Presentació sobre els edificis

El passat divendres a la tarda, Roberto, el pare de la Martina Fratepietro de la classe dels Roures ens va explicar l’evolució dels edificis des de la prehistòria fins a l’actualitat. Ens va ensenyar moltes fotografies de diferents edificis i li vam fer moltes preguntes. També ens va regalar un retallable. Vam aprendre moltes coses. Moltes gràcies Roberto.

Taller de RCP

Personal sanitari de l’ambulatori de Canet ha vingut a fer-nos un taller de reanimació. Ha estat molt interessant.

Cliqueu damunt la imatge

Visita a Cal Bisbe

Els alumnes de segon hem anat a visitar Cal Bisbe. Hem vist els animals i els hem donat de menjar. Després hem fet una sessió de massatge. Genial!!

Sortida per Canet de les Pomeres i els Roures

Divendres passat els nens i nenes de 2n vam estar passejant pel nostre poble, ens vam fixar en els elements de carrer, vam passar per davant de les cases d’alguns companys, vam veure els diferents tipus d’habitatge que hi ha al poble, també vam poder veure alguns edificis públics i vam parlar dels seus ussos. L’esmorzar el vam fer a la plaça Universitat, on vam descansar i fins i tot vam tenir temps de jugar una estona. La sortida va ser molt agradable i ens va donar molta informació per nostre projecte: on vivim?

Podeu veure més fotos clicant sobre la imatge