ABECEDARI

En aquesta pàgina podràs aprendre l’abecedari en català. En primer lloc podràs trobar un jclic amb un joc per aprendre l’abecedari i, a mesura que anem avançant anirem augmenant el grau de dificultat tot formant paraules més conegudes:

Fes clic a sobre el dibuix per tal de treballar l’abecedari.

acollida1

També podem seguir treballant l’abecedari des d’una altra activitat clic on es poden relacionar els noms amb els sons correponents.

abecedari1

Anem a treballar amb les vocals: A, E, I, O, U. Escolta bé amb els auriculars i discrimina bé els vocals a les paraules que es van sentint.

vocals-clic

Tot seguit treballem la lletra M amb les seves combinacions amb les vocals: MA, ME, MI, MO, MU.

la-m 

Ara toca la lletra P(pe) i tots els seus sons: PA, PE, PI, PO, PU i totes les seves possibles combinacions amb d’altres sons coneguts i paraules que els continguin.

fem-la-p

La següent lletra, la “L”(ela):

fem-la-l

I les activitats de la “S”(essa) amb totes les seves combinacions vocàliques:

fem-la-s

 Seguim amb activitats de la “T”(te) i tots els seus sons…

fem-la-t

També pots seguir aprenent l’abecedari amb la següent activitat clic on podràs relacionar els sons amb les lletres corresponents:

abecedari

Segueix amb la següent activitat escoltant les lletres de l’abecedari tot ordenant-les, etc. i construint NOMS DE PERSONES.

abecedari2

També pots aprendre els termes de la família: pare, mare, germans, avi, àvia, fill, filla, nét, oncle, cunyat, sogre, etc…

abecedari-familia

O també pots aprendre les PARTS DEL COS amb el següent jclic on podràs escoltar i relacionar les parts amb els seus noms correponents:

parts-del-cos

Ara pot seguir amb el LLETRA PER LLETRA. En aquesta activitat hauràs de formar les paraules del dibuix que us mostren:

lletraperlletra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *