Exàmens accés CFGS. Models de proves.

Llocs webs on trobareu models de proves d’anys anteriors

IES Mila i Fontanals.

CFA Salvador Espriu.

Models de la convocatòria 2011.

Llengua Catalana.

Llengua Castellana.

Anglès.

Altres assignatures: matemàtiques, francès, geografia,etc. Aquí hi trobareu models de totes les matèries de les proves del 2011.

Arxiu zip amb totes les proves comunes 2011

Models de la convocatòria 2010.

A cada arxiu hi trobareu dos exàmens amb les seves solucions a continuació.

Alemany 2010 – sèrie 1, sèrie 2 i correccions.

Arxiu zip amb models de les proves comunes 2010.

Models de la convocatòria 2009.

(cliqueu sobre la matèria per accedir a les proves en format pdf, que inclouen més d’un model i les correccions)

Arxiu zip amb models de les proves comunes 2009.

Llengua estrangera:
Alemany.
Anglès. (2008) (2009)
Francès.

Llengua Castellana.

Llengua Catalana.

Per a veure més models i més matèries podeu visitar el lloc web de l’Institut Milà i Fontanals a www.milaifontanals.cat

Models Convocatòria 2008.

Arxiu zip amb models de les matèries comunes ( varis models i correccions de Català, Castellà, Llengua estrangera i Matemàtiques)

Models Convocatòria 2007.

Arxiu zip amb models de les matèries comunes. ( varis models i solucions de  Català, Castellà, Llengua estrangera i Matemàtiques)

 

28 comentaris a “Exàmens accés CFGS. Models de proves.

 1. Apascu8, Doncs l’explicació que em van donar es que si esculleixes la opció de Ed. física nomès hi pots accedir-hi aquest mòdul. Per molt que surti englobat dintre de la altre rama.. en fin.. s’ho monten com volen.

 2. Hola sóc professora d’anglès i estic buscant exàmens de selectivitat d’anglès d’anys anteriors amb resposta. Hem podeu ajudar sisplau, em fa molta falta,
  Gràcies,
  Gloria

 3. Hola sóc professora de anglès de batxiller i estic buscant examens de selectivitat d’anglès d’anys anteriors amb respostes, hem podeu ajudar sisplau? moltes gràcies.
  Gloria

 4. Hola Santi,
  he estat mirant la resolució i els CFGS que dius en realitat no són a la mateixa família: Sanitat és una família professional i Activitats físiques i esportives n’és una altra. Però a l’annex 5 de la resolució de la convocatòria de les proves surten dins del mateix grup d’itineraris (Grup 2), “als efectes de l’admissió, de l’exempció de la part específica per tenir el títol de tècnic i dels efectes de superació de la prova”. No hi diu res de l’admissió als Cicles Formatius, perquè això ja és un pas posterior i aliè a l’organització de les proves. Per altra banda, hi ha una matèria específica només per a Activitats físiques (Ed. Física) que no tenen els altres grups. No queda clar si tens raó o no, el millor és que vagis a l’Institut on voldries estudiar aquest CFGS i allí segur que ho sabran. Sort!

 5. Bones,
  voldría saber si algú sap si amb la prova d’acces a CFGS d’ animació d’activitats físiques i esportives puc entrar a la rama de Sanitat. Ho he mirat per una web i surten inclosos en la mateixa familia. Gracies.

 6. Victor , pel que diu la convocatoria, no hi ha nota mínima ls exàmens. L’important és la mitjana. Això sí, cal aprovar cadascun dels dos blocs: comú i específic Per tant podries treure un 3 a un examen i aprovar si treus un 7 a un altre, de manera que 3+7=10/2=5. Espero que s’entengui. Sort!

 7. el que no entenc es si treus menys d’un 3 a un examen suspens o fa mitja amb els altres i pots aprovar gracies

 8. No cal aprovar totes les proves perquè no hi ha nota mínima. L’important és que la mitjana dels exàmens i despres la mitjana dels dos blocs doni aprovada. Sort.

