de 10:30 a 11:30h.

La xerrada s’emmarca dins el PMDE i vol parlar als joves per tal d’evitar situacions greus en l’àmbit de la xenofòbia, racisme, homofòbia i conductes greus contra la convivència.

Publicat dins de Activitats, General | Comentaris tancats a Xerrada sobre Prevenció de conductes discriminatòries per a l’alumnat de 3r d’ESO

Xerrada Internet Segura + Xarxes Socials per a l’alumnat de 1r d’ESO

Dins de Tutoria, hem programat per a l’alumnat de 1r d’ESO la xerrada Internet Segura + Xarxes Socials, a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

La xerrada es farà a l’aula del grup en els següents dies i horari:

  • 1r d’ESO A: dilluns 19 de març de 2018, de 10:30 a 11:30h
  • 1r d’ESO B: dimarts 20 de març de 2018, de 13:40 a 14:35h
  • 1r d’ESO C: dijous 5 d’abril de 2018, de 12:45 a 13:40h.

La xerrada s’emmarca dins el PMDE i vol informar als joves sobre les xarxes socials, fent un bon ús d’internet i donar consells per a una utilització responsable de les xarxes socials.

Publicat dins de Activitats, General | Deixa un comentari

Xerrada de la UB per a l’alumnat de 2n de Batxillerat

Dilluns  19 de març de 2018 la Universitat de Barcelona oferirà una xerrada a l’alumnat de 2n de Batxillerat per presentar la UB, els graus que ofereix i l’espai europeu d’ensenyament superior (EEES).

La xerrada es portarà a terme a l’aula del grup de 10:15 a 11:15h.

Publicat dins de Activitats, General | Deixa un comentari

Visita a l’exposició permanent del Museu de la Noguera per a l’alumnat de 2n d’ESO

Dins la programació de Ciències Socials de 2n d’ESO, cada any  fem una visita al Museu Comarcal de la Noguera per  entendre la petjada de l’islam i la societat que va resultar de les tres cultures que van conviure a l’al-Andalús de l’època medieval: musulmans, cristians i jueus i visitem l’exposició: Hisn Balagí – Balaguer: de la madina a La ciutat.

Les visites es portaran a terme els srgüents dies , de 10:30 a 12:30h:

  • 2n ESO B: dimecres 14 de març de 2018
  • 2n ESO C: dijous 15 de març de 2018
  • 2n ESO A: divendres 16 de març de 2018

Publicat dins de Activitats, General | Comentaris tancats a Visita a l’exposició permanent del Museu de la Noguera per a l’alumnat de 2n d’ESO

Sortida de l’alumnat de 2n d’ESO a Lleida

Dimarts 13 de març de 2018, l’alumnat de 2n d’ESO realitza una sortida a Lleida per realitzar el taller “Llums i color” al Caixafòrum i fer una visita guiada a la Seu Vella.

L’horari de l’activitat és de 8:15 a 14:35h.

Publicat dins de Activitats, General | Comentaris tancats a Sortida de l’alumnat de 2n d’ESO a Lleida

Xerrada sobre “Drogues i Lleis” per a l’alumnat de CFGM d’Atenció a Persones i del PIP

Dimarts 13 de març de 2018, l’alumnat de CFGS d’Atenció a Persones i del PIP assistirà a  la xerrada “Drogues i Lleis“, a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

La xerrada es portarà a terme a la Biblioteca, de 9:15 a 10:15h.

La xerrada vol resoldre tots els dubtes relacionats amb algun comportament dels menors i segons les seves possibles experiències personals. També vol informar els joves de les conseqüències penals del consum de drogues.

Publicat dins de Activitats, General | Comentaris tancats a Xerrada sobre “Drogues i Lleis” per a l’alumnat de CFGM d’Atenció a Persones i del PIP

L’alumnat de 1r de CFGM Atenció a Persones en l’exposició “Sota Pressió” i el taller “La caixa d’eines”

Divendres 3 de març de 2018, l’alumnat de 1r curs de CFGM d’Atenció a Persones va anar a Lapallavacara per fer una visita guiada a l’exposició “Sota Pressió” i realitzar el taller “La caixa d’eines“, a càrrec de l’associació Antisida.

Més fotos fent clic aquí.

Publicat dins de Activitats, General | Comentaris tancats a L’alumnat de 1r de CFGM Atenció a Persones en l’exposició “Sota Pressió” i el taller “La caixa d’eines”

Taller sobre “Bullying i violència a les noves tecnologies” per alumnat de CFGM

Dimarts 27 de febrer de 2018, l’alumnat de CFGM d’Atenció a Persones, i de 1r CFGM Gestió Administrativa, va participar en el taller sobre Bullying i violència, a través de les noves tecnologies, a càrrec de Creu Roja Joventut a la Noguera.

Dimarts 6 de març de 2018, van assistir al mateix taller l’alumnat de CFGS d’Integració Social.

El taller intenta explicar el concepte de bullying i els tipus de maltractament, / identificar les persones implicades en un cas de bullying i reflexionar sobre les causes i repercussions del bullying a curt i llarg termini /identificar els diferents agents que podem ajudar a les víctimes que pateixin situacions de bullying i despertar el sentiment de responsabilitat i culpabilitat davant el patiment de les víctimes de bullying i de les seves famílies / practicar les habilitats socials necessàries per poder prevenir-lo.

Publicat dins de Activitats, General | Deixa un comentari

Exposicions orals del projecte realitzat per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO

Dimecres 7 de març de 2018, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO realitza l’exposició oral del projecte que han anat realitzant durant la segona quinzena del mes de febrer, sota el títol “Fem una revista digital”.

Cada equip exposarà al grup classe la revista realitzada. Podeu veure-les clicant aquí.

Les exposicions es realitzaran a la Biblioteca en el següent horari:

  • de 9:15 a 10:15h: 1r d’ESO
  • de 10:30 a 11:30h: 2n d’ESO
Publicat dins de Activitats, El Centre, Estudis, General | Comentaris tancats a Exposicions orals del projecte realitzat per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO

Taller sobre prevenció de conductes violentes, per a l’alumnat de Cicles Formatius

El proper dimarts 6 de març de 2018, l’alumnat de CFGM d’Atenció a Persones participen en el Taller sobre Prevenció de conductes violentes,a càrrec de Creu Roja

El taller es portarà a terme a la Biblioteca. de 9:15 a 11:15h.

Publicat dins de Activitats, General | Comentaris tancats a Taller sobre prevenció de conductes violentes, per a l’alumnat de Cicles Formatius