English exam

EXAM UNIT 3 ( 29th of November)

 

VOCABULARY TO STUDY:

Body parts: arm, leg, feet, head, bottom, hand, fingers.
                    LEFT ARM, RIGHT ARM, LEFT LEG, RIGHT LEG
AGAFEU ELS LLIBRES!!!!!
untitled 2

MIRA QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT FENT PANELLETS!!!!

panellets

ANEM A FER PANELLETS !!!

El proper dimecres 31 d´octubre celebrarem la festa de ”La castanyada” i com és tradicional els nens/es faran panellets.

 

Necessitaríem que cada nen/a portés a l’escola, el dimecres 31 pel matí, la massa feta de casa.

A continuació passem a detallar la recepta per l’elaboració de la massa dels panellets, pregaríem que es respectessin les quantitats dels ingredients:

Ingredients per elaborar la massa a casa:

 • 50 gr. de moniato bullit o patata.
 • 75 gr. d´ ametlla ratllada.
 • 75 gr. de sucre.
 • Ratlladura de llimona.

 

Preparació de la massa a casa:

Tots els ingredients citats anteriorment es barregen bé, fins a obtenir una massa compacte.

La massa resultant es fica embolicada amb paper d’alumini en un recipient de plàstic amb tapa hermètica “tapper wareper portar-la a l’escola. Seria convenient que el recipient estigués marcat amb el nom i cognom del nen/a i que fos quadrat o rectangular i suficientment gran per col·locar els panellets que més tard se’n portaran a casa.

 

Ingredients per elaborar els panellets a l’escola:

 • 75 gr. de fideus de xocolata. Portar-ho en una bossa. NO portar-ho en pot de vidre.
 • 50 gr. de coco ratllat. . Portar-ho en una bossa. No portar-ho en pot de vidre

 

Preparació dels panellets a l’escola:

Els nens/es realitzaran amb la massa feta a casa les boles dels panellets i les guarniran amb els ingredients que portaran a l’escola, anteriorment citats.

A casa els poseu al forn i BON PROFIT amb els panellets dels vostres fills/es.

 

 

Per tal de celebrar la festa de la castanyada, els alumnes hauran de portar el dimarts 30 pel matí, 10 castanyes crues amb un tall (un corte).

 

El dia 31 a la tarda celebrarem la castanyada a l’escola i poden portar  per berenar una beguda per acompanyar les castanyes calentes que ens menjarem.

 

Gràcies per la seva col·laboració.

MIRA QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT A LA VEREMA

Clica dins de la foto i veuràs que bé ens ho hem passat.

Pisando-uvas

 

 

 

 

 

 

LA LECTURA A 1r

 

 

Els nens i nenes de primer han de llegir cada dia a casa el llibre de lectures que portin dins de la motxilla. Anirem alternant cada dia els dos llibres que tenen de lectura. Els alumnes a mesura que siguin capaços hauran de marcar les lletres que enganyen al llibre de català. Per tal d’aconseguir una lectura més comprensiva.

Quan es realitzi el repàs de la lectura a casa, s’hauran de fer les activitats que hi ha al final de cada història.

Aquests llibres no es poden quedar mai a casa, ja que sinó el nen/a no
podrà repassar la lectura a l’escola.

Si la pàgina llegida porta la data sense interrogant ( 17-9-18) vol dir que l’ha llegida bé i l’ha passada. Per tant haurà de repassar a casa la següent pàgina.

Si la pàgina llegida porta la data amb un interrogant (17-9-18 ? ) vol dir que encara no l’ha llegida correctament i que s’ha de tornar a repassar a casa.

Els alumnes que encara no tinguin un nivell òptim de lectura hauran de repassar amb els llibres que utilitzaven a P-5. Sent, en aquests casos molt important el reforç diari tant a casa com a l’escola per tal d’aconseguir un nivell adequat.

Gràcies per la seva col·laboració.

 

BENVINGUTS AL BLOC DE 1r.

Nens3

Benvolgudes famílies, un any més ens trobem engegant un nou curs escolar amb molta força i il•lusió.

Amb aquest bloc de 1r ens volem apropar una miqueta més a vosaltres, fent que aquesta eina digital es converteixi en una finestra on vosaltres pugueu veure i gaudir de les activitats que durant tot el curs els vostres fills i filles realitzaran i de forma recíproca es converteixi en un portal on poder deixar les vostres impressions.

Amb el  nostre bloc, que us acompanyarà durant tot el curs, els alumnes tindran un gran recurs a les seves mans per aprofundir en els aprenentatges que anirem fent al llarg del curs i sobre tot PER PASSAR-S’HO MOLT BÉ MENTRE APRENEN JUGANT.

Des d’aquí us volem desitjar un bon inici de curs.

 

baner-dibuixos-escola

BENVINGUTS A PRIMER !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BENVINGUTS A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Amb motiu del començament del nou curs escolar, els comunico diferents aspectes que cal tenir en compta pel seu bon funcionament :

 • Cal que els alumnes portin un estoig amb colors, llapis, goma, maquineta, regle plana de 12 o 15 cm, tisores amb la punta rodona i un pegament de barra ; també hauran de portar a la motxilla una carpeta , la qual s’anomenarà “carpeta viatgera”, per poder-se emportar algunes fitxes que caldrà acabar a casa.. Sempre que sigui possible, seria convenient que tot aquest material estigui marcat amb el nom de l’alumne per tal d’evitar possibles pèrdues.
 • Una capsa d’aquarel·les amb un pinzell que es quedarà a la classe per quan les necessitem utilitzar. Seria convenient que estigui marcada amb el nom de l’alumne.
 1. Els nens i les nenes hauran de portar els llibres que són exclusivament del primer trimestre. Hi ha tres quaderns de matemàtiques i només hauran de portar el que sigui del primer trimestre. Els altres dos quaderns, del segon i tercer trimestre, s’hauran de guardar a casa fins que finalitzi el trimestre anterior.
 2. Tots els llibres que es portin a classe hauran d’estar marcats el primer dia de classe amb el nom i els cognoms de l’alumne per tal d’evitar possible pèrdues. RECOMANEM POSAR EL NOM A LA TAPA DEL LLIBRE PER QUE EL PUGUIN LOCALITZAR MILLOR.
 • Hauran de portar una ampolla de plàstic petita plena d’aigua, que hauran de portar plena de casa cada dia i la guardaran sempre a la motxilla.

 

 • Els dies d’Educació Física seran els següents: DIMARTS i DIJOUS a la tarda. (És confirmarà al setembre)

 

 • Serà necessari que els nens/es portin el xandall de l’escola i sabatilles esportives per poder desenvolupar satisfactòriament l’àrea d’Educació Física.

 

 • Els alumnes que ja tinguin la bata hauran de portar-la, seria convenient portar el nom brodat a la bata per poder reconèixer-la sense dificultats i evitar pèrdues.

 

 • Cal remarcar la necessitat que tant la bata com el xandall portin el nom de l’alumne ben marcats, per evitar possibles pèrdues durant el curs. També us recordarem que tant la bata com la jaqueta i l’abric hauran de portar una beta per poder-la penjar, per evitar així continues caigudes al terra.

 

 • S´ haurà d’ evitar que els pares es comuniquin amb el professorat dins la classe durant les entrades del matí i la tarda, per tal de no pertorbar la dinàmica de l’ aula . Qualsevol consulta es pot realitzar a través de l’agenda o bé concertant una entrevista.

 

 • Per últim, cal recordar que els antics alumnes de P-5 s’acaben d’incorporar al funcionament de l’Educació Primària, per tant es necessari tenir present que les sortides es realitzaran a les 13h i a les 17h. En cas de presentar-se algun problema puntual que impedís recollir puntualment als seus fills/es, i donada la curta edat dels alumnes, seria convenient que avisessin a l’escola, per a que la mestra-tutora retingués al nen/a dins de l’escola.

 

Moltes gràcies per la seva atenció i col·laboració.

Go to Top