 9. Hola a tots, algú em podria dir, si has d’aprobar tots els examens per passar la prova d’accés o com es puntua?
  gràcies

 10. Moltes gràcies apascu8 !!! feia dies que em preguntava el motiu sense saber la resposta. Gràcies per la teva resposta. 🙂

 11. Hola Eris,
  cada convocatòria té dues sèries, que són dos models diferents d’examen per a cada matèria. Un s’utilitza a la convocatòria ordinària (la mateixa prova a tota Catalunya simultàniament) i l’altre a la d’incidències. Aquesta darrera és per a aquells candidats que per motius justificats no poden presentar-se a la primera convocatòria.
  Però per a preparar-te les proves et serveixen totes dues sèries. Més pràctica.
  Gràcies i bona sort!

 12. Algú sap dir-me quina és la diferència entre un tipus de sèrie d’examen i un altre? és per la família a la que et presente o té a veure unicament amb el lloc on seus el dia de l’examen i depenent d’això et donen un examen o un altre per evitar que es copiï?

 13. Hola Sargantana,
  Les proves que hi ha penjades a l’enllaç de milaifontanals.cat (gràcies Cristina) són les oficials. Potser tu tens les de la convocatòria d’incidències? L’estil és aquest que es veu als models.
  Gràcies.

 14. Moltes gràcies Cristina.
  Aquestes proves deuen ser pròpies d’ells perquè m’han passat les oficials del 2010 i les preguntes no són del mateix estil. Algú sap on trobar les oficials?

 15. Hola,
  voldria saber si les preguntes dels examens varien molt respecte als de l’any passat.
  Gràcies.

 16. Hola,

  M’agragaria trobar les proves comunes de l’any 2010, només en trobo d’altres anys, algu hem pot informar.

  Gràcies

 17. Hola Bernd,
  he trobat la prova que demanaves, aquí et deixo l’enllaç que funciona a data d’avui, descarrega-te-la per si de cas.
  Enllaç

 18. Hola,
  Estic buscant desesperadament la prova d’accés al grau superior d’alemany 2010. No la trobo enlloc. Algú em pot ajudar a trobar-la.
  Cordialment,
  Bernd

 19. ”cristina (00:17:47) :
  hola. Si voleu exemples de proves d’accés tant de grau mig com de grau superior heu d’anar a:

  http://www.milaifontanals.cat/

  heu de clicar a “proves d’accés” i us sortirà “d’aquest enllaç” en blau, cliqueu a allà i escolliu l’examen que voleu veure. N’hi han des del 2000 (diria) i van amb resposta, així que us podeu autocorretgir.

  (aquesta web és de un institut d’igualada)

  espero que us serveixi la pàgina”

  Mol bona de debò, moltissimes gracies, m’estic preparant les proves jo sol, i m’anirà molt bé m’ha costat molt trobar alguna cosa, ja que abans en la pagina de gentcat hi eren ara només estan les del 2011 i autocorretgides…

 20. Hola me gustaria saber donde encontrar ejercicios de ingles,matematicas,sociales y naturales para la prueba de acceso a grado medio y que esten corregidos,Y como acer para sacarmelo por libre por favor que alguien me diga algo

 21. hola. Si voleu exemples de proves d’accés tant de grau mig com de grau superior heu d’anar a:

  http://www.milaifontanals.cat/

  heu de clicar a “proves d’accés” i us sortirà “d’aquest enllaç” en blau, cliqueu a allà i escolliu l’examen que voleu veure. N’hi han des del 2000 (diria) i van amb resposta, així que us podeu autocorretgir.

  (aquesta web és de un institut d’igualada)

  espero que us serveixi la pàgina.

 22. Bona tarda! m’agradaria que em diguesin on puc trobar models d’examen de matematiques de grau superior.
  moltes gracies

 23. Hola Tere,
  actualment no es poden trobar models d’examens d’anys anteriors a més a més dels enllaços que hi ha en aquesta pàgina. A la web del gencat només hi ha els models del 2010. O com a mínim jo no n’he pogut trobar.

 24. Ha on puc trobar els models de examens de cfgs.dels anys anterios.Gracies anticipades.

 25. BON DIA!! VOLDRIA SABER ON PUC TROBAR???MODELS D’EXÀMENS DE MATEMÀTIQUES AMB LES RESPOSTES. MOLTES GRÀCIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